Sziasztok! Marmarason nyaratam elõszõr gögögbe nagyon elbûvölõ hely. Nagyon sok szép öböl található arra. És a tenger is gyönyörû. Úgyhogy aki ide megy nyaralni nem fog csalódni. Szerintem érdemes elmenni Toroniba, Kalamicire, Sartira. JÓ nyaralást Marmarason
Helló! Jó nektek ti már nemsoká indultok, bár nekünk se "sok" van indulásig (jul.23.) Ezért kell minél több fotót felrakni, hogy másoknak is megjöjjön a kedve Marmarashoz. Én a multkor láttam Práliáról rengeteg képet, de annyira tetszett, hogy nem sok tájkép volt benne, hanem nagyrészt a várost fényképezték. Szóval nagyon jó képek voltak. Ezért megfogadtam ,hogy én is megpróbálok minél több jó képet késziteni, hátha másoknak is megtetszik Marmaras.
Aztán majd meglátjuk. Fotózzatok ti is sokat!!!
Helló Csabáék!
Mi a legutolsó beirásod? Nem tudom elolvasni. Azt viszont látom, hogy mindjárt mentek nyaralni. Várjátok már?
Én már alig birok magammal, mennék 1000-rel. Nektek mindenesetre jó pihenést kivánok, nyaraljatok jól!
Amikor ott voltunk átutazóban és egy kicsit elücsörögtünk a mólónál a teraszon, egyszer csak a képen hátul látható barna hajóhoz egy busznyi turista érkezett és felmentek a hajóra. Aztán még egy busz, majd még egy… Végül nem tudom hány, de el nem tudtuk képzelni, hova fér ennyi ember a hajón. Azután a buszok elmentek, s késõbb a hajó is kifutott. Korábban bekukucskáltunk a hajóba; terített asztalokat lehetett látni. Vajon hova mehettek?