#1472032010-08-02 20:51:17 Válasz a #147191. hsz-ra
Szervusztok Pinga és .......!
Mi többnyire szeptember első két hetében megyünk, volt már nagyon melegünk, és volt, hogy végig esett az eső. Tiszta lutri. A víz többnyire mindig jó, mert még nem hűlt le, viszont ha nincs túl jó idő, akkor kirándulni szoktunk menni. Persze azért a strandnak én is jobban örülnék, de sajnos ez kiszámíthatatlan.
#1472072010-08-02 21:03:02 Válasz a #147187. hsz-ra
szia szerintem vigyetek húst,mert elég drága volt a templom mögötti húsboltba vettem csirkemellet.kilója 8.5 euró az átszámolva majdnem 2500forint.DE szerintem legjobb étterembe kajálni mi öten megkajáltunk 30-35 euroból.
#1472132010-08-02 21:18:22 Válasz a #147207. hsz-ra
mi 16 an megyünk 4 apartman vagyis 4 hűtő azért kérdezem,nem a pénz hanem a mennyiség,minöség,grillezni szeretnénk
ja és a hús nekem ingyen lenne,és szerbiában kapom fel,tehát nem olvadna ki ,
kalliope ap. valaki valamit? klima sincs..
üdv a nyaralóknak!
kérdés..
tud e valaki valamit a kalliope appartmanról.pl 1 szint 5 személyes,és a hütőszekrénye érdekelne,hogy mekkora.vagy jó e egyáltalán.hogy mire számítsunk,egyáltalán.vinnénk egy kis húst.
köszi.
Az idén a Kalliope-ban nyaraltunk, nagyon kicsi samsung hütök vannak a szobákban, ha beteszel egy 10 kilos dinnyét, akkor mást nem is kell beletenni,a fagyaszto részébe tudsz tenni kb 2 kilo hust. Klima nincs, meleg az van. A szobák kulturáltak tiszták voltak. Tévé sem volt, vigyetek rádiot, ne kelljen ott venni. Ha utcára nézö szobátok lesz akkor készüljetek a zajra. Ami meglepett,hogy a nap bármely szakában zuhanyoztam mindig volt meleg viz. Az étkészletek elég silányak, tésztaszürö sincs,de megoldottuk. Hajnalban elég erös még az áram, a kávé gyorsan kész, nap közben már joval tovább tart. A szemközti étterem drága oda ne menjetek amugy is mindig üres,max a fönök zajong de az nagyon.
Kedves Pinga!
Most aztán jól feldobtad a nyaralásukat.
Azon kivül hogy 2 hetet szinte semmit se aludtunk, a nyaralás jo volt, a nap égetett, a viz meleg volt, jokat kajáltunk Athos éttermében, olcson vettük a dinnyét Paleopyrgos felé az öregnél az ut szélén, 10 kilos dinnye 1 euro, ajándékba adta hozzá a padlizsánt.Horgásztunk a folyo torkolatnál, igaz semmit se fogtunk de mellettünk mások igen, a tenger ott még melegebb már reggel 6 kor is.Az elsö emeleten minden szobába bementem amikor takaritási nap volt,miután mindenki kiköltözött, mindenhol egyforma hütök voltak. A földszinten és a másodikon nem tudom mekkorák vannak. Szerintem áram sporolásbol ott is ilyenek.
Sajtreszelö témában Anették honlapja az illetékes, sokak nyaralását elrontotta hogy nem volt. Mi nem eszünk sosem sajtos tésztát, nekünk nem okozott gondot.
De, akik szeretnének édes savanyu szoszt enni rizshez, hushoz , azt itthonrol kell vinni, mert görögben csak olyan fajta izesitésüek vannak van amit ök készitenek,tehát nincs ananászos vagy szecsuánis csipös szosz a boltokban.
#1472712010-08-03 09:59:40 Válasz a #147254. hsz-ra
Köszi Pinga a hasznos infót.tehát nem viszünk sok húst családonként 2 kilót.
ottani halat is fogunk sutni,vagy 8 kilót készítettünk tavaly sartiban,ott volt még fagyasztó is,de emiatt nem mehetünk,4xer is oda..
és ha ventilátort vinnénk .megoldható e?mármint a meleg,szobák hütése..
Köszi Pinga a hasznos infót.tehát nem viszünk sok húst családonként 2 kilót.
ottani halat is fogunk sutni,vagy 8 kilót készítettünk tavaly sartiban,ott volt még fagyasztó is,de emiatt nem mehetünk,4xer is oda..
és ha ventilátort vinnénk .megoldható e?mármint a meleg,szobák hütése..
Mi is vittünk ventillátort,de kinti forro levegöt fujta be, vigyetek hosszabitot és elosztot,az erkélyek vizzel valo hütése kicsit problémás mert a belsö sarkoknál nincs lezárva az erkély fala és lefolyik oldalt a viz, a házigazda a csaj egyböl felrohant és mivel van kulcs a szobábhoz be is jött miközben szerencsére épp végeztem a zuhanyzással.A kulcs nálunk belül volt mégis bejött.Kijött az erkélyre, nézem ez nem a feleségem, de azért jo lesz éjszakára. Nézelödött motyogott valamit görögül és elment. Nem nálunk folyt le a viz hanem a másik erkélyen.
Kedves Pinga!
Most aztán jól feldobtad a nyaralásukat.
Azt még kifelejtettem hogy az elsö emeleten minden ágy nagyon kényelmetlen volt, nincsenek rossz állapotban csak kényelmetlenek, mindenki panaszkodott. Az én alvásom jo része a parton a homokban történt a gyékényen napernyö alatt, addig mozogtam mig találtam kényelmes pupokat, gödröket és jokat horkoltam.