Sziasztok én szeretnék érdeklödni hogy van e valakinek tapasztalata a helyen kereset illetve foglalt szálásal,mi Sartira szeretnénk menni agusztusi hónapban.Már voltunk 3-szor de eddig mindig utazási iroda álltal menntünk de most drágáljuk.És szeretném tudni hogy milyen áraké lehetne helyen apartmant kivenni-Segitségeteket ellöre is köszönöm.
#1987692013-02-07 14:52:32 Válasz a #198768. hsz-ra
Szia!
Augusztusban a legnehezebb - főleg a 15-i ünnepük környékén - egyénileg szállást találni, és akkor a legdrágább is.
Tavaly augusztus elején amikor kint nyaraltunk kíváncsiságból érdeklődtem, mivel én is tervezem mindig, hogy nem irodánál foglalok, hanem helyben. Akkor azokat a 2 fős apartmanokat, amelyeket az utazási irodánál éjszakánként 10.000.-Ft-ért foglaltunk, helyben 50-60 euróért adták.
Előző évben júniusban voltunk, akkor kb. ugyanannyiért lehetett helyben találni apartmant, amennyiért az iroda is adta a szobákat. Én úgy tapasztalom, hogy olcsóbban nemigen találsz szállást, mintha irodától vennél, viszont azt választod, amelyiket te akarod. Ha nem augusztusban nyaralnánk rendszeresen, más időszakban én belevágnék a helyben szálláskeresésbe.
Az én tapasztalatomtól találsz eltérőt, ha visszaolvasol, többen találtak könnyen és jó áron szállást augusztus elején is. Én gyerekkel, kicentizett költségvetéssel ezt nem mertem még megkockáztatni.
#1987702013-02-07 14:58:37 Válasz a #198769. hsz-ra
Köszi szépen.Mi is gyerekekel mennénk csak sulia járok és juliusa lesznek a vizsgáim igy csak az agusztusi honap lenne jó,de a vége fele is megfelelne ha találnánk olcsó szállást.
#1987902013-02-07 22:10:25 Válasz a #198768. hsz-ra
Szia Jázmin02!
Nézz át a Sarti topikba, ha ott visszaolvasol többször szóba került a helyben történő szálláskeresés, többek között az augusztusi is. (Bár megjegyzem, vegyesek a tapasztalatok, nekünk konkrétan nem ment egyszerűen, augusztusban minden szállás tele volt, de azért nagy nehezen sikerült .)
#1987942013-02-07 22:46:40 Válasz a #198793. hsz-ra
Igen, abból a szempontból szerencsésebb a júniusi időpont. No, meg ár szempontjából is. Ha elvétve találtunk egy-két szabad apartmant, azt horror áron kínálták.
Nem tudom mi van manapság a Grand Tourssal.. Nekem is 3X kellett megrendelnem a katalógust, mire nagy nehezen megérkezett.. Pedig már akkor megrendeltem amikor olvastam megjelent nyomtatásban.. Ha jól emlékszem január közepe volt... Ezzel szemben 2 napja kaptam csak meg a katalógust.. Valószínűleg sokat foglalhattak januárban és lehet kicsit lassabban érkezik meg a szerződést..
Sziasztok, üdvözlök mindenkit.
Segítséget szeretnék kérni.
Tudtok-e olyan magyar utazási irodát mely Santorinire szervez és indít repülős utazásokat, de debreceni felszállással?
Amelyeket eddig találtam mind Pestről indul.
Köszi előre is.
#1989072013-02-11 17:35:58 Válasz a #198905. hsz-ra
Szia!
Valószínüleg azért nincs egy irodának sem útja Santorinire, mert repülőgép nem indul Debrecenből. Csak pár nyaralóhelyre szoktak járatok indulni innen, és abban sosem volt még Santorini. Azt hiszem Tunézia, Törökország, Egyiptom, Bulgária, meg talán Korfu volt a célállomások között.
#1989182013-02-11 21:14:54 Válasz a #198905. hsz-ra
Szia Sokrisz!
Santorinire az Apollontravel utaztat, de mivel a Malév charter járat már nem közlekedik, ezért most nehezebb a szigetre eljutni! Debrecenből eddig sem indult charter járat Santorinire. Amennyiben a szigetre utazással kapcsolatosan kérdésed van, kérlek, hogy írj PÜ-t, mert szívesen segítek a kérdéseid megválaszolásában!
Üdv: "S"
Még január elején megrendeltem az Apollonnál a prospektust,majd,mivel nem reagáltak,2 hét múlva még egyszer.A mai napon jött 2 db,külön boritékban,de azonos feladási dátummal...a grand még egyáltalán nem küldött,még jó,hogy az irodákban már régen kinn van!
Én is rendeltem az Apollontól katalógust.. Meglepő módon hamar megérkezett:)) Ma kaptam meg.. Nah igen a Grand kicsit lassú manapság.. Nekem is jó párszor meg kellett rendelnem a katalógust mire megjött..
Mindezek előtt voltam bent egy partnerirodában, hogy szerezzek prosit.. Az volt a válasz nincsen még nekik, pár hét múlva kapnak nagyobb számban.. Csak pár darabot kaptak.. Mondtam is az irodában dolgozónak kint van az állványon az Apollon Katalógusa.. Igen de az munkapéldány ez volt a válasz..