#1919612012-07-23 20:53:06 Válasz a #191960. hsz-ra
nem tudok egyszerűen képet kitenni.. szívesen megosztanám, de valami nem oké... még próbálkozom
Nagyon burtál hogy 22 napja jöttünk haza onnan és már most mennék vissza.
Ha bármi kérdés felmerül Svoronata vagy bármi egyéb kapcsán, nyugodtan kérdezzetek.
Jó nyaralást, készülődést!
#1919652012-07-23 21:18:16 Válasz a #191961. hsz-ra
Sziasztok!
Már eltelt majdnem 3 hét nem semmi, hogy hazajöttetek? Repcsivel voltatok ti is?
Mi Hétfőn megyünk, de úgy érzem sose jön el, szerintem nagyon lassan fog ez a hét eltelni, már azt várom, hogy sétáljak lefele a repülő lépcsőin mikor leszálltunk:)
Tényleg ott lehet fényképet csinálni gyorsan? Míg szállnak le az emberkék, egy két fotót lehet csinálni nem?
Még a héten dolgozunk, aztán vasárnap megyünk fel aposómékhoz Érdre, ő visz majd ki a reptérre minket hajnalba, egyszerűbb így mint Veszprémből indulni hajnalok hajnalán.
#1919672012-07-23 21:30:17 Válasz a #191965. hsz-ra
Szia Moncsi!
Dejó-dejó-dejó hogy mentek!
Persze 1-2 de még 3 katt is belefér leszálláskor, már akkor úgy érzed, másik dimenzióba kerültél. A levegő tiszta, de nehezen vehető a páratartalom miatt, de édes "kín" és én gyorsan hozzászoktam, mert imádom ezt a klímát!
Érdről jelentősen közelebb van, ezt tök jól megszerveztétek.
Kitűnő időjárást, kellemes nyaralást kívánok!
Zsófi
#1919892012-07-24 09:12:33 Válasz a #191961. hsz-ra
Zsofi!
Ha már feltetted a képet valamelyik internetes képnézegetőbe, akkor kattints a fotóra, amit meg akarsz osztani - majd jobb egér és kép címe mentés. Utána ezt bemásolod a hozzászólások dobozba. Aztán kijelölöd azt a linket és megnyomod az Img gombot. Ekkor van kész. Bonyolultnak tűnik, de nem az. Próbálgasd.
Napfény!
nem kevés képet csináltatok ti sem. Mi nem is tudom mennyit, de a video még több lett Mi is szeretjük nézegetni, de már rögtön a megérkezés után, mert annyira szép élmények. Télen meg még jobb
#1920122012-07-24 11:18:24 Válasz a #191999. hsz-ra
Melus!
Nem lesz kevésbé szép Kefalonia sem, szóval téged is irigyelni fognak sokan
Kréta valóban pazar hely és remélem eljutunk Crissire, mert az nem szívesen hagynánk ki
Pmoncsi33 ! Es akik lassan indulnak Lassiba. Tegnap sikeresen megerkeztunk. Az ido jo, igaz ma volt 1 kis felhosodes es esett 8 csepp eso, de ennyi! Lassi partjai csodassak, Makris Gialos-tol egeszen a Kalamia beachig bejartuk az egesz partszakaszt! Mindegyik mas es mas, mind a maga neveben csodalatos!!! Csutortokon szigettura, de penteken belevagunk a kis gyalogturankba vegig a partmellett ahol csak lehet, egeszen Argostoliig! Ugy hogy aki ide tart az nem fog csalodni!!!! Bocs az ekezet neluli irasert de telorol nem akartam sokaig irni! Kerdezz nyugodtan es megprobalok addig valaszolni ha tudok. Es egy a lenyeg , alkudni kotelezo!! En ahol csak tudok alkudok . Ajandek targy vasarlasanal meg folleg. Jok legyetek , es kitartas !!! Kagylo nagyon keves van , de rajtavagyok az ugyon. Ja es voltunk tekiket nezni. Volt is ettek is ! Es annyit gyalogoltam mar, hogy faj a labam. A Fish mix a Blue Sky-ba isteni 24 euro! Mara ennyi. Udv: Bela
#1920772012-07-24 22:22:09 Válasz a #192070. hsz-ra
Szia:)
De jó hogy jelentkeztél, örülök hogy minden rendben van, de jó Nektek
Milyen a víz? nem hideg? Gyrost láttál valahol?
Milyen volt az út? nem késett a gép? Hamar kiértetek gondolom. A part mellett lehet sétálni Argostoliig?
Autókölcsönző árait gondolom nem nézted, nem béreltek autót.
Este van azért élet Lassiba, vagy inkább lementek a partra sétálni?
További nagyon jó időt, és nagyon jó nyaralást kívánok Nektek!
Üdv Moncsi