Szia Sancho!
Mindenképpen irodával szeretnél utazni?Mi egyénileg voltunk Zakynthoson,repülő+hotel+reggeli,kettőnknek került annyiba mint utazási irodával egy főnek....De az nagyon klassz hogy már tervezed az utat!
Szia Mickey!
Mi az idén Agios Sostisba voltunk. Hát a part nem éppen tökéletes. Igaz, hogy lassan mélyül és homokos, de nagyon keskeny és aránylag sokan vannak. Legalábbis főszezonba. Laganasba a bejárás hááááááááát, hogy is mondjam, elég kacifántos. Vagy a vízben mész, ahol a kikötő 15 perc, a központ 30 perc, vagy körbe a kövesúton, ami igen nagy távolság. Főleg este a sötétben, sok helyen még világítás sincs. Maga Agios Sostis egy kis falu, egy "főutcával". Minden megtalálható. Közért, étterem, kölcsönző.
Szerény személyem ha legközelebb Zakynthosra menne, biztos, hogy Laganas lenne a befutó és a Blue Wawes hotel.
Igen valóban úgy döntöttünk, hogy visszatérünk Laganasba,még annyi minden van ami idén kimaradt
Gondolom ez a nyomós érv még nagyobb boldogságot jelent majd és kívánok Nektek nagyon sok boldogságot
Sejtem hogy az első szava majd az lesz, hogy jaszu
Az én kisbabám már 10 éves lesz, úgyhogy tudom mit jelent
Nagyon nagy távolságok nincsenek, csak mi kényelmesek vagyunk Mindenesetre nekünk picit hosszúnak tűnt az a kacskaringós út Agios Sostisba. Amikor béreltünk autót, akkor azzal is átmentünk A part amit láttam olyan kemény szürke homok volt, de biztos vannak más jellegű partok is, ezt nem tudom, mert fürödni oda jártunk a Blue Waves elé. A pert egyébként általában tiszta bár a nyaralók nem mindig szeretik a szemetesbe dobálni a cuccaikat. De én nem éreztem, hogy nagy gond lett volna. Mi már ismert helyre megyünk vissza, mert idén is Laganasban voltunk a Blue Wavesben.
Igen... félek a repülőtől és szeretem ha minden le van rendezve. A repülősök különben is csak este 8- ra értek oda, mi meg már aznap reggel ott voltunk. Én is örülök, nyáron kaptunk egy 10+-os kupont, amit fel tudunk használni és még abból is lejön újabb pár ezres ha másrciusig lefoglaljuk az utat
Szia sancho!
Köszi a válaszodat,kicsit meg vagyok ijedve,az ilyen part nem tartozik a kedvenceim közé !
Azért remélem lesz szép partja is Agios Sostisnak!
Ha nem akkor átjárunk Langanasba!
Ne aggódj, Görörghonban mindenhol jól érzi magát az ember. Annyira nem borzasztó, csak annyit írtam,hogy nekem egy picit kiesett De attól még nagyon jól fogjátok ott érezni magatokat Ha akkor mentek amikor mi, majd meghívlak egy mazsolaborra
Görögországban még mindig jól éreztük magunkat,ezzel sehol nem volt gond! Szerintem itt sem lesz! Mi augusztus 9-én indulunk a Grand Toursal és egy hétre megyünk!
Ha véletlen egy időben megyünk ,a meghívásodat elfogadom,viszont megspékelném egy pár üveg Mythossal!
AniFeri!Gratulálok a babához! Mickay!Melyik utazási irodánál foglaltatok?Melyik szállást?Sancho!A Villa Palmeras (ahol a sok ember leszállt)még inkább Laganas,mint Agios Sostis,Agios Sostis onnan még vagy fél óra gyalog, a partja nekem se tetszett. Viszont a Palmeras ha mész a parton (ugyanaz a homok és tiszta víz,mint a Blue Waves-nél ) szóval nem kell elmenni a Cameo szigetig, hanem a parton az egyik báron keresztül is fel tudsz menni, először a medencéhez jutsz ami szintén szuper,onnan meg a Palmeras kertjébe ami tele van pálmafákkal, nagyon szép és nyugodt környezetben, kb 15 perc séta a laganasi fő utca,persze a parton a vízben gyorsabb. A Blue Waves modernebb belülről,mint a Palmeras de nekem sokkal szebb ez a környezet és nyugodtabb is, meg a medence se baj,hogy ott van Én annyira nem bírtam magammal,hogy már lefoglaltam jövőre, még idei áron tudsz foglalni a Holiday Lines-nál (ezt Te is tudod biztosan-bár így a 10-ből csak 5 %-ot tudsz érvényesíteni).Ti mikor szeretnétek menni?
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok én is minden fórumozónak és jövőre ismét Zakynthos!!!
Idén,és jövőre is a Grand Toursal utazunk! Az irodával maximálisan meg voltuk/vagyunk elégedve!
Az Iberia apartmant választottuk ami nekünk nagyon tetszett!
De gyakorlatilag a többi Grandos szállásban sem találtunk rosszat!
Kellemes Karácsonyi ünnepeket és nagyon boldog új esztendőt kívánok én is mindenkinek.
Kívánom, hogy mindegyikőnknek teljesüljön a vágya: 2013. ban is nyaralhassunk egy jót Görögországban:)))))
Mi egyelőre úgy tervezzük, hogy július végén megyünk mint idén nyáron is, de ez m.g változhat, hiszen még nem foglaltuk le az utat, csak tervben van De még akármi is lehet. Egy biztos, hogy Laganasba szeretnénk menni a Blue Waves-be