Tolo
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 601
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#34901 Üzenet linkje2007-07-06 10:11:20 

caca!

Hogy még világosabb legyen... A fakultatív (nem kötelezõ; önként választott) kirándulásokra nem csak annál az utazási irodánál lehet jelentkezni, amelyiknél befizetted a szállást, hanem a helyszinen bármelyiknél, tehát nagyobb a választék... Több irodának van állandó magyar helyi képviselõje, s õk mind ugyanabban az irodában találhatók meg idõszakonként (tudomásom szerint). Amikor én ott voltam, voltak vagy négyen.

# 602
Czsaci
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
32 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#34986 Üzenet linkje2007-07-06 18:14:19  Válasz a #34901. hsz-ra Előzmény #34901

Most is négy vagy öt hazai irodának van képviselete, de nem egy helyen vannak. Elindulsz Toló egyik végébõl a másikba a fõutcán és mindet megfogod találni.
Saci

# 603
Anyta71
Aktív fórumos
Aktív fórumos
90 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35250 Üzenet linkje2007-07-08 20:24:37 

Sziasztok!

Sehol senki???

Úgy leült ez a topic. icon_sad.gif Mindennap megnézem, hogy írt -e valaki valamit Tolóról vagy került -e kép a fotóalbumba, de sajna nem. Saci! Te nemrég jöttél haza ugye? Nem raksz fel képeket vagy nem írtál beszámolót? Bocs a kiváncsiságomért, de úgy szeretem olvasgatni a Tolóról írtakat, ezt a fórumot is már oda-vissza elolvastam. A többi fórum pl. a paraliai vagy a pargai nagyon pörög, oda mindig írnak. Na de nem elégedetlenkedem, hisz nektek köszönhetõen tudtam meg nagyon sok hasznos infót Tolóról.

Üdv

# 604
Caca
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
27 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35260 Üzenet linkje2007-07-08 20:45:57  Válasz a #35250. hsz-ra Előzmény #35250

Osztom a szomorúságodat icon_cry.gif Azt számolgattam,hogy a most kinntlévõ turnus szerdán jön haza,tehát feltételezem talán csütörtökön lesz újabb beszámoló.Tudom,hogy sokminden szubjektív,de én is hiányolom az útbaigazitást,hogy itt kell jókat enni,oda be ne menjetek stb.Én Nei-poriban voltam 3 éve és a kolléganõmnek elmondtam hol volt a legfincsibb gyros,milyen város,hol van jó közért stb.Az én élménybeszámolóm fényképeim nagyban hozzájárultak a választásukhoz.Azért még míg indulunk,talán lesz még valaki fennt,sok-sok jó tanáccsal icon_biggrin.gif Azt néztem mi kb egy idõben leszünk kinnt. icon_wink.gif
# 605
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35276 Üzenet linkje2007-07-08 21:25:02 

Csak, hogy történjen már itt is valami… icon_lol.gif

Mi itt kajáltunk jókat (elfogadható áron). Ez a szálláshelyünktõl a Tolo Hotel felé található (ld. a 39. oldalon lévõ képet!), de gyros itt nincs. A gyros-történetet is leírtam, s a halast is; érdemes jól körülnézni (az árak miatt is!). Egy hét alatt sok tavernába nem tudtunk eljutni, kirándulgattunk is… A toloi képeim a foto-videómon láthatók, a többi meg itt: https://greece-b.h-apci.fotoalbum.hu/ (errõl is volt már szó). Minden konkrét kérdésre igyekszem válaszolni, már ha tudok… Remélem a többiek nekem is szolgálnak ujdonságokkal!

# 606
Czsaci
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
32 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35316 Üzenet linkje2007-07-08 23:36:51  Válasz a #35250. hsz-ra Előzmény #35250

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Ha minden igaz akkor ez egy kép kell legyen
Nem nagyon értem hogyan csináljátok a feltöltést a fotó albumba.
Holnap írok egy pár "hasznos infót".
Saci

# 607
Czsaci
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
32 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35317 Üzenet linkje2007-07-08 23:39:38 

# 608
Czsaci
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
32 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35318 Üzenet linkje2007-07-08 23:48:21 

Azt minden esetre már most leírom, hogy a települést elhagyva Nafplió felé mindenképp sétáljatok fel a sziklára. Ezek a képek abba az irányba készültek. A szikla teteljén van egy épitmény aminek a keletkezése több korra vezethetõ vissza. Minden le van róla írva.
A "szikla" túl oldalán van egy kemping, kavicsos stranddal, hullám törõkkel. Találtunk ott egy barlang bejáratot is amit frissen befalaztak.
Ezt a képet vakuval csináltam, be dugtam a "kis szellõzõ nyilláson" a gépet.

Majdnem 1000 képet csináltunk majd össze állítok egy albumra valót.

# 609
Anyta71
Aktív fórumos
Aktív fórumos
90 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35324 Üzenet linkje2007-07-09 06:46:57 

Szia Caca!

Tényleg lesz egy pár nap, amikor egyidõben leszünk kint.Ti mivel mentek és hol lesz a szállásotok? A h.apci képeit érdemes megnézned, ha még nem láttad volna, mert tényleg nagyok jók. Tavaly Paralián voltunk, és mire elindultunk, a fórumozóknak köszönhetõen nagyon képben voltam a helyrõl, és ez nagyon jól jött ott kint. Most is rengeteg dolgot megtudtam, hogy hova érdemes menni, mit kell megnézni, konkrét program már összeállt a fejemben. Csak azt az egyet hiányolom, hogy míg pl. Paraliáról egy nap alatt kb. 3 oldalnyi beírás van, addig itt egy hét alatt jön össze annyi mostanában. Bár az is igaz, hogy Paraliára sokkal többen mennek és mentek, mint Toloba.

Szia icon_lol.gif

# 610
Anyta71
Aktív fórumos
Aktív fórumos
90 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35325 Üzenet linkje2007-07-09 07:00:45 

H.apci már mindent elolvastam és minden képet láttam, amit itt felraktatok Tolóról. Nagyon jól megcsináltad a videód, tetszett nagyon és a képeid is. Te voltál Paralián is ugye? Mintha a képeid közt láttam volna. A tolói utcaképekrõl nekem hiányoznak az emberek. Lehet, hogy sokan hülyének tartanak -e miatt, de én Paralián nagyon élveztem, hogy nyüzsgés van. Tetszett, hogy van élet,nem szeretem a kihalt helyeket.
Tolóban ez ügyben mi a helyzet?

# 611
Anyta71
Aktív fórumos
Aktív fórumos
90 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35326 Üzenet linkje2007-07-09 07:07:14 

Szia Saci!

Köszi a gyors reagálást, aranyos vagy. Jó lenne látni a képeid, amiket ide betettél nagyon szépek. A képfeltöltéssel kapcsolatosan kérdezd pl. Joxot, biztos segít. Cacával várjuk a "jótanácsaidat" .

# 612
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35347 Üzenet linkje2007-07-09 09:31:53 

anyta71!

Igen voltam Paralia-n is, arról is tettem fel foto-videót. Tolo sokkal nyugisabb hely (fõleg júniusban, amikor ott voltunk; írtam, hogy egy hét alatt is észre lehetett venni, hogy lassan megtelik). Itt az a viszonylag kevés „turista-élet” a hosszú fõutcán zajlik. A képeim között van délelõtti, késõ délutáni és esti is a fõutcáról; kisebb jövés-menésen kívül semmi…Láttam valahol diszkót is, de én abból már kinõttem. Nem láttam akkora vásárlási lázt sem, mint Paralia-n.

# 613
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35375 Üzenet linkje2007-07-09 11:39:04 

Czsaci!

A szikla valóban érdekes, különösen este kivilágítva szép (terveztük, de sajnos nem jutottunk el oda idõ hiányában)!

Remélem, nem haragszol meg érte; itt vannak a képeid, amelyeken „igazítottam” egy kicsit. Ha kell, felnagyítva teljes méretben letöltheted, utána törlöm. Itt találod: https://kedvenc.h-apci.fotoalbum.hu/index.php?pageid=2

# 614
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35385 Üzenet linkje2007-07-09 12:37:15 

Szia Anyta és Czsaci!

Szerintem Tolóba kevesebben utaznak, mint az északi üdülõhelyekre, eleve,mert messzebb van, ezért nem pörög annyira ez a topik sem. Az új utazók megáltalában csak a nyaralás elõtt kérdeznek, utána meg nem írnak (tisztelet a kivételnek!) icon_smile.gif
Tolóban inkább augusztusban, szeptemberben van fõszezon. Renegeteg német megy akkor oda, mert õk általában körutazást tesznek az egész Peloponnészoszon és annak egy állomása Tolo, de ezt jobb szeretik szeptemberre idõzíteni...úgy vettem észre. Na olyankor esténként zsúfolt a fõutca (legalábbis nálunk szeptemberben az volt). Június még eléggé elõszezonnak számít. De akokra élet semmiképpen sincs, mint mondjuk Párálián (ott még nem jártam).
Andi

# 615
Caca
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
27 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35400 Üzenet linkje2007-07-09 13:52:25  Válasz a #35324. hsz-ra Előzmény #35324

30-án indulunk busszal,a Stavros apartmanba,amirõl egyelõre senki semmit sem tud.De remélem ez még változik icon_biggrin.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 40 41 42 ... 536 537 538   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu