Julius 29-en indulunk Sartiba, a szallasunk a Sokratis apartmanhaz lesz. Egy fo utitarsat/nyaralotarsat keresunk 18-30 ev kozotti holgy szemelyeben. Mi harman vagyunk baratok, egy 24 eves meg egy 23 eves fiu es annak a 21 eves baratnoje, egyszoval minden szepre nyitott, termeszetszereto, erkolcsos es igenyes fiatalok vagyunk. Az utvonalunk itthon Gyongyos-M3-Budapest-M5-Ujvidek, e vonal kornyeken tudnank felvenni negyedik tarsunkat. Egy hetig leszunk a szepseges faluban es a kornyeken, elkepzelheto, hogy kijelentkezes utan is maradunk meg par napot a parton, vagy atnezunk a torokorszagi Rodostora es ugy haza. Az auto egy dizel Alfa Romeo, de egy benzines Mercedessel is tudunk menni, a kenyelemmel egyikkel se lesz gond.
Egyelore ennyit, a kedves erdeklodonek e-mailben vagy msn-en tudok kuldeni kepet magunkrol, illetve bovebb informacioval szolgalni!
Ha szeretnel egy felejthetetlen, pihenteto nyaralast velunk, irj batran!
Bocs az ekezetek hianya miatt, jelenleg telefonrol irok.
Sziasztok!
Indul valaki autóval június 13.-án Nei Poriba? Mi 4-en megyünk fiatalok. Útitársakat keresünk, mert a férjem nem akar egyedül nekivágni a hosszú útnak. Az sem baj, ha nem Nei Poriba mentek, csak G.országig együtt tudjunk menni valakivel.
#1635702011-05-29 09:59:59 Válasz a #163551. hsz-ra
Szia! Én sajna nem indulok, de érdekelne, hogy ki utaztat busszal Kosra. Esetleg egyéni szervezés? Ha nem titkosak az információk, akkor szívesen venném ha megosztanád velem, hogy ez hogy működik? Esetleg ha árat is írnál azt is megköszönném. Köszi a segítséget. Üdv: Klara
#1643072011-06-03 17:05:28 Válasz a #164053. hsz-ra
Szia!
Én a www.nyaraljunkegyutt.hu oldalon találtam utitársra
Próbáld meg ott is ,nekem bejött .
Itt is próbálkoztam de nem volt jelentkező.
Sok szerencsét! jó nyaralást!
#1647592011-06-07 20:53:28 Válasz a #164604. hsz-ra
Az utazó listában is vannak akik abban az időpontban mennek mikor mi 07.01,/ pl, Szalonikiig egy az út , de ők nem tudom hol vannak mert a fórumon nincsenek! Vagy csak nem közösködnek senkivel!
#1647742011-06-07 22:13:44 Válasz a #164053. hsz-ra
Halihó!
de jó olvasni, hogy más is ilyen "gondokkal küzd". Én szívesen csatlakoznék, de sajnos nekem legkésőbb aug. első fele lenne jó.
Már évek óta vágyom eljutni Görögországba, de eddig nem jött össze, így elhatároztam, hogy akár egyedül is nekivágok, de valahogy mégse az igazi. Ha valaki/k június vége és aug. közepe táján útitársat igényelne/nének, szívesen csatlakoznék.( 35 éves, utazáskedvelő, túrázó, természet-ember-kultúraszerető nő vagyok, nem dohányos).
27 éves lány vagyok, útitársnőt keresnék június 25-július 2-ig tartó görögországi nyaralásra. Elsősorban Krétára gondoltam, Zakynthosra, de más ötlet is jöhet. Repcsis út, félpanzió vagy önellátás.
Ha érdekel, írj és megbeszéljük a részleteket!