#1271192010-02-26 19:54:56 Válasz a #127108. hsz-ra
Szia AgniTolo!
Igazad van, főként rajtunk múlik.
Mi azért a nagyon óvatos emberek közé tartozunk, remélem ezután sem lesz semmilyen rossz élményünk.
Idén megnézzük mi is az Omonia környékét (mostmár nagyon kíváncsi vagyok), lehet hogy jövőre mi is belevágnánk egy ottani szállásban, de ez a Marble House olyan szuper helyen van, ráadásul 2 utcára van a motorkölcsönző, ahol bérelni akarunk egy napra robogót.
Vajon azzal megengedik, hogy elmenjünk a kb. 50 km-re lévő Sounio-hoz?
Ott van Poseidon temploma, és nagyon meg szeretnénk nézni...
#1271342010-02-26 21:18:13 Válasz a #127108. hsz-ra
Szia Agni,
Mi is laktunk a Marinában, másfél éve, és rendben volt. Tiszta, rendesen felszerelt, a reggeli is ok. Csak a környék volt nyomi, sok indiai (pakisztáni?) és kínai, de gondunk nem volt, még este későn sem.
Igaz, tavaly már nem ott voltunk De ennek más okai is voltak, mint az Omonia.
Mi 6an megyünk június 06-julius 16ig Athénba ösztöndíjat kaptunk a nyári egyetemre:-)
Viszont most viszonylag olcsó szállást keresnénk 5-6 főre főleg apartmanok érdekelnének.
valaki tud segíteni?
Egyelőre nem tudok privit küldeni , így az athéni szállásunkról (Marble House) itt írnám, hogy a honlapomon meg lehet nézni a képeket + a tapasztalatainkat (az athéni + peloponnészoszi útleírás utolsó oldalán, az Adatok, információknál írtam róla). Azt nem tudom, hogy a reggeli milyen, mi nem kértünk.
Ha van még kérdés, akkor itt a fórumon tudok válaszolni. (Vagy ha írsz priviben egy mailcímet, arra tudok írni.)
Frissebb infót Firkamanó tudhat, mert ők idén ott voltak. Mondjuk mikor visszajött, csak a rodoszi hoteljüket ajánlotta, úgyhogy lehet, hogy nekik nem tetszett, érdemes lehet őt is megkérdezni!
További athéni szállásokkal kapcsolatban: úgy emlékszem, hogy annak idején betettem ide azoknak a linkjeit, amelyeknek én írtam, és beírtam azt is, hogy hol mennyi volt az ajánlott ár. Ha mégis rosszul emlékeznék, akkor este el tudom majd küldeni a linkeket.
Legutóbb Verka szerkesztette (2010-07-28 11:39:33), összesen 1 alkalommal
#1464382010-07-28 23:19:45 Válasz a #146338. hsz-ra
Jól emlékeztem, hogy annak idején bemásoltam a linkeket ide. Beteszem újra, ha kell:
Az árak mind euróban vannak, június végére és kétágyas privát fürdőszobás szobára vonatkoznak. (A távolságokat a térképen saccoltam meg. Mivel gyanakvó vagyok, a honlapon lévő infóknak nem szoktam elsőre hinni. )
Mi ezt foglaltuk:
www.marblehouse.gr
45 €/éjszaka
Legközelebbi metrómegálló: Syngrou-Fix
Távolság a metrótól kb.: 350 m
És ez volt a többi:
www.tempihotel.gr
64 €/éjszaka
Legközelebbi metrómegálló: Monastiriki
Távolság a metrótól kb.: 300 m
http://www.hoteltony.gr/
55 €/éjszaka
Legközelebbi metrómegálló: Syngrou-Fix
Távolság a metrótól kb.: 350 m
Ezenkívül sok szállás van még az Omonia körül 40-49 € közötti árfekvésben, a metrótól 200-900 m távolságban, ezek általában fent vannak a booking oldalakon, én speciel itt nézegettem végig őket: http://www.trav.com/
Sziasztok!
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy ha dél körül ér be a repülőnk Athénbe és csak este 9.-kor indulunk tovább komppal, van-e valahol lehetőség a csomagok lerakására, ha csak a múzeumot szereténk megnézni