Krisztácska!
Köszi szépen a segítséget, tényleg arról a barlangról lehetett szó a szerb fórumon. Utána is néztem, és bár azt írják, hogy még mindig tartanak a régészeti feltárások ott, azért már jó ideje meg van nyitva a turisták előtt egy része. Amit még olvastam, hogy a belépő árában benne van a barlang melletti múzeum belépő ára is.
Szia Ágica!
Krisztácskának igaza van, az az a barlang amiről a szerbek beszélhettek.
Mi ketten megyünk, én és a párom szintén negyven közeliek.
Aranyos, hogy a kapuban várnátok minket, de ezt nem kérhetjük tőletek, hiszen ti is nyaralni, pihenni mentek és azt sem lehet biztosra venni mikorra érkezik meg a busz oda.
Szia Ágica!
Még annyi, hogy a barlangot a szerb fórumon 15 km-re említik Plagiától.
De itt elképzelhetőnek tartom, ahogy gondolom te is, hogy szerveznek oda fakultatív programot.
Vagy nem.
Az semmit nem jelent mit írnak a katalogusba fakultatívként. A teljes kínálat csak akkor derül ki amikor ott lesztek. Mi meg akkor tudjuk meg árakkal együtt amikor haza érkeztek. Ha nem felejtetek feljönni a nyaralás után. .
A katalogus fakultatív árai tájékoztató jellegűek. De Tolonál az idén már a valós árak szerepelnek az Apollon katalogusba.....
Unic!
Biztos nem felejtünk el feljönni ide mikor hazaérünk, de ezt szerintem megteszik mindazok is akik bár még nem írtak ide, de fórumozók és ők is ide mennek nyaralni. Szóval az árak már előbb ismertek lesznek, de ha nem, hát akkor majd megírjuk mi a tapasztalatainkat.
#2123582014-01-17 22:06:36 Válasz a #212351. hsz-ra
A rövidítés nem tudom miért ez, nekünk ezen belül egy hajós túra volt egy kis szigetre Stavrosból, hajón kaja, kishal saláta kenyér, 1 kis ouzo.
A hajó kikötött, pancsi 2 órát, majd vissza. Fél napos program volt.
A két Ágicát majd megkérem mivel ők mennek előbb mint mi 3 dologra.
1. Mérőszallag -távolság lemérése a szállás és tenger között
2. Fakultatív árak.
És ami a legfontosabb lenne:
3. Auto bérlési lehetőség kb árral. Ha mást nem megkérdezni idegenvezetőt.