Álmaim célpontja
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Világjáró
Hozzászóló Üzenet
# 61
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80915 Üzenet linkje2008-09-14 15:30:42 

Zsebkuty, köszike!!! Itt meg csak 10 fok van. icon_sad.gif Én is nagyon remélem, hogy Koson maradandóan is meleg lesz.
Amerikából meg kizárólag a Yellow Stone és a Grand Kanyon érdekel, meg Dél-Amerika icon_smile.gif

# 62
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80918 Üzenet linkje2008-09-14 15:40:32  Válasz a #80915. hsz-ra Előzmény #80915

icon_lol.gif ANDI!Fogadd szeretettel:Grand Canyon

# 63
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80919 Üzenet linkje2008-09-14 16:03:30  Válasz a #80918. hsz-ra Előzmény #80918

Sziasztok!
Az USA nagyvárosai New York, Los Angeles, San Francisco, Miami, stb. egyáltalán nem vonz. Talán az a baj, hogy maga Amerika nem vált belõlem ki különösebb tiszteletet.
Ahová viszont ott mégis elmennék az a Grand Canyon. Azt nagyon megnézném.
Vonz ezeken kívül Közép és Dél Amerika. Mexico, Peru, Bolivia, Venezuela, Argentina,Brazilia, Chile és persze a nagy sziget Cuba is.
Ausztráliát is bejárnám. Jó nagy falat volna.

# 64
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80925 Üzenet linkje2008-09-14 17:17:21  Re:

josza2 írta:
Sziasztok!
Az USA nagyvárosai New York, Los Angeles, San Francisco, Miami, stb. egyáltalán nem vonz. Talán az a baj, hogy maga Amerika nem vált belõlem ki különösebb tiszteletet.
Ahová viszont ott mégis elmennék az a Grand Canyon. Azt nagyon megnézném.
Vonz ezeken kívül Közép és Dél Amerika. Mexico, Peru, Bolivia, Venezuela, Argentina,Brazilia, Chile és persze a nagy sziget Cuba is.
Ausztráliát is bejárnám. Jó nagy falat volna.

Hát én nem tudom,de ez amit leirtál szinte 100%-ban követte az én gondolkodásomat,illetve azt, amit én írtam volna,ha foglalkoznák a témával.Sanda a gyanum,hogy ez a gondolkodás egy kicsit kor függvénye is,igaz nem tudom az éveid számát,de a szinkronitás az megvan, az bizonyos!! icon_biggrin.gif

Üdv:Atosz icon_wink.gif

# 65
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80926 Üzenet linkje2008-09-14 17:25:36  Re:

atosz írta:

Hát én nem tudom,de ez amit leirtál szinte 100%-ban követte az én gondolkodásomat,illetve azt, amit én írtam volna,ha foglalkoznák a témával.Sanda a gyanum,hogy ez a gondolkodás egy kicsit kor függvénye is,igaz nem tudom az éveid számát,de a szinkronitás az megvan..! icon_biggrin.gif icon_wink.gif[/quote]

Szia Atosz!
Jól saccoltál 56 éves vagyok. Igen sokan gondolkodunk így, de ez már egy másik fórum témája. icon_wink.gif
Azért a nézet azonosságnak õszintén örülök. icon_lol.gif
Üdv: Josza

# 66
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80933 Üzenet linkje2008-09-14 18:20:06  Válasz a #80926. hsz-ra Előzmény #80926

Ezek szerint,hogy korodat is feltártad /köszönöm/a elõbb említett szinkronitás teljesen azonos,mert én most Lefkadán tõltöttem a 60-at.
A Beatlesek korosztálya vagyunk és ez nem semmi... icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
Ez még belefér "off" nélkül ebbe a szép topikba.
Szia: Atosz icon_wink.gif

# 67
Szepeva
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
494 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80939 Üzenet linkje2008-09-14 19:04:23 

Sziasztok Atosz és Josza!

Csak nagyon halkan mondom, csatlakozom hozzátok!

szepeva

# 68
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80942 Üzenet linkje2008-09-14 19:21:04 

szepeva írta:

szepeva

Én is lábujjhegyen írom,hogy köszönöm... icon_lol.gif icon_lol.gif

Megvan a titkos trió,csak kezeljük titkosan... icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

Josza?-akko nosza.Te benne vagy?Várom suttogó válaszod... icon_eek.gif

# 69
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80963 Üzenet linkje2008-09-14 21:33:53 

atosz írta:
szepeva írta:

szepeva

Én is lábujjhegyen írom,hogy köszönöm... icon_lol.gif icon_lol.gif

Megvan a titkos trió,csak kezeljük titkosan... icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

Josza?-akko nosza.Te benne vagy?Várom suttogó válaszod... icon_eek.gif

Sziasztok!
Kicsit várjatok!
Fûcsomónak álcázom magam.
.....-Csatlakozom!!!

# 70
Macsosz
Törzstag
Törzstag
682 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80966 Üzenet linkje2008-09-14 22:00:20 

Sziasztok "Suttogó Trió" icon_exclaim.gif
Nagyon egyet értek a világ látnivalóiban történt szelektálásotokkal!
Nekem még a sorrend is megfelelne a bejárásuknál icon_wink.gif
Nem érdekelnek a zörgõ nagyvárosok icon_evil.gif
Arra itt van Pest!(és az se csúnya!)
Tehát ez a gondolkodás semmiképp nem koffüggõ,hanem érettség kérdése icon_exclaim.gif (szerintem)
Üdv Mindenkinek,Macsosz icon_biggrin.gif

# 71
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
WhiteFrost
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
594 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80986 Üzenet linkje2008-09-15 08:40:26  Válasz a #80963. hsz-ra Előzmény #80963

Sziasztok Trio!
Ha nagyon suttogok akkor én is csatlakozhatok?
Álcázom is magam icon_cool.gif
Szerintem sem csak kor függõ.
A helyek így ilyen sorrendben nekem is megfelelnének icon_lol.gif

# 72
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80991 Üzenet linkje2008-09-15 09:06:46 

Tényleg nagyon örülök,hogy pillanatok alatt összejött egy ilyen hasonló gondolkodású kis csoport!!! icon_lol.gif icon_lol.gif

Ez nem egy hátrány! icon_wink.gif Manapság különösen nem!

Üdv.akkor nektek: Atosz icon_wink.gif

# 73
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#81004 Üzenet linkje2008-09-15 12:00:43  Válasz a #80991. hsz-ra Előzmény #80991

icon_sad.gif Sajnálom,hogy azt gondoljátok,hogy akinek tetszenek a nagyobb amerikai városok,már nem is gondolkodnak éretten.Lassan 40vagyok,nem tartom magam azért zizinek,mert 1olyan nagyváros tetszik Amerikában,mint Miami.Szerintem szép az Ocean drive,teszenek a pálmafák,minden a gazdagságról szól,ez igaz,kicsit mesevárosnak is érzem,ettõl független nem érzem magam sz@rul,mert tetszik.Faluban lakom,nem Pesten,gondolom,ez is közrejátszhat abban,hogy ti nem értetek egyet,nem is kell.Görögország után nekem Dominikai Köztársaság,majd Miami jön a sorban,mert sztem minden helynek megvan a pozitivuma,meg a negativuma is.Attól,mert különbözõek vagyunk,még játszhatunk csapatban/lsd.trió/nem hiszem,hogy kevesebbnek kellene magam éreznem,amiért nekem más is tetszik,ami másnak nem.Sajnálom,hogy ebbõl a trióból kiestem icon_cry.gif
Egyébként Josza,a helyeket,amiket emlitettél,nagyon szivesen megnézném én is,csak sajna nem lehet... icon_wink.gif Attól független álmaim célpontjai lehetnek,nem??? icon_smile.gif Az érett gondolkodás pedig tényleg nem korfüggõ...

# 74
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#81008 Üzenet linkje2008-09-15 12:49:24  Re:

Kedves Zsebkuty!
Borzalmasan sajnálnám, ha megbántottalak volna. Azt meg senki sem állította, hogy akinek ezekek a helyek tetszenek, azok zizik, vagy éretlenek, lekevésbé, hogy annak sz@rul kéne érezni magát. Neked az tetszik és emellett azok a célpontok is, amik minket érdekelnek Miért kéne nekünk ezért megbélyegezni egymást? Amerikával más problémáink vannak és ez az amit úgy gondolt Athos, hogy a mi korosztályunk jobban megért, miután Amerika a mi életünk során olyan szerepet játszott a világban, ami számunkra nem tette vonzóvá. Ettõl persze lehet szép, csak mi nem kívánkozunk oda. Nem Amerikával, mint földrajzi, látványbeli tájegységgel van bajunk, hanem azzal amit az USA képvisel. Nos ez volt az a "titok", amit úgy gondoltunk, hogy elsõsorban a mi korosztályunk ért meg félszavakból. Ebben tévedtünk szerencsére, mert más korosztálybéli is megértette, mirõl is van szó. Mi nem szeretjük Amerikát. Én nem szeretem az olyan helyeket, ahol minden a gazdagságról szól, mert naponta látok éhezõ meggyötört nincstelen, télen megfagyó embereket és engem az irritál. Amig nem Amerika nyomdokain haladtunk ilyenek nem voltak nálunk. No semmiképpen nem akartalak megbántani. Ha mégis úgy sikerült elnézést kérek.Bocs az off-ért.

# 75
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#81010 Üzenet linkje2008-09-15 13:10:13  Válasz a #81008. hsz-ra Előzmény #81008

icon_smile.gif Nem bántottál meg egyáltalán.Off-leszek,de ha érdekelne ,amit most leirok,annak örülnék:nézd,kórházban dolgozom,mint ezt már tudjátok,minden áldott nap mosdatással kezdem,aztán ki tudja még,milyen sokféle dolgot csinálok.Mindennap látom a borzalmat, a rengeteg fiatal rákos embert,van,aki a kezeimközt vérzik el...nem is folytatnám...Amikor hazaérek,becsukom azt az ajtót,nehezen,de próbálom a családommal tölteni a szabadnapjaim,mindent megteszek,hogy hacsak egy egészen icikepicike idõre is ,,elfelejtsem"a szörnyûségeket.Ezért volt nagyszerû dolog,mikor elõször életemben eljutottam Görögországba.Kinyilt a világ,innentõl kezdve minden érdekelt,ami utazással kapcsolatos.Mennyi gyönyörû táj van,mennyi hely,ahova nem juthat el mindenki.Az éhezés,a politika,a borzalom persze jelen van mindenhol,DE mivel én naponta átélem,higgyétek el,nagyon jó néha álmodozni.Ezért is irtam ebbe a topicba az álmaimról,naivan,történelemtõl és politikától függetlenitve csak a természeti szépségek miatt.Mert mindannyiunknak kellenek az álmok.Remélem,igy már azért megértetek!Nagyon örülök,hogy a fórum tagja lehetek,szabadnapjaimat édesititek meg.Köszönöm,ha elolvastatok.OFF-bezárva!
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Világjáró
<   1 2 3 4 5 6 7 8   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu