Filmek
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : -- Off topic --
Hozzászóló Üzenet
# 61
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Petros
Moderátor
Moderátor
1413 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44361 Üzenet linkje2007-09-11 08:59:38  Re:

BOBOLYA írta:
Õszintén bevallom, eddig még csak sejtettem, kirõl-mirõl lehet szó, amikor írtál róla. De most a képeket elnézve azt mondom, "azannya!"
A felvételek is jók, milyen lehet a film?

Jorgos megnézte, azt mondta, hogy a film nem nagy durranás, de õ is megállapította, hogy Sakis szinésznek sem rossz icon_smile.gif
A betétdalok is jók, fõleg az Elvis feldolgozás. Én megvettem a sound-track-jét kint az az idén, dal nem sok van benne, a legtöbb inkább instrumentális zene. De Sakis azt hiszem 5 dalt azért énekel icon_smile.gif
Elvégre egy zenekarról szól icon_razz.gif

# 62
BOBOLYA
Aktív fórumos
Aktív fórumos
349 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44363 Üzenet linkje2007-09-11 09:03:24  Válasz a #44361. hsz-ra Előzmény #44361

Aha, köszönöm, azért megnézném a filmet, szeretem a zenés filmeket. /az "azannya" a képeken lévõ pasinak szólt icon_redface.gif icon_lol.gif /
# 63
Hellili
Aktív fórumos
Aktív fórumos
82 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44366 Üzenet linkje2007-09-11 09:34:26 

Attól függ "miért nem nagy durranás"? A téma miatt mert van benne ami egy szerelmi háromszöget képvisel akkor a részérõl érthetõ. icon_cry.gif icon_lol.gif Ö is csak pasiból van és melyik pasi szereti a "csöpögõs" flmeket? icon_cool.gif
Biztos ,hogy ezek a filmek nem egy katagóriába esnek pl:Ha eljön Joe Black címû filmmel ami az én egyik nagy kedvencem. icon_eek.gif icon_wink.gif

# 64
Petros
Moderátor
Moderátor
1413 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44370 Üzenet linkje2007-09-11 09:47:26 

Nálam 2 kategória létezik a "jó film" kérdésre. Az egyik, az maga a téma, a feldolgozás, kivitelezés... szóval ami miatt hivatalosan is díjazni szokták a filmeket. Ilyen a már ebben a topikban is említett Angyalok városa, ami azért érdekes, mert Nicolas Cage-t igazából nem kedvelem, mint színész, de ez a film... Tehát itt nem biztos, hogy a szereplõ a kedvencem, de mint "mû" remek.
A másik kategória - és ezek szerint az Alter ego is ilyen lesz - az meg kimondottan a szerplõk miatt "jó film" számomra. Egyszereüen szeretem a karakterüket, szimpatikusak, stb... Ilyen szinésznõ Elizabeth Hurley is. Õ sem lesz sosem egy Elizabeth Taylor, de a filmjei tetszenek, mivel õ szimpatikus és nekem "bejön mint nõ" kategória icon_lol.gif

Amúgy meg mint férfi, szeretem a romantikus filmeket icon_rolleyes.gif icon_exclaim.gif

# 65
Hellili
Aktív fórumos
Aktív fórumos
82 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44373 Üzenet linkje2007-09-11 10:09:44 

Ha nem baj azért még fenntartom a kérésemet a filmre icon_redface.gif icon_redface.gif Igazából az érdekelt volna "miért nem nagy durranás"?Jó énekes ,a téma sem lehet rossz és nekem "a pasi bejön"kategória. icon_rolleyes.gif icon_redface.gif icon_wink.gif
# 66
BOBOLYA
Aktív fórumos
Aktív fórumos
349 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44375 Üzenet linkje2007-09-11 10:12:29 

Hellili írta:
Ha nem baj azért még fenntartom a kérésemet a filmre icon_redface.gif icon_redface.gif Igazából az érdekelt volna "miért nem nagy durranás"?Jó énekes ,a téma sem lehet rossz és nekem "a pasi bejön"kategória. icon_rolleyes.gif icon_redface.gif icon_wink.gif

Egyetértek!

# 67
Petros
Moderátor
Moderátor
1413 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44376 Üzenet linkje2007-09-11 10:17:45 

Joros írta (#43856):

"Az Alter Ego cimu film nekem nem annyira tetszett, akkor is ha ez egy ket millio euros produkcio, viszont kiderult hogy Sakis Rouvas foszereplo egy nagyon jo szinesz!"
Lehet, hogy csak õ nem szereti az ilyen filmeket icon_razz.gif

Kérdezd õt icon_wink.gif

Nekem Sakis miatt tuti nyerõ lesz, ebben már biztos vagyok icon_lol.gif
Ha csak fele olyan jó színész, mint amilyen énekes, már nem lehet gond icon_smile.gif

De ha megjön a DVD Görögországból, szólok icon_wink.gif
Aztán majd kivesézzük, oks?

# 68
Hellili
Aktív fórumos
Aktív fórumos
82 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44379 Üzenet linkje2007-09-11 10:30:14 

Ezek után még türelmetlenebbül várjuk icon_redface.gif icon_razz.gif A filmet és azt is kinek-hogy tetszett ,nem tetszett. icon_wink.gif
# 69
BOBOLYA
Aktív fórumos
Aktív fórumos
349 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44381 Üzenet linkje2007-09-11 10:35:30 

De ha megjön a DVD Görögországból, szólok icon_wink.gif

Ezt hogy kell érteni?/Esetleg megoldható hogy mi is hozzájuthassunk?/

# 70
Petros
Moderátor
Moderátor
1413 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44388 Üzenet linkje2007-09-11 10:53:53 

Még nem tudom.
Még azt sem tudom, pontosan mikor lehet mgrendelni. De majd akkor visszatérünk rá.

# 71
Hellili
Aktív fórumos
Aktív fórumos
82 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45034 Üzenet linkje2007-09-17 10:01:08 

Míg eltudjuk döntei milyen film is az Alter Ego vigasztalódjunk egy videóklippel.Szerintem eszméletlenül élvezi azt amit csinál de ha ilyen hangulatot teremtett a koncerten is akkor csoda ha épségben kijutott onnan úgy ,hogy nem szedték szét icon_wink.gif

Agapa me / Na m'agapas
http://youtube.com/watch?v=5_9WbPoV-O0

# 72
BOBOLYA
Aktív fórumos
Aktív fórumos
349 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45044 Üzenet linkje2007-09-17 11:06:08 

Hellili írta:
Míg eltudjuk döntei milyen film is az Alter Ego vigasztalódjunk egy videóklippel.Szerintem eszméletlenül élvezi azt amit csinál de ha ilyen hangulatot teremtett a koncerten is akkor csoda ha épségben kijutott onnan úgy ,hogy nem szedték szét icon_wink.gif

Agapa me / Na m'agapas
https://youtube.com/watch?v=5_9WbPoV-O0

Köszi Hellili, megérne 1 hét ajtócsapkodást?! icon_redface.gif

# 73
Petros
Moderátor
Moderátor
1413 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45045 Üzenet linkje2007-09-17 11:13:57 

Hát ez érdekes(?) icon_exclaim.gif icon_cool.gif
Engem a fantasztikus hangja, tehetsége fogott meg... icon_lol.gif

# 74
Hellili
Aktív fórumos
Aktív fórumos
82 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45051 Üzenet linkje2007-09-17 11:44:53 

Ez a klipp csak azt bizonyítja mennyire tehetséges énekes és elõadó icon_wink.gif
Vérében van mind a kettõ. Hozzá még jól is néz ki az nem hátrány semmilyen szempontból icon_wink.gif

# 75
BOBOLYA
Aktív fórumos
Aktív fórumos
349 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45054 Üzenet linkje2007-09-17 11:48:28  Válasz a #45045. hsz-ra Előzmény #45045

Ez talán jó így, hogy téged csak a hangja.
Engem is-is. /csak a párom el ne olvassa/ icon_redface.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : -- Off topic --
<   1 2 3 4 5 6 ... 12 13 14   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu