Azt tudni kell,hogy augusztus mindenhol fõszezon.Sarti nagyon jó választás,imádni fogjátok.Ajánlom a narancs szigeteket sartitól kb.5km.
nagyon szép strand / a nudistákat leszámolva /
Szerintem találtok szállást,ha nem is azonnal.
Gondolom a kitelepített idegenvezetõ is tud segíteni,a fõutcán van az iroda,nagyon aranyosak.
A buszozást mi is kilõttük a tavalyi nyaralásunk után.
Szõrnyû volt,pedig nem vagyok hisztis!
Mi is autóval megyünk az idén 08.06.-án indulunk Lefkadára.
Szerintem nyugottan vágj bele!
Jó utat,és szép nyaralást!!!
Szia colop!
Régebben sokat utaztam így, ennek is van "szépsége"; az alapállásom az volt, hogy van szállás, csak én vagyok a béna, hogy nem találom...
Azért nem árt, ha visszaolvasgatsz itt a fórumban néhány helyen...
Addig is, amíg találsz valamit, vagy valakitõl konkrét javaslatot kapsz, talán érdemes szétnézni pl. itt is: http://www.halkidiki.com/vourvourou/accommodation_d.htm Van, ahol megad árat is (hatot fizet, hetet kap): http://www.halkidiki.com/manolaki/index_d.htm Nemrég valakinek ez bejött...
Egyébként pontosan azért sem szeretnék nagyon foglalgatni, mert a 7 nap nekem kevésnek tûnik. 2005-ben is 10 éjszakát voltunk, és az is éppen elégnek bizonyult. (1-2 nap beach, aztán összes hegy megmászása, fotózás orrba-szájba, nevezetességek, megint 1-2 nap beach, stb, stb) A 10 napos utazási irodás árak meg nekem magasnak tûnnek. Szerintem helyben jobban meg lehet állapodni a napok számáról és az árról. Ha nem, hát kisnyúl...
Június 2-án indulunk vissza, ha jól tudom aznap amikor ti érkeztek. Sajnálom, mert ha 2 hétre mennénk akkor talizhattunk volna.
Vasárnap beszéltem a barátnõmmel, aki bejegyzett SARTI-i lakos, (beszerelmesedett, és ott maradt) , nos az idõ jó, és már kétszer fürödtek a tengerben Sarti beachen, bár a görögök nem sietik el a "szezon elsõ fürdését"
Mivel annyira szép idõ volt január végén a kisfiuk, miközben az apukája elmélyülten pecázott már bepróbálkozott a fürdéssel. Meleg volt és sütött a nap, és úgy gondolta itt a nyár.
Egyébként egész "télen" egy szál pulcsiban szaladgáltak az utcákon.
Bízom benne, hogy már tudunk fürdeni, de ha nem akkor majd nyáron bepótoljuk a lényeg az , hogy ott leszünk.
Már számolom a napokat mint az ovisok.......
Szent Zeusz gótikának élményben gazdag nyarat kívánunk. De jó neked, hogy már csomagolsz is.
De dijuska is nem soká utazik. Elsõk között lesztek innen akik eltávoznak a "szentföldre "
Szia colop !
Az,hogy mi volt néhány éve ,esetleg tavaly,azt el lehet felejteni.Sarti a topon van,nagyon kereset hely lett ,éppen ezért ne induljatok úgy neki.Ha csak egy hét van bármely irodánál,azt foglaljátok le,és ott lesz idõtök további napokra keresni valamit.Augusztusig még sokan visszamondhatják az utat,kérjétek tegyenek várólistára-ha van ilyen.
Én már harmadjára készülök az idén a Chalkidikire. Egyszer busszal, egyszer kocsival voltam. A kocsis action jó buli, szerintem nem annyira vészes a Balkán, vagy csak mákom volt, mindegy. Idén elõször nem ut. ir. által szervezett szálláson szállnék meg, mert csak max 3 éjszakát tudok maradni. Már egy ideje azon dolgozok hogy valami szállást horgásszak, mert az szerintem necces hogy 14-16 óra kocsikázás után még azzal szórakozzak hogy szállásom legyen, ezt senkinek sem ajánlom. A vadkemping még bejönne, de a neten olvasott tapasztalatok nem gyõztek meg a bizonytalanság miatt = elkapnak, nem kapnak, stb. Úgyhogy én spec az autós dolgot ajánlom, de ahhoz az kell hogy fáradtan legyen hová beesned ha megérkezel. Ennyit tudok javasolni. Ja! És ha valaki a szállásos problémámban érdemben tudna segíteni, hozok neki egy üveg Ouzot.
Üdv!
A Sithon travelnél GINA szokott ilyesmivel foglalkozni.A kinti címét tudom csak megadni:sithon@otonet.gr
Vagy írd be a keresõbe:erifili
Ez az Ibusznál Grigoris-ként szerepel,nagyon szép,bechen van.Van saját oldaluk,próbáld meg.