Õszintén bevallom, eddig még csak sejtettem, kirõl-mirõl lehet szó, amikor írtál róla. De most a képeket elnézve azt mondom, "azannya!"
A felvételek is jók, milyen lehet a film?
Jorgos megnézte, azt mondta, hogy a film nem nagy durranás, de õ is megállapította, hogy Sakis szinésznek sem rossz
A betétdalok is jók, fõleg az Elvis feldolgozás. Én megvettem a sound-track-jét kint az az idén, dal nem sok van benne, a legtöbb inkább instrumentális zene. De Sakis azt hiszem 5 dalt azért énekel
Elvégre egy zenekarról szól
Attól függ "miért nem nagy durranás"? A téma miatt mert van benne ami egy szerelmi háromszöget képvisel akkor a részérõl érthetõ. Ö is csak pasiból van és melyik pasi szereti a "csöpögõs" flmeket?
Biztos ,hogy ezek a filmek nem egy katagóriába esnek pl:Ha eljön Joe Black címû filmmel ami az én egyik nagy kedvencem.
Nálam 2 kategória létezik a "jó film" kérdésre. Az egyik, az maga a téma, a feldolgozás, kivitelezés... szóval ami miatt hivatalosan is díjazni szokták a filmeket. Ilyen a már ebben a topikban is említett Angyalok városa, ami azért érdekes, mert Nicolas Cage-t igazából nem kedvelem, mint színész, de ez a film... Tehát itt nem biztos, hogy a szereplõ a kedvencem, de mint "mû" remek.
A másik kategória - és ezek szerint az Alter ego is ilyen lesz - az meg kimondottan a szerplõk miatt "jó film" számomra. Egyszereüen szeretem a karakterüket, szimpatikusak, stb... Ilyen szinésznõ Elizabeth Hurley is. Õ sem lesz sosem egy Elizabeth Taylor, de a filmjei tetszenek, mivel õ szimpatikus és nekem "bejön mint nõ" kategória
Amúgy meg mint férfi, szeretem a romantikus filmeket
Ha nem baj azért még fenntartom a kérésemet a filmre Igazából az érdekelt volna "miért nem nagy durranás"?Jó énekes ,a téma sem lehet rossz és nekem "a pasi bejön"kategória.
Ha nem baj azért még fenntartom a kérésemet a filmre Igazából az érdekelt volna "miért nem nagy durranás"?Jó énekes ,a téma sem lehet rossz és nekem "a pasi bejön"kategória.
"Az Alter Ego cimu film nekem nem annyira tetszett, akkor is ha ez egy ket millio euros produkcio, viszont kiderult hogy Sakis Rouvas foszereplo egy nagyon jo szinesz!"
Lehet, hogy csak õ nem szereti az ilyen filmeket
Kérdezd õt
Nekem Sakis miatt tuti nyerõ lesz, ebben már biztos vagyok
Ha csak fele olyan jó színész, mint amilyen énekes, már nem lehet gond
De ha megjön a DVD Görögországból, szólok
Aztán majd kivesézzük, oks?
Míg eltudjuk döntei milyen film is az Alter Ego vigasztalódjunk egy videóklippel.Szerintem eszméletlenül élvezi azt amit csinál de ha ilyen hangulatot teremtett a koncerten is akkor csoda ha épségben kijutott onnan úgy ,hogy nem szedték szét
Míg eltudjuk döntei milyen film is az Alter Ego vigasztalódjunk egy videóklippel.Szerintem eszméletlenül élvezi azt amit csinál de ha ilyen hangulatot teremtett a koncerten is akkor csoda ha épségben kijutott onnan úgy ,hogy nem szedték szét
Ez a klipp csak azt bizonyítja mennyire tehetséges énekes és elõadó
Vérében van mind a kettõ. Hozzá még jól is néz ki az nem hátrány semmilyen szempontból