Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 5941
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Ettika
Aktív fórumos
Aktív fórumos
467 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#145512 Üzenet linkje2010-07-23 11:21:32 

Sziasztok,

Minket sikeresen kikerültek a szúnyogok, nem használtuk az elektromost és talán 2x kentük be magunkkat.

Petros köszönöm a dícséretet icon_redface.gif

# 5942
Krisztry
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#145545 Üzenet linkje2010-07-23 16:06:51 

Sziasztok!

Ismeri valaki az Andónia apartmanházat?
Illetve jön valaki augusztus 24-én ebbe a házba?

Kösszi

# 5943
Petros
Moderátor
Moderátor
1413 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#145550 Üzenet linkje2010-07-23 17:05:27 

ettika írta:
Sziasztok,

Petros köszönöm a dícséretet icon_redface.gif

Nincs mit!
Persze, valamiféle dicséret is, de még inkább egy elismerés, és köszönet, hogy vannak még kedves, barátságos emberek, utasok. Tudom, mindenki szeretné a nyaralását a legtökéletesebben tölteni, de ahogy a világon semmi, ez sem lehet (teljesen) tökéletes, talán soha sem.
De lehet mindenben a rosszat keresni és a kifogásokat - sajnos a legtöbben ezt csinálják és most nem csak a magyarokról van szó - vagy lehet úgy hozzáállni, hogy "akkor is jól érzem magam... akkor sem fogja ez vagy az elrontani a nyaralásom, nyaralásunkat, jókedvünket..." És ha ehhez egy jó társaság, család is ott van, nagyon könnyű!
És nagyon jó ilyen hozzászólásokat olvasni!
Kívánok még sok kellemes nyaralást az életetekben!

# 5944
Böby77
Aktív fórumos
Aktív fórumos
130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#145564 Üzenet linkje2010-07-23 19:51:02 

Kedves Gyuro67!

Köszönöm az infókat,azt hittem valamivel olcsóbbak.

Akik most jöttek haza ,volt valaki fakultatívval Edessába?Ha igen melyik irodával?Szeretnénk elmenni oda ,de ha máshogy nem megy akkor bérelünk autót. Kb mennyi idő alatt lehet átsétálni Platamonosba?

Köszi Böby icon_lol.gif

# 5945
Killerlaca
Aktív fórumos
Aktív fórumos
477 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#145570 Üzenet linkje2010-07-23 20:52:10  Válasz a #145564. hsz-ra Előzmény #145564

Szia!

Platamonasba szerintem olyan 45-60perc lassú tempóval.
De van kis vonat ami elvisz 3euro/fő ért.

Üdv
Laci

# 5946
Ajackel
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
14 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#145579 Üzenet linkje2010-07-23 22:24:16 

Sziasztok! Júliis 28-3 hetet töltöttünk Nei Poriban, Dóra apartman, Apollon
szervezés.Valóban nagyon meleg napok voltak, de azért a tenger mellett csak könnyebb elviselni, mint Budapesten a lakótelepen.
A mi általunk kedvelt partszakaszon kb 40 méter után volt egy néhány méter széles zátonyos rész, ahol kissé szeles időben megtörtek a hullámok és hatalmas robajjal és habos-tarajosan csapódtak nekünk és később a partnak.Ilyenkor rengetegen voltunk a vízben és élveztük a hullám-fürdőt.
Természetesen a sok hullám bőven alakítja a medret, hoz ki szemetet is, de a partról visz befelé is.Az a sok cigarettás nyaraló, aki pl.a hamutál helyett a homokba nyomja a cigit, eldobja a papírzacskót és sok-sok egyéb szemetet,
mind tehet arról, hogy a part nem elég tiszta.Itt nem láttam, hogy takarították volna a szabad-standot,csak a kitett napozóágyaknál volt taka-
rítás.Kék meduzákat többször is kifogtak, de a vízben mi nem találkoztunk velük.
Az apartman kellemes volt, aranyos volt a tulajdonos házaspár. Mivel nem
első alkalommal jártunk Görögországban sok újat nem tapasztaltunk, de
ajánlani tudom gyerekeseknek és idősebbeknek is ezt a helyet.
A most indulóknak kellemes utat kívánok! ajackel

# 5947
Mylo00
Aktív fórumos
Aktív fórumos
215 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#145588 Üzenet linkje2010-07-24 08:40:41  Válasz a #145545. hsz-ra Előzmény #145545

Szia!
Mi is az Andoniába megyünk ,csak mi aug 30-tól....Sajnos én még én sem tudok sokat az apartmanról, csak azt amit azbutazási iroda mondott és a képek!!!Így nem tűnik rossznak!!!! icon_biggrin.gif
Ti melyik utazási irodával mentek???

# 5948
Krisztry
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#145590 Üzenet linkje2010-07-24 09:21:50 

Szia!
Mi a Campus Club szervezésében megyünk és már nagyon várjuk.
Van egy 6 éves kisfiam, aki miatt a busz út így előre láthatólag hosszúnak tűnik icon_biggrin.gif
Képeket az utazásiroda is rakott fel, de ha valaki mégis tudna élő beszámolót....hát várom!
Üdv.

# 5949
Totya77
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
23 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#145617 Üzenet linkje2010-07-24 15:05:27 

Sziasztok.
Sarafis házban volt valaki?Érdekelne hogy jó hely e.
Milyen messze van a partól?
Köszi.

# 5950
Zerika7
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
20 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#145631 Üzenet linkje2010-07-24 18:56:30  Válasz a #145617. hsz-ra Előzmény #145617

Kedves Totya 77!

A Sarafis házról csak jókat tudok irni. Neoi Pori központi részén található ez az 50 fős apartmanház, a parttól kb 100 méterre. Elhelyezés: 2-3 ágyas TV-vel és klímával felszerelt stúdiókban - ill. apartmanokban. Az apartmanokhoz és stúdiókhoz konyha tartozik, amelyben fõzési és hûtési lehetõség van. A szobákhoz WC ill. zuhanyzó tartozik.
A ház udvara és előkertje szép, gondozott.

Üdv: Erika Neoi Pori

# 5951
Böby77
Aktív fórumos
Aktív fórumos
130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#145637 Üzenet linkje2010-07-24 19:50:18 

Sziasztok!

Ha valaki már utazott az MM Traveller ,szerveznek fakultatív kirándulást Vergina- Edessába a vízesésekhez?Vagy esetleg másik utazási iroda?

Kedves Laci-köszi az infót ,akkor nem olyan veszélyes gyalogosan se a táv gondolom?

Böby

# 5952
Lux
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
27 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#145803 Üzenet linkje2010-07-25 19:47:17 

Kedves Betti és Ettika, jó így egymás mellett látni a hozzászólásotokat. Mi is a múlt hét csütörtökön voltunk Kotsas kapitánnyal, az Anettnél fizettük be, de kocsival mentünk, mert este még volt egy kis dolgunk Thermopülében. Itt olvastam valakitől, hogy nem szabad kihagyni, és azt is, hogy a hajó elejébe kell ülni. Mindkettő igaz. (Ja, a férjem látta meg elsőként a delfineket, természetes környezetükben még sosem találkoztunk velük, fantasztikus élmény volt a gyerekeinknek is). Egyébként tényleg tök gagyi az egész kirándulás, de annak ellenére, hogy én elég orrhuzogatós vagyok, csak azt mondhatom, hogy ott és akkor ez kellett. Kostas kapitányék - tehetségükhöz mérten - mindent megtettek, hogy jól érezzük magunkat. 4 óra utazás? Hát szerintem ez nem utazás, hanem a legkellemesebb kikapcsolódás, lazítás. A ragyogó napsütés, a kellemes szellő, a sötétkék Égei , a jó társaság, a sok vidám ember... Ez volt nyaralásunk 6. napja, és ekkor éreztem teljesen világosan, hogy kisímulnak a ráncaim, tiszta a tüdőm, az egész évben belémgyűrődött szorongás, gond, bánat, feszültség egycsapásra eltűnik. Tudod, mikor ülsz lecsukott szemmel, és azt veszed észre, hogy mosolyogsz. A városka is bájos, a strand sem volt rossz. Mindenből egy kicsi. Mindketten igazat írtok. Csakhogy az ember Hellászba nem az eszét, hanem a szívét viszi (többször is) icon_smile.gif
# 5953
Anasu1
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
17 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#145806 Üzenet linkje2010-07-25 19:54:55 

Kedves Lux!
Gyönyörüen megfogalmaztad a mondani valódat,ettöl szebben nem lehet leirni egy nyaralást....föleg ha tényleg jókedélyü és segitökész emberekkel vagy körülvéve icon_smile.gif .

# 5954
Pimpike_
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
16 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#145809 Üzenet linkje2010-07-25 20:02:26 

Sziasztok!

Holnap délben indulunk:DDD

Esetleg jön valaki holnap a Kalandozással?

Minden holnap indulónak jó utat és élményekben gazdag nyaralást kívánok!

# 5955
Ettika
Aktív fórumos
Aktív fórumos
467 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#145850 Üzenet linkje2010-07-26 06:57:07 

Sziasztok,

Lux ahogy olvastam soraidat eszembe jutott mit mondott aqnyósom ott a hajón.

,, Én azt hittem a tenger több féle kék árnyalata csak költői túlzás, de ez gyönyörű! ,,

Hát igen, Ő még nem látta a tengert és teljesen elbűvölte. Persze az Olympos és a Meteorák is olyan jó volt látni. Igaz amint beértünk Görögországba és meglátta a leandereket ,már akkor azt mondta ezért érdemes volt útra kelni.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 396 397 398 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu