Nincs mit!
Persze, valamiféle dicséret is, de még inkább egy elismerés, és köszönet, hogy vannak még kedves, barátságos emberek, utasok. Tudom, mindenki szeretné a nyaralását a legtökéletesebben tölteni, de ahogy a világon semmi, ez sem lehet (teljesen) tökéletes, talán soha sem.
De lehet mindenben a rosszat keresni és a kifogásokat - sajnos a legtöbben ezt csinálják és most nem csak a magyarokról van szó - vagy lehet úgy hozzáállni, hogy "akkor is jól érzem magam... akkor sem fogja ez vagy az elrontani a nyaralásom, nyaralásunkat, jókedvünket..." És ha ehhez egy jó társaság, család is ott van, nagyon könnyű!
És nagyon jó ilyen hozzászólásokat olvasni!
Kívánok még sok kellemes nyaralást az életetekben!
Köszönöm az infókat,azt hittem valamivel olcsóbbak.
Akik most jöttek haza ,volt valaki fakultatívval Edessába?Ha igen melyik irodával?Szeretnénk elmenni oda ,de ha máshogy nem megy akkor bérelünk autót. Kb mennyi idő alatt lehet átsétálni Platamonosba?
Sziasztok! Júliis 28-3 hetet töltöttünk Nei Poriban, Dóra apartman, Apollon
szervezés.Valóban nagyon meleg napok voltak, de azért a tenger mellett csak könnyebb elviselni, mint Budapesten a lakótelepen.
A mi általunk kedvelt partszakaszon kb 40 méter után volt egy néhány méter széles zátonyos rész, ahol kissé szeles időben megtörtek a hullámok és hatalmas robajjal és habos-tarajosan csapódtak nekünk és később a partnak.Ilyenkor rengetegen voltunk a vízben és élveztük a hullám-fürdőt.
Természetesen a sok hullám bőven alakítja a medret, hoz ki szemetet is, de a partról visz befelé is.Az a sok cigarettás nyaraló, aki pl.a hamutál helyett a homokba nyomja a cigit, eldobja a papírzacskót és sok-sok egyéb szemetet,
mind tehet arról, hogy a part nem elég tiszta.Itt nem láttam, hogy takarították volna a szabad-standot,csak a kitett napozóágyaknál volt taka-
rítás.Kék meduzákat többször is kifogtak, de a vízben mi nem találkoztunk velük.
Az apartman kellemes volt, aranyos volt a tulajdonos házaspár. Mivel nem
első alkalommal jártunk Görögországban sok újat nem tapasztaltunk, de
ajánlani tudom gyerekeseknek és idősebbeknek is ezt a helyet.
A most indulóknak kellemes utat kívánok! ajackel
#1455882010-07-24 08:40:41 Válasz a #145545. hsz-ra
Szia!
Mi is az Andoniába megyünk ,csak mi aug 30-tól....Sajnos én még én sem tudok sokat az apartmanról, csak azt amit azbutazási iroda mondott és a képek!!!Így nem tűnik rossznak!!!!
Ti melyik utazási irodával mentek???
Szia!
Mi a Campus Club szervezésében megyünk és már nagyon várjuk.
Van egy 6 éves kisfiam, aki miatt a busz út így előre láthatólag hosszúnak tűnik
Képeket az utazásiroda is rakott fel, de ha valaki mégis tudna élő beszámolót....hát várom!
Üdv.
#1456312010-07-24 18:56:30 Válasz a #145617. hsz-ra
Kedves Totya 77!
A Sarafis házról csak jókat tudok irni. Neoi Pori központi részén található ez az 50 fős apartmanház, a parttól kb 100 méterre. Elhelyezés: 2-3 ágyas TV-vel és klímával felszerelt stúdiókban - ill. apartmanokban. Az apartmanokhoz és stúdiókhoz konyha tartozik, amelyben fõzési és hûtési lehetõség van. A szobákhoz WC ill. zuhanyzó tartozik.
A ház udvara és előkertje szép, gondozott.
Kedves Betti és Ettika, jó így egymás mellett látni a hozzászólásotokat. Mi is a múlt hét csütörtökön voltunk Kotsas kapitánnyal, az Anettnél fizettük be, de kocsival mentünk, mert este még volt egy kis dolgunk Thermopülében. Itt olvastam valakitől, hogy nem szabad kihagyni, és azt is, hogy a hajó elejébe kell ülni. Mindkettő igaz. (Ja, a férjem látta meg elsőként a delfineket, természetes környezetükben még sosem találkoztunk velük, fantasztikus élmény volt a gyerekeinknek is). Egyébként tényleg tök gagyi az egész kirándulás, de annak ellenére, hogy én elég orrhuzogatós vagyok, csak azt mondhatom, hogy ott és akkor ez kellett. Kostas kapitányék - tehetségükhöz mérten - mindent megtettek, hogy jól érezzük magunkat. 4 óra utazás? Hát szerintem ez nem utazás, hanem a legkellemesebb kikapcsolódás, lazítás. A ragyogó napsütés, a kellemes szellő, a sötétkék Égei , a jó társaság, a sok vidám ember... Ez volt nyaralásunk 6. napja, és ekkor éreztem teljesen világosan, hogy kisímulnak a ráncaim, tiszta a tüdőm, az egész évben belémgyűrődött szorongás, gond, bánat, feszültség egycsapásra eltűnik. Tudod, mikor ülsz lecsukott szemmel, és azt veszed észre, hogy mosolyogsz. A városka is bájos, a strand sem volt rossz. Mindenből egy kicsi. Mindketten igazat írtok. Csakhogy az ember Hellászba nem az eszét, hanem a szívét viszi (többször is)
Kedves Lux!
Gyönyörüen megfogalmaztad a mondani valódat,ettöl szebben nem lehet leirni egy nyaralást....föleg ha tényleg jókedélyü és segitökész emberekkel vagy körülvéve .
Lux ahogy olvastam soraidat eszembe jutott mit mondott aqnyósom ott a hajón.
,, Én azt hittem a tenger több féle kék árnyalata csak költői túlzás, de ez gyönyörű! ,,
Hát igen, Ő még nem látta a tengert és teljesen elbűvölte. Persze az Olympos és a Meteorák is olyan jó volt látni. Igaz amint beértünk Görögországba és meglátta a leandereket ,már akkor azt mondta ezért érdemes volt útra kelni.