Hirtelen most nem tudom merre kapkodjam a "búrámat,"mert itt spúlban külditek a jobbnál jobb kythirai képeket,de ennek csak örülni lehet,hogy ez a picúr sziget nagy érzeteket mozgat meg.Köszi Kvalcsi és Annita.
CSUMI Atosz!!!Nagyon-nagyon tetszik,mint mindegyik sziget,talán 1 a kivétel,tudod,a következő meghóditásra váró célpontod:Lesvos/bos.Pedig annyira igyekszem megkedvelni,de nem megy DE hogy ne legyek itt off,hogy lehet eljutni,milyen módokon Kytherára?
Majd én is ezt szeretném kitapogatni a sötétben/srác koromban is ilyen vótam/ Má mint,hogy miképp lehetne relatíve olcsón,és két hétig(!!) naná, eljutni erre a képek szerinti kis tüneményre.Lesvos az meg régi dilemám. /ezt hogy ke helyesen írni/Te tudod?
Épp nemrég írtam a Lesvos topikban,hogy nagyon sok minden a pénz kérdése és természetesen az egészségé, ezt az utóbbit fiatalabb korban még könnyen elfelejtettük.Manapság ezt mindig előtérben kellene tartani
idősnek fiatalnak egyaránt.Ha mindkettő összejönne nem lesz spekuláció!
Ti mikor mentek vissza,vagy idén már nem?Hoppá, egy kis leírást igértél valamikor a szigetről és én ezt evidenciába tartom. Köszi!
Sziasztok! Egy 1-2 hete fedeztem fel, hogy az M2 adón vasárnap délelőttönként vetítenek egy alkalmanként 30 perces ifjúsági sorozatot a "Napfényes Kythera" címmel. Kis storyk közben a szigetről is láthatunk felvételeket és láthatjuk, hogy milyen figyelemre méltó is. Én is egyből megkerestem a Google Earth-n és igencsak felkeltette a kiváncsiságom! Örülök, hogy itt a fórumon is találtam róla csodaszép képeket!
A filmet magam is lelkesen nézem, szeretem, de ne feledjétek, legalábbis a feliratok szerint, több mint 20éve készült. Görögország pedig 20év alatt sokat változott. Meglátásom szerint, nem mindig előnyére. Persze a tenger, meg a sziget, bizonyára ugyanott maradt.
Te olyan vagy mint srác koromban a langyos tavaszi szellő./akkor még volt tavasz évszak,ma már nincs/ Jössz és szépen tovasuhansz.Gondoltam
még maradsz és szép képeken kívül egy kicsit írsz az általad már jól ismert kis szigetről, ami engem,ha netán mást nem is, de a képekből és a filmből itélve megfog, ha nem is kimondottan Jón-tenger kiemelkedően zöld szigete.Olyan érzésem támad mintha valami,vagy valaki ezt tíltaná neked. Érdekes.Ha valami folytán ez átmegy magánügybe akkor ahogy most szokták mondani /nem bocsánat/hanem bocsika,sorry,excuse me!
Csak így magyarosan... Azé még remélek.Jó?
Ne gondold,hogy azért nem írok Kithiráról,mert ez magánügy lenne,hanem mert nem tudom,hogy miről is írhatnék!:)Napok óta gondolkodom,hogy mit lehetne írni erről a picike kis szigetről ami téged is érdekelhet...szerintem ugyanolyan hely mint bármelyik görög sziget,csak annyi a különbség hogy itt nem tapossák egymást a turisták...
Én jobban örülnék ha feltennél pár kérdést arról ami érdekel,és ha tudok,akkor szívesen válaszolok!Még egyszer bocsi,és nyugodtan kérdezz!Ok?