Én is szerettem volna az Apollontól katalógust rendelni, e-mailben kértem, és az a válasz jött vissza,hogy már megtalálható a partnerirodákban,oda fáradjak be érte.
A Grand a héten küldte meg.
Hmm.. Ez meglepő.. Nekem egyből azt írták az Apollonnál, hogy semmi akadálya a postázásnak.. Minden adatot elküldtem nekik és hamarosan meg is érkezett a katalógus..)
Sziasztok!
Azért szólok hozzá, mert a TravelLines utazási iroda tavalyi árai (amit meghirdettek, hogy lehet foglalni) magasabbak lettek, mint az idei árak. Már előfoglaltunk még tavaly novemberben és így a 2 főre - az idei árat tekintve - rosszul jártunk volna 16 ezer forinttal. DE!!!!! Telefonáltunk és egy nagyon kedves ügyintéző megnyugtatott , már a múlt héten módosították az árakat!!! E-mailen meg is küldték a módosított számlát. Mostanában nem ért ekkora meglepetés! Mindenkinek tudom továbbra is ajánlani ezt az irodát , mert nagyon korrektek
Kedves Hellaszosok!
Volt valaki már a Grand tourssal Törökországban? Szeretném, ha elmondanátok a véleményeteket, tapasztalataitokat. Buszos útra gondoltam, mert a családtagjaim közül többen nem hajlandóak repülőre ülni. Kicsit furcsa kérdés, de tényleg igaz, hogy az ő buszaikon nincs toalett??? Fontos számomra a kérdés, mert tudom, hogy 4 óránként megállnak a buszok, márha sikerül tartaniuk az időt, mert volt már olyan tapasztalatom, hogy jóval ritkábban álltak meg (nem ők). Kellemetlen, ha vész helyzet van, és nem tudsz könnyíteni magadon, főleg gyerekekre gondolok.
#1992292013-02-25 10:31:11 Válasz a #199212. hsz-ra
Hát nagyon nem nyugtat meg a dolog! Én is utaztam már 3 kisgyermekkel, nekünk sem volt gondunk, de volt egy másik család, ahol a kisfiú már rosszul volt, mire megállt a busz az utasok ráhatására. Nagyon sajnáltam őket, a gyerek már hófehér a szülők meg tehetetlenek a sofőrökkel szemben.Már többször utaztunk busszal, de ez a rossz élmény mindig előttem van!
Nyilván nem igéret semmire,de amikor először voltunk a Granddal Görögországban a fiam 9 éves volt,és hát neki is nagyon kellett,pedig még nem telt el a 4 óra.Akkor a sofőrök megálltak,és mondták,mindenki maradjon a buszon,a kisfiú meg gyorsan egy fa mögött...volt vagy 3 perc...mondjuk ehhez a többi utastárs toleranciája is kellett!Nem tavaly volt!!!!
#1992692013-02-26 09:05:54 Válasz a #199240. hsz-ra
Igen! A tolerancia nagyon fontos minden esetben Azért egy felnőttnek nem lett volna ilyen egyszerű a dolga!
Azon csodálkozom, hogy egyáltalán engednek utaztatni ilyen hosszú utakon toalett nélkül. Azért az "úgymond" luxus buszoknak ez azért már alapfelszereltségnek kellene lennie. Légkondi azért remélhetőleg van
#1992722013-02-26 09:20:58 Válasz a #199269. hsz-ra
A Grandnál nálam is a busz a gyenge pont. Igaz, nekem nem annyira a wc hiánya fáj, mint inkább a lábtartóé. Idén azért nem velük foglaltuk Tolo-t, mert mikor 2 éve Marmarasra utaztunk, nem volt lábtartó a buszon, így kínszenvedés volt, és ezt 1600 km-en keresztül nem vállaltuk volna be. 20 éve buszozunk, leginkább Görögországba, de ilyen még nem fordult elő. Pedig sajnálom, mert a szállásaik az adott kategóriákon belül színvonalasak.
#1992732013-02-26 09:28:09 Válasz a #199269. hsz-ra
Szia!
Mi tavaly utaztunk először a Grand Toursal, nekem is furcsa volt előszőr, hogy nincs toalett a buszon, eddig az utazásaink során ilyen még nem volt.
Először furcsa lehet, de az út során ebből semmi probléma nem adódott, pedig gyerekek is voltak a buszon.
Légkondi természetesen van.
Amit inkább én is említenék, az talán a kényelmetlenség. Az ülések formatervezése miatt nem volt túl kényelmes az utazás.
Utaztunk már kényelmesebb buszokkal is.
De szerintem a toalett miatt ne aggódjatok.
Én is utaztam már olyan busszal ahol volt mellék helység és olyannal is ahol nem.. Tavaly és tavaly előtt WC nélküli busszal utaztunk.. Semmilyen gond nem volt.. De persze kisgyerekkel nehezebb a dolog.. Sőt idén Kefalóniára még sűrűbben meg is álltunk.. Igaz csak azért mert korán odaértünk volna a kikőtőbe.. Így is sikerült korán érkezni..
Köszönöm, hogy leírtátok a tapasztalaitokat, sokat segít a választásban, hogy melyik utazási irodát válasszuk.
Azért nem mindegy, hogy ilyen hosszú úton kényelmesen tudsz-e utazni, vagy végig szenveded, és elmegy a kedved attól, hogy legközelebb buszra szállj.
Sokszor utaztam már busszal, nekünk sem volt eddig problémánk, de jó előre tudakozódtunk mindig utazásról,utaztatásról egyaránt, legfőképpen itt a hellasz-on. Jó, hogy van egy ilyen fórum, nagyon sokat tud segíteni a felkészülésben és a döntésben!
Egyébként tud még valaki olyan utazási irodát aki Törökországba indít buszus utat
#1993102013-02-27 09:17:13 Válasz a #199308. hsz-ra
Ők nem csak repülős utat szerveznek? Bizony elég drágák, egyszer utaztam velük last minute úttal, az nagyon korrekt volt, de mamár úgylátom, hogy ezek is nagyon borsos áron kerülnek meghirdetésre!
#1993192013-02-27 12:49:56 Válasz a #199280. hsz-ra
Szia Ok!
A Grand Toursnak van buszos utaztatása Törökországba!!
A vélemények ,és tapasztalatok is jók velük kapcsolatban!!Már többször utaztunk mi is velük!!
Üdv: