Szalonikibõl eljuthasz busszal is Paraliára, úgy ahogy Petros írta, de mehetsz vonattal is.
Mi tavaly vonattal mentünk, 5 euro volt a retúr. Nagyon kulturált ott a vonat, olyan mint nálunk az IC. Nem volt tömeg, és bemondtak minden megállót. Thesszalonikiben a vonatállomás közvetlenül a belvárosban van, az Arisztotelész tértõl 10 perc gyalog. Szaloniki-Katerini menetidõ: 60 perc. Katerinibõl Paraliára pedig mehetsz busszal, vagy Taxival is. Nem vészes a Taxi. (4-5 euro).
Jó utat!
Szervusz
Szeretném ,ha tudnál segíteni, hogy szerda délelõtt Hogyan jutok el, Thessaloniki repülõtérrõl Makrigialos nevû faluba. Úgy látom, Te otthon vagy ezekben. próbáltam a "ktel.org" oldalt, de sajnos nem érhetõ el. A másik, hogy Makrigialosban tud e valaki valami magyar képviselet emailos elérhetõségét. Az a gond, hogy nekünk csak telefont adtak meg a Pydna Tourshoz, de egyelõre ezt nem szeretnénk.
Bárminek nagyon tudok örülni, és természtesen sürgõs!!!!
Meg tudnátok nekem mondani, hogy Paraliából Thesszalonikibe szerveznek-e fakultatív kirándulást? Esetleg ha van, akkor mennyiért?
Félek a sok átszállástól, hátha eltévedünk és lemaradunk a következõ buszról. ( A nagy melegben kényelmesebb, ha az embert a Fehér Toronynál teszik le.)
Elõre is köszönöm a válaszaitokat!
Utóirat: mindjárt itt a péntek és már utazunk is
Thesszaloniki térképet hol lehet beszerezni? Itthon lehet kapni? (gondolom nem). És honnan lehetne beszerezni az infót, hogy látványosságai egészen pontosan hol találhatóak meg?
Szia Christine!
A "Látnivalók Salonikiben" topik 64. hozzászólásában van egy Saloniki térkép, ami szerintem elég jó!
És Petrosnak a 70. hozzászólásában is van egy pár érdekesség, tipp! Érdemes megnézni!
Lenne egy kérdésem, s Nagyon megköszzönénk, ha tudnátok segíteni!
Augusztus 11.-én, este 9-kor érkezünk meg Thessalonikibe, repülõvel, s szeretnénk eljutni Santorinibe, s találtunk Santorinibe tartó kompot, de több mint 1 napos.
Ha valaki tudna esetleg gyorsabb odajutási módszert, akkor megköszönném, ha megosztaná velünk.
Ezenkívül még lenne egy pár kérdésem, mégpedig, hogy Santorinin lehet találni olcsó szállást?
Milyen árak vannak ott?
Munkát lehet találni, vagy nemigazán?
Infó: A FEHÉR TORONY ZÁRVA!!! Sajnos nem látogatható és a tengerparti járda nagy része is le van zárva...
Nem tudtam körbefotózni, mint 3 éve
Állítólag ásatásokat végeznek körülötte.
Infó: A FEHÉR TORONY ZÁRVA!!! Sajnos nem látogatható és a tengerparti járda nagy része is le van zárva...
Nem tudtam körbefotózni, mint 3 éve
Állítólag ásatásokat végeznek körülötte.
Gia sou Petro!
Tudod miert van ez?
Nem sokara metro lesz Szalonikiben, meg egy tengeralatti korut. Ha Paraliatol szeretnel at menni Halkidikire nem kell a varoson keresztul menni...
Sziasztok! Lenne egy sürgõs kérdésem (holnap indulunk:) - tud valaki tengeri Aquariumot Thessalonikiben? Esetleg Sarti elérhetõ közelében? Köszi, ha tudtok valalmit, és megosztanátok még holnap hajnalig:)