Múlt héten én is lefoglaltam a szállást ebben a panzióban, így levelezés alapján elég normálisnak tünt a tulaj. Tényleg van zárt parkolójuk? Nekem azt ígérte, hogy igen. Nem nagyon bízom a szerb közbiztonságban.
Köszönöm a címet,percek alatt sikerült a szállást lefoglalni a tulaj vár bennünk 5.-este, igy legalább nem az autóban kinlódjuk végig az éjszakát. Nekünk ez már jó, hogy tidjuk hova megyünk,nem csak úgy bele a vakvilágba.
Bocsi,csak most vettem észre a kérdésedet!
Igen,van zárt parkolójuk, a kertbe be lehet állni!
DE ott kivételesen az utca is nyugis, az nem a tipikus veszélyes szerb terület!
Mi is Kassandrán voltunk, csak Kallithea-n !! Gyönyörû ott minden, irigyellek,h odamész! Jó utat nektek!
szerintetek mennyire van tele ez a tranzitszállás? ha csak úgy beállítunk egy este, akkor kapunk szobát? nem akarok elõre foglalni, mert még nem tudjuk, hogy mikor jövünk haza
Ha a NIska Banja /11 km NIS-tõl/ szállást kérdezed,akkor sztem nem kell
elõre lefoglalnod,mert a Velickovic Panzióban is sok szállás van, de az összes szomszédjánál szintén van!! Mindenhol "Zimmerferi" tábla lóg!
Mármint autóval jövünk, azt tudom, csak azt nem hogy éjszaka egyhúzóban vagy két részletben, mint odafelé. Majd odaúton kiderül, hogy mit bir a kisasszony. De hát ezt te már csak tudod ... , nem egyszerû ezekkel a törpékkel.
Június 28-án Korfura menet útközben megszálltunk Platamonasban a Goudouma apartmanban, kítûnõ az apartman, igazi görög vendégszeretet, nagyon rendesek a házigazdák. A szállás foglalását a Travel Hellasz-szal intéztük. Az ügyintézõ Ágnes nagyon korrekt és segítõkész. Egy éjszaka 33 eu volt, kiváló tranzitszállás. Röszkétõl kb. 900 km.