Kiklád-szigetek kombináció
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Sziget-kombinációs utazások
Hozzászóló Üzenet
# 61
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#85046 Üzenet linkje2008-11-11 13:19:40 

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a válaszokat! icon_smile.gif
Ezek szerint éjszakai kompoláshoz elengedhetetlen a hálózsák? icon_smile.gif

# 62
WhiteFrost
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
594 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#85049 Üzenet linkje2008-11-11 13:24:09  Válasz a #85046. hsz-ra Előzmény #85046

Hát nem is biztos a hideg miatt, de puhábbra tudsz így lepihenni. Amúgy a kompokon meg sokszor megy a légkondi.
Whitefrost
Bocsi ez egy kicsit OFF icon_lol.gif icon_redface.gif

# 63
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#85051 Üzenet linkje2008-11-11 13:28:42  Válasz a #85049. hsz-ra Előzmény #85049

Talán egy szigetkombis topikban nem off... icon_smile.gif Itt elég releváns kérdés, hogy hogyan lehet egyik szigetről a másikra utazni! Egyébként ezt az éjszakai dolgot azért kérdezem csak ennyire, mert ugyan olyan útvonalakat szeretnék, ami max. 3 órás, de inkább csak 1-2 órás kompozásokkal járna, de a menetrendet böngészve láttam olyat, hogy este indul, és reggel érkezik, de a két időpont közötti távolságból kiindulva azt hiszem, hogy olyankor valahol éjjel kiköt, és csak reggel megy tovább.
# 64
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#86085 Üzenet linkje2008-12-02 14:22:51 

Szia Haspók!

Még mindig a "szigetugrálós" út mellett vagy? Vagy most tervezési szünetben vagy? Esetleg van már valami biztos terv???

# 65
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#86101 Üzenet linkje2008-12-02 18:34:16  Válasz a #86085. hsz-ra Előzmény #86085

Szia Andi!

Egyelőre várakozó állásponton vagyok három dolog miatt is: egyrészt (remélem, hogy csak még icon_smile.gif) nincs wizzair repjegy, másrészt még vissza van a kemény munkás heteimből kb. kettő, addig nem nagyon érek rá másra, harmadrészt bekerült néhány bizonytalansági tényező és egyéb szempontok is a jövő nyarat illetően, amik alapjában véve rengethetik meg a terveimet. (Vagy rövidebb lehet csak miattuk az út, vagy el is maradhat...)

Szóval kivárok. Azt hiszem, legközelebb jövőre fogom újra elővenni a témát, addigra nyilván kiderül a wizzair is, lesz közelebbi kompmenetrend is, és azt hiszem, hogy kimegyünk majd az utazás kiállításra is, főleg, ha Görögország lesz a díszvendég, ahogy valaki írta itt a fórumon, hátha kapunk egy-két jó ötletet, vagy mittomén, rábukkanunk valami ellenállhatatlan ajánlatra.

Mindenesetre ha megyünk, akkor szigetesben gondolkodom továbbra is, de mondjuk ha rövidebb kell, hogy legyen, akkor már ugye annyi sziget nem fér bele...

Meglátjuk. Most egyelőre még arra koncentrálok, hogy túléljem a következő két hetet, és közben pedig a biztos spanyolországi utat tervezgtem inkább, mert az viszont már nemsokára itt van... icon_smile.gif (Majd lehet, hogy írok róla a topikjában... icon_smile.gif )

# 66
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#86111 Üzenet linkje2008-12-02 20:30:55 

Jajj, ez nem hagzik olyan jól. De én nagyon szurkolok nektek, hogy egy szigetkombi összejöjjön, legalább egy kisebb verzióban. !!!
# 67
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#89899 Üzenet linkje2009-02-09 17:12:01 

Látom a fényt az alagút végén, azaz elhárultak az eddigi bizonytalanságok, amik miatt nem tudtam tervezni, és most úgy néz ki, hogy megvan az idei nyaralás programja! icon_biggrin.gif Annyira izgatott vagyok, ha rágondolok, és még el sem merem hinni teljesen... icon_smile.gif Pedig már "csak" le kell fixálni-foglalni a repülőket, kompokat, szállásokat.

Szóval, nem teljesen az, úgy és annyi időre, mint amiről kb. fél évvel ezelőtt álmodoztam, de az akkorinál azért tetszik sokkal jobban, mert ez már szinte kézzelfogható közelségben van, sokkal valóságosabb. icon_smile.gif

Tehát 15 nap alatt, 3-4 éjszakákkal és icon_exclaim.gif nem augusztusban icon_exclaim.gif :

Mykonos-Paros-Naxos-Santorini! icon_biggrin.gif

# 68
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#89903 Üzenet linkje2009-02-09 17:32:16 

Szia Haspók!

Hű, ez szuper, nagyon örülök!!! Már előre várom az olyan remek beszámolód, mint tavaly Krétáról, azt úgy fltam, mint egy jó könyvet. Komolyan!!!! Nagyon jó terv. Majd írj róla részleteket is, mit hogy szerveztek meg.

# 69
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#89905 Üzenet linkje2009-02-09 17:52:53  Válasz a #89903. hsz-ra Előzmény #89903

Meglesz! icon_smile.gif Amióta tudom, hogy ez valóra válhat, folyamatosan érzek valami szorítást a gyomromban, és már a gondolatba is beleborzongok. icon_smile.gif Még ha csak írok róla, már az is olyan jó! icon_smile.gif
Már csak azon izgulok, hogy ne menjen fel a repjegyek ára, amíg lefoglalom őket (ma este, asszem icon_biggrin.gif), meg a többi mozaik is klappoljon. De csak rendben lesz minden! icon_smile.gif

Aegaeannél lehet foglalni, ugye? Arról nincsenek olyan hírek, mint az Olimpicről?

# 70
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#89906 Üzenet linkje2009-02-09 17:59:32  Válasz a #89903. hsz-ra Előzmény #89903

Ja, és szia egyébként... icon_smile.gif

Bocsi, de kicsit fellegekben járós állapotban vagyok... icon_smile.gif
(Azt hiszem, így érezhetsz Te is valahogy a könyved borítója láttán... icon_wink.gif )

Hogy ne csak off legyen, leírom, hogy hogy gondoltam:

Athénig Malév, utána Aegean Mykonosra.
Mykonos 3 éjszaka, utána gyorshajó Parosra.
Paroson 3 éjszaka, utána Blue Star komp Naxosra, de csak este kb. 10-kor, hogy még egy egész napunk legyen Paroson.
Naxoson 4 éjszaka, utána Blue Star komp Santorinire.
Santorinin 4 éjszaka, utána vissza Athénba szintén Blue Starral és haza Malévvel.

# 71
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#89907 Üzenet linkje2009-02-09 18:16:15 

Igen, az Aegean megbízható. A napokban nézegettem én is jegyeket náluk, voltak még nagyon jó áron.
A terv nagyon jól hangzik. Főleg Paros érdekel most, met ott még nem jártam. De összességében (persze maj utána) az is, hogy hogyan zajlik az egész, a sok átszállással, transzferrel (esetleges késésekkel), mennyire idegtépő ez így. De attól nem félek, hogy ne írnál róla majd. icon_smile.gif

# 72
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#90003 Üzenet linkje2009-02-10 21:32:26  Válasz a #89907. hsz-ra Előzmény #89907

Szia Andi itt is! icon_smile.gif

Szóval, megvan a repülőjegy! Legalábbis Athénig oda-vissza, és végül hirtelen elhatározással a visszafelé rendelkezésre álló macerás csatlakozási lehetőségeket feledve vettem az Aegeannél visszafele Santorini-Athén jegyet is... Így az utolsó napunk is megmarad rendesen nyaralásnak, nem kell elindulni visszafelé, és transzferéjszakát tölteni Athénban (vagy a kompon...), kicuccolni, becuccolni...

Több lehetőséget végigzongoráztam: Krétát, charterjegyet, egyéb fapadosokat, de árban egyik sem jön ki sokkal olcsóbban, mint ez, időben és átszállásban viszont sokkal rosszabbak... (Még a charter is, mert hiába megy egyenest Santorinire, ha onnan nekem tovább kell kompoznom Mykonosra. Aznap már nyilván nem tudom megtenni, tehát kell egy tranzitszállás, másnap meg megint cuccolni a kikötőbe, elintézni, hogy kivigyenek stb... és odaveszik még egy nap az igazi nyaralásból.)

Már csak az Athén-Mykonos repjegyet nem mertem megvenni. Az a habozásom oka, hogy kicsit elbizonytalanodtam, hogy biztos megy-e majd katamarán Mykonosról Parosra...? Mert a Hellenic Seaways hivatalos oldalán nem lehet kiválasztani ilyen járatot... viszont a www.ferries.gr/hfd oldalon pedig már idén nyárra mutat egy ilyen hajót, ami Kréta és a Kikládok között megy minden nap. Csak nem értem, hogy a hivatalos oldalukon ez miért nincs feltüntetve...?

Tehát a fenti miatt nem tudom, meg merjem-e venni a mykonosi repjegyet, mert mi van, ha nem tudunk majd onnan továbbmenni Parosra...?

# 73
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#90005 Üzenet linkje2009-02-10 21:38:33 

vojandi írta:
Főleg Paros érdekel most, met ott még nem jártam. De összességében (persze maj utána) az is, hogy hogyan zajlik az egész, a sok átszállással, transzferrel (esetleges késésekkel), mennyire idegtépő ez így. De attól nem félek, hogy ne írnál róla majd. icon_smile.gif

Már most is eléggé cincáltnak érzem az idegeimet... icon_smile.gif Az átszállásokra és egyebekre én is kíváncsi leszek! Jó út lesz ez abból a szempontból is, hogy minden lesz benne, amit csak el lehet képzelni, komp, katamarán, helyi repülő... icon_smile.gif Szerintem rengeteg értékes tapasztalatot fogok szerezni.

# 74
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#90009 Üzenet linkje2009-02-10 22:52:53  Válasz a #90003. hsz-ra Előzmény #90003

Mégis megvettem a mykonosi repjegyet is. icon_smile.gif Már csak a három közbeeső kompjárat maradt függőben, de az is intézés alatt van... remélem, sikerül... icon_smile.gif
# 75
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Fruska
Aktív fórumos
Aktív fórumos
54 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#90019 Üzenet linkje2009-02-11 08:47:00 

Kedves Haspók
Minden tiszteletem és csodálatom a tiéd a bátorságodért és a lendületért amivel belevetetted magad álomnyaralásod szervezésébe.
Már előre örülök micsoda beszámolót hozol nekünk földhözragadt utazóknak erről a kalandnyaralásodról.
Üdvözlettel
fruskal

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Sziget-kombinációs utazások
<   1 2 3 4 5 6 ... 33 34 35   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu