Ahogy elnézem most mindenütt ilyen idő van.
És éjszaka milyen ,én igazából szeretem ha meleg van.Pulcsi nélkül is lehet lenni? Augusztus 6-tól leszünk kint,akkor milyen idő szokott lenni?
Köszi a segítséget.
Tegnap értünk haza N.Poribol. A kalliope apartaman ajtajain vannak szunyoghálok,de nincs klima, meg lehet fulladni a melegtöl. A szemben lévö étterem zajos a fönök veszekedésétöl,mert már két honapja senki vendég nem megy be és állandoan veszekszik éjjel kettöig a pincér csajokkal. Az egész falu nagyon zajos lett a helybeliektöl,az ocska kipufogo nélküli motorjaiktol és autoiktol. Nem álltak le az épitkezések nyárra, utépitéseket folytatnak még szieszta idöben is. A sok magyar auto miatt konfliktus volt a helybeliekkel a parkolás miatt. A határörök mindenhol rendesek voltak,a rendörök sem zaklattak sehol. Szerbiában egy nagy lukoil kutnál nem sikerült mastercard-al fizetni, máshol mindenhol még macedoniában a legkisebb kutnál is simán elfogadták. Görögországban tegnap sztrájkoltak a kutasok,szerencsére elég volt a benzinünk macedoniáig.
Sziasztok,
Hát meglepődve olvasom a hsz-ed Pinga. Mi múlt héten jöttünk haza Nei Poriból és az egyetlen hangzavar az utolsó előtti nep érkezett magyarok által hallatszott, mc haver személyében teljes hangerőn! Idén az Antigoni apartmanban voltunk, ezen a környéken nem volt útépítés sem, nekem idén is nagyon tetszett.
Sziasztok,
Hát meglepődve olvasom a hsz-ed Pinga. Mi múlt héten jöttünk haza Nei Poriból és az egyetlen hangzavar az utolsó előtti nep érkezett magyarok által hallatszott, mc haver személyében teljes hangerőn! Idén az Antigoni apartmanban voltunk, ezen a környéken nem volt útépítés sem, nekem idén is nagyon tetszett.
Mi csak a négy év alatti változásokra lettünk figyelmesek, a leirásokban amiket tölünk kérnek viselkedési szempontokbol,a helyi szokásoknak megfelelöen, a görögök teljesen felrugják.Megváltoztak az emberek,biztosan sok sok oka van.Természetesen ettöl még jo volt a nyaralásunk,hisz hozzá vagyunk szokva a pesti zajhoz,csak eddig ez ott nem volt ilyen mértékben.
Sziasztok!Mi szombaton indultuk haza,mi is tapasztaltuk az építkezés hagos zajait.Kint reggeliztünk, de nem hallottuk egymás szavait a gépek(lánctalpas,markoló)zajaitól.Amúgy nem rossz kis hely,összességében jól éreztük magunkat.Évától szerettünk volna elköszönni, de 8-kor már indultunk, előző este fél 11körül jártunk az iroda felé, úgyhogy emiatt elnézést kérünk tőle. Igaz csak akkor találkoztunk amikor megérkeztünk, de nagyon szimpatikus volt.
Sziasztok!Mi szombaton indultuk haza,mi is tapasztaltuk az építkezés hagos zajait.Kint reggeliztünk, de nem hallottuk egymás szavait a gépek(lánctalpas,markoló)zajaitól.Amúgy nem rossz kis hely,összességében jól éreztük magunkat.Évától szerettünk volna elköszönni, de 8-kor már indultunk, előző este fél 11körül jártunk az iroda felé, úgyhogy emiatt elnézést kérünk tőle. Igaz csak akkor találkoztunk amikor megérkeztünk, de nagyon szimpatikus volt.