Kefalonia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 5911
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Vaczsaci
Aktív fórumos
Aktív fórumos
141 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#191500 Üzenet linkje2012-07-18 14:50:02  uticél

Sziasztok!
Ma kaptam az értesítést, augusztus 13-án utazunk a mediterrán tombolával Kefalóniára. Lassiban a Tzivras apartmanban (4 fős) lesz a szállásunk. Esetleg valaki tud bővebb információt a szállásról, mert az Ibusz honlapján nem túl sok található.
Eddig is folyamatosan olvasgattam a fórumot, most már kezdem majd a jegyzetelést is.
Üdv: Saci

# 5912
Kata62
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
12 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#191561 Üzenet linkje2012-07-19 10:48:16  Válasz a #190788. hsz-ra Előzmény #190788

Szia Kopter
Sajnos mi csak aug 27-én megyünk. Kívánok jó pihenést és jó időt.
Várom majd a beszámolót. Előre is köszi. Üdv, Kata

# 5913
Kata67
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
14 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#191585 Üzenet linkje2012-07-19 16:32:05 

Szia Kopter!
Már csak négy nap...ugye milyen lassan halad az idő?
Hétfőn nem kelek korán, hogy az ablakból nézzem, ahogy felszáll a gépetek....de kívánok nagyon jó pihenést, és érezzétek jól magatokat!
Üdv: Kata icon_wink.gif

# 5914
Melus16
Törzstag
Törzstag
1763 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#191588 Üzenet linkje2012-07-19 18:06:02 

Holnap megint péntek! icon_wink.gif
Megint egy héttel közelebb vagyok az én utamhoz! icon_lol.gif
Telik ez az idő, csak most még lassan.
Holnap péntek, és újabb turnus indul Marcsihoz! icon_wink.gif
Minden jót kívánok nekik, az útra, és az ott töltött időre egyaránt! icon_cool.gif

# 5915
Kopter1976
Aktív fórumos
Aktív fórumos
201 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#191596 Üzenet linkje2012-07-19 20:43:20 

Sziasztok ! Kata62 ! Amint hazaérünk, írok neked Lassiról bőven. Kata67 ! A holnap gyorsan eltelik, mert rengeteg a munka. A hétvégét megoldjuk, Hétfőn meg GO ! Pedig az 5.10 nincs is olyan korán. Majd azért Én integetek neked !!! Már minden elcsomagolva. Még egy két aproságot kell berakni, de az csak vasárnap este lesz. Köszönöm Mindenkinek a jókívánságokat !!
# 5916
Nagypentekmaria
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
25 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#191621 Üzenet linkje2012-07-20 08:24:27  Válasz a #191596. hsz-ra Előzmény #191596

Tartalmas nyaralást , minden jót kívánok icon_smile.gif nekünk még reggel 7 órai indulás van megadva, de már láttam h a gép 5 körül indul....
# 5917
Vaczsaci
Aktív fórumos
Aktív fórumos
141 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#191627 Üzenet linkje2012-07-20 10:07:07 

Szia Kopter!
Jó utat és kellemes nyaralást kívánok! Majd nekem is számolj be Lassiról, mert 3 hét múlva mi is odamegyünk.

# 5918
Ananda9
Aktív fórumos
Aktív fórumos
292 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#191628 Üzenet linkje2012-07-20 10:10:06  Válasz a #191627. hsz-ra Előzmény #191627

Jó utat!

Lassi mesés hely, nekünk nagyon tetszett. Nyugis, kedves, tiszta és gyönyörű partjai vannak.

# 5919
Evi27
Aktív fórumos
Aktív fórumos
56 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#191633 Üzenet linkje2012-07-20 11:10:22 

Jó utat,minden jót!!! icon_lol.gif
# 5920
Napfény
Aktív fórumos
Aktív fórumos
355 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#191650 Üzenet linkje2012-07-20 13:34:11 

Sziasztok icon_razz.gif

Hétfőn mi is hazaértünk két hetes Lassin töltött nyaralásunkból,csak még belföldön meghosszabbítottuk pár nappal,így nem volt időm írni Nektek icon_razz.gif A Minas apartmanban voltunk,ha valakinek van kérdése szívesen válaszolok,holnap már többet gépközelben leszek,mint ma icon_smile.gif
Akik most utaznak,azoknak gyönyörű nyaralást kívánok,amihez Kefalonián azt hiszem minden adott lesz icon_razz.gif

# 5921
Kopter1976
Aktív fórumos
Aktív fórumos
201 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#191660 Üzenet linkje2012-07-20 14:45:52 

nagypentekmaria, vaczsaci, Ananda9, Evi27, Napfény !! Köszönöm a jókívánságokat ! Amint hazaérkezem én is bejelentkezem, mert kintröl a telón nem akarok pötyögni, de lehet lesz olyan este, hogy ráveszem magam.

Napfény !! Milyen volt Lassi ?? Mi az amit érdemes ott feltétlenül megnézni ?? Étterem, Taverna volt valami bevált , vagy lett kedvenc, olyan amit nem szabad kihagyni ?? Mi volt az a kaja, ami ízlett ? Bolt ami árban megfelelő ? Melyik Beach tetszett a legjobban ?? Tömeg van már ? A víz kellemes ?? Voltatok fakultaív programon ? ha igen melyiken? milyen volt? Egyenlőre ennyi, köszi a választ. Lassan hétfő - irány Lassi !!

# 5922
Vaczsaci
Aktív fórumos
Aktív fórumos
141 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#191662 Üzenet linkje2012-07-20 15:49:12 

Napfény!
Kopterhez hasonlóan engem is minden érdekel, most gyűjtöm én is az információkat.

# 5923
Melus16
Törzstag
Törzstag
1763 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#191665 Üzenet linkje2012-07-20 16:37:13  Re:

Mediterraneo írta:
Szia Melus!
...van olyan verzió is, hogy Patrasba repülő, onnan kocsibérlés, vagy Athénba repülő, onnan nyomás Pireuszba, ahol már van ismerős autókölcsönző...
Olyan sok verzió van, és most ez mind itt kavarog a fejemben... Ki kéne találjam, hogy milyen kritériumok mentén választunk és akkor lehet szelektálni icon_idea.gif

Medi! icon_lol.gif

Van valami fejlemény nálatok? icon_surprised.gif

# 5924
Napfény
Aktív fórumos
Aktív fórumos
355 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#191700 Üzenet linkje2012-07-21 11:57:10 

Napfény !! Milyen volt Lassi ?? Mi az amit érdemes ott feltétlenül megnézni ?? Étterem, Taverna volt valami bevált , vagy lett kedvenc, olyan amit nem szabad kihagyni ?? Mi volt az a kaja, ami ízlett ? Bolt ami árban megfelelő ? Melyik Beach tetszett a legjobban ?? Tömeg van már ? A víz kellemes ?? Voltatok fakultaív programon ? ha igen melyiken? milyen volt? Egyenlőre ennyi, köszi a választ. Lassan hétfő - irány Lassi !![/quote]

Sziasztok!

Lassi nagyon jó hely,közel van Argostolihoz (1 km) és egyáltalán nem megerőltető átsétálni vagy átbiciklizni! Nagyon sok öble van,mi sokat jártunk a Kalamia beachre és a Makris Gialos sziklásabb végébe is,de voltunk a Platis Gialoson,a földnyelven,valamint az Argostolihoz vezető hosszabb út mellett nevenincs gyönyörű kis barlangos öbölben strandoltunk többször,ahol sok nagy csigát és kagylót gyűjtöttem és volt még egy kedvenc a Theodoros világítótoronytól visszább Lassi felé (ez is kis kavicsos,barlangos csodaszép kis part) icon_razz.gifTöbb taverna is van Lassiban,nekünk legjobban a Nefeli tetszett,remek grillezett kardhalat adnak,jó nagy adagot és frissen facsart narancslevet,ami isteni! De kipróbáltunk több éttermet is,még a Da Veronica tetszett,ott a grillezett polip ízlett leginkább.A kis sziklatemplomhoz mindenképp érdemes felgyalogolni,a Vagelati market melletti úton kell felmenni,szépséges,meghitt kegyeleti hely,mi többször is voltunk fent.A második héten már több turista volt,de még így sincs tömeg,eloszlik a sok parton ennyi ember.A tenger nagyon kellemes hőmérsékletű már (kb.26 fokos),simán lehet begyalogolni bemosakodás nélkül,jajj,de visszamennék!A hozzánk legközelebbi bolt a Lassi super market volt,nekünk ez jött be legjobban,az árak szinte minden boltban ugyanolyanok,Argostoliban több termék olcsóbb,mint Lassin.Két fakultatívon voltunk,az egyik kihagyhatatlan szerintünk,ez a szigettúra,csodaszép helyeken jártunk (Világítótorony,Katavothres víznyelő,Myrtos,Assos,Fiskardo,Ag.Evfimia,Melissani Lake,Drogarati Cave,Agios Gerasimos kolostor,templom,Robola borászat),a másik a 3 sziget túra volt,ez nekünk kevésbé tetszett,mert nagyon kevés időkre kötöttünk ki,ami szinte semmire nem volt elég,s egész napos (7-20 óráig) program.Aki szeret jó sokat hajókázni,annak szuper lesz icon_razz.gif Mi eredetileg az Ithaka kirándulásra fizettünk be,de mivel nem jött össze kellő számú jelentkező,így kellett átnyergelnünk a hajókázásra,s nagyon sajnáltuk Ithakát.Béreltünk bringákat,KTM kerékpár 7 Euro/nap,mi ezzel jártuk a különböző beacheket és Argostoliba is ezzel mentünk be.
Ha van még kérdés szívesen válaszolok,de jó lenne hétfőn ismét repülőre szállni icon_wink.gif
Üdv:
Napfény

# 5925
Kopter1976
Aktív fórumos
Aktív fórumos
201 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#191702 Üzenet linkje2012-07-21 12:39:31 

Szia Napfény !!
Köszi hogy írtál. Már jobban vártam mint az ebédet. (igaz már ettem ) Írtad az Argostolihoz vezető hosszabb út mellett nevenincs barlangot, hogy ott sok csigát kagylót gyűjtöttetek. Az pontosan hol van??? Valami térképen eltudod magyarázni nekem. Mert ha szép kagyló és csiga nélkül jövök haza akkor nekem végem. Akkor érdemesebb Argostoliba vásárolni. A bicajhoz kaptatok valami lakatot, vagy csak simán letettétek ?? Szigettúrára mi is megyünk, az biztos. Akkor ez a hosszú hajókázás felejtős, egész nap nem akarok ringatózni. Tavaly ugy is hajókáztam vagy 5 órát, az elég volt egy ideig. A 26 fokos víz már fincsi számomra.

Móncsi: Sok szép kagylót , csigát akarok gyűjteni !!!!!

Gyertek velünk vissza, elvileg még van a repcsin hely !!!!!

Mi is bejárjuk az összes Beachet Lassin. Már előre látom hogy kevés lesz az egy hét. Én haza sem akarok jönni !!!

Köszi az infót !!

Üdv: Béla

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 394 395 396 ... 730 731 732   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu