Egyebkent 1 EU-ert lehet sajtreszelot kapni. Vagy reszelt sajtot is arulnak. Ha vkinek ezert romlik el a nyaralasa, azt szivbol sajnalom.
Most voltunk elöször a kalliopeban, máshol nem volt ágy gond, ha beleolvasol Anették forumába sokan nyafognak a sajtreszelö hiánya miatt, meg még sok más apro dolog miatt ami nem kéne hogy a nyaralást befolyásolná, de mégis.Mi nem fözöcskézni járunk oda, de sokan ott eszik meg az éves pacal adagjukat meg a sajtos tésztájukat. Több orát eltölteni fözöcskézéssel, hát hajrá.
Kedves Jamasz!
Te nem a motorkölcsönzőben dolgozol?
Bocs ha túl indiszkrét voltam!
vagy megbántottalak nem akartam.
A szlovákiai magyar srácra gondolsz aki adott nekem youtube cimet, hogy ha valaki érdeklödne motorbérlés ügyben akkor ezt adjam be. Ök nem érnek rá nap közben itt irogatni nekünk.
Szép délutánt Mindenkinek!
Szombaton este értünk haza Neiporiból.
A Makedón határ előtt még kaptunk üzemanyagot a Görögöktól de a mögöttünk következő nem Magyar autós nem kapott.
Nekünk nagy szerencsénk volt mert lehet h nem lett volna elég a köv.kútig.
Minden nagyon szép volt és jó meleg időt fogtunk ki.
Az árak kissé felemelkedtek de a pár km-re levő Lidl-ben néhány dolgot olcsóbban vettünk pl úzót,
Lehet h nem jól láttuk merre kell oda menni mert rászaladtunk a fizetős pályára és máris legomboltak 3eurot.
Az Athos étteremben nagyon kedves lány volt az Ida,sokat segített nekünk h kitudjuk választani a menüt.
A körülöttünk levő éttermek csak kongottak,itt pedig szinte telt ház volt:))Isteni a kajájuk!
Telefonálásunk után jött a biciklis idegenvezetőnő és mondta h az Eleni apartman helyett másik apartmant kapunk 50méterrel közelebb a tengerhez.A neve kacifántos volt ezért egyikünk sem tudta megjegyezni,ezért nem is tudom leírni,sajnálom h nem kérdeztünk rá.
5főnek volt ágy mi 6an voltunk de az egyik 1méteres ágyon elfértek szűken a 14-15éves lányaink.Ez fura volt,de nem volt gond.
Szerencsémre,,,jaj ezen izgultam kicsit,,,elég nagy hűtőt kaptunk,féltem a kishűtőktől mert tényleg a dinnye elfoglal sok helyet:)
Nagyon közel voltak az erkélyek egymáshoz,aludni nem sokat tudtunk de azt lehetett a parton is.
Utsó éjszaka 10kor lefeküdtünk,reggel korán fél 6kor indultunk.
Ahogy letettük a fejünket meg szóllalt az eget rengető görög lakodalmi zene,,,örültünk az új párnak de annyira hangos volt h be kellett csukni az üvegajtót.Kavarta a ventilátor bent a meleg levegőt.
Kár h nem szombatra tervezték ezt a Görög lagzit.)
Minden nagyon szép,gyönyörű,az a sok csodás látnivaló,,,mindenkinek látni kell!
Sziasztok!
Mi 19-én indulunk Nei Poriba. Most megyünk először görögbe.
Tud valaki valamit a Dimitra Apartmanházról?
Itt kaptunk szabad apartmant. Valaki volt már ott?
Segítségeteket előre is köszönöm!