#1876182012-06-15 20:43:10 Válasz a #187613. hsz-ra
Szia Ananda9,
sajnos én sem voltam még, a netes oldalak közül 15-20 Euro-t említ a legtöbb. Ennyiért elvileg délelőtt 10 körül visznek és du. 4 körül vissza is hoznak - de meglepődnék, ha ebből ne lehetne alkudni
Sziasztok!
Volt már valaki a Hotel Iro-ban? (Hersonissos)
Mi július 4.én indulunk, egy hétre. Autóbérléssel kapcsolatos infót én is szívesen vennék, mert ahogy elnéztem, 1-2 napra nagyon drága, ha itthonról intézem (pl, Renatlcars.com)
Köszönöm előre is!
Sziasztok!
Három hét múlva indulunk a krétai Rethymnoba nyaralni. Szálláshelyünk a Golden Coast apartmanház lesz, ami közvetlenül a tengerparton helyezkedik el.
A következő kérdéseim lennének:
- milyen távolságra vannak tőle szupermarketek? /itt a kenyér, margarin mennyibe kerül?/
- mennyire van messze a LIDL?
- melyik tavernát tudnátok ajánlani, ahol finom a gyrostál? /árat is szeretnék tudni/
- hol, milyen fakultatív programokra érdemes befizetni legkedvezőbben?
Bízom benne, hogy valaki esetleg tudna segíteni, amit előre is köszönök.
#1879272012-06-18 16:31:30 Válasz a #187722. hsz-ra
Sziasztok!
Sajnos 7 éve,hogy Hersonissosban voltunk!!!
A kikötő felől ha elindultunk a Daidalou utcán felfelé,egymást értékk a kölcsönzők.
Mi kb.középtájon,baloldalt kölcsönöztünk.Az ügyvezetőt Mr.Paspalakisnak hívták.
Full casco,kaució nélkül és bankkártyával is lehetett fizetni!
Előző nap egy VW Polora alkudtunk.Reggelre elvitték,de emlékezett rám a tulaj és ugyan abban az árban adott egy Hyundai 1,6-ost!!!
Remélem még ott és annyian vannak,mint anno!
Kellemes nyaralást!
Mikis
Stalisnál milyen a tengerpart (széles vagy inkább a keskeny kategória)? Néztem a google-n, de nem nagyon tudom megítélni. Esetleg tudjátok, hogy az Apollonos apt-ok (Pella, Dimitris) Stalis melyik részén (a nyugisabb vagy a nyüzsgőbb) vannak?
Nagyon szuper a part Stalisnál,van keskenyebb és szélesebb része is,valamint pár perces bicikliútra több kis öböl is van Hersonissos és Malia irányában is.Ha privátban írsz e-címet szívesen küldök fotót a partról
Üdvözlettel:
Napfény
#1880212012-06-19 15:00:37 Válasz a #187963. hsz-ra
Szia Napfény,
köszi a képeket, megkaptam. Néhány képen látszódnak a nagy hullámok. Szép a part. Sajnos az augusztus gondolom zsúfolt itt is, de nem sok választási lehetőségünk van az időpontot illetően.
Vasalás közben éppen ma is egy Krétáról szóló utifilmet néztem. Nagyon gyönyörűséges helyek vannak a szigeten.
A Pella és a Dimitris apt. holléte (viszonya a parthoz és Stalison belül) azért még érdekelne, hátha valaki be tudja azonosítani.
Szívesen Fazika! Sajnos ezekről az apartmanokról semmit nem tudunk,mert amikor mi voltunk akkor még másik apartmanok voltak a kínálatban.De hátha valaki tud róluk infót.
Üdvözlettel:
Napfény
Sajnos 7 éve,hogy Hersonissosban voltunk!!!
A kikötő felől ha elindultunk a Daidalou utcán felfelé,egymást értékk a kölcsönzők.
Mi kb.középtájon,baloldalt kölcsönöztünk.Az ügyvezetőt Mr.Paspalakisnak hívták.
Full casco,kaució nélkül és bankkártyával is lehetett fizetni!
Előző nap egy VW Polora alkudtunk.Reggelre elvitték,de emlékezett rám a tulaj és ugyan abban az árban adott egy Hyundai 1,6-ost!!!
Remélem még ott és annyian vannak,mint anno!
Kellemes nyaralást!
Mikis
Ha van olyan közöttetek, aki most szombaton utazik Krétára, légyszi írja már meg, hogy szerinte mikor indul a repülő. Mert az utazási irodában azt mondják 14.20-kor, a reptér honlapján és a járatinformációnál is 10.55-kor. Azért nagyon nem mindegy mikorra kell a reptéren lenni, főleg ha az ember nem pesti. A másik, hogy nem nagyon örülnék neki, ha délre felmegyünk, és ott derül ki a gép elment 11-kor