Köszönöm Mindenkinek a segítséget úgy néz ki sikerült és hamarosan láthatóak lesznek a képek!Remélem kis segítség lesz ha valaki tájékozódni akar a szigetről...Én pl így keveredtem tavaly Lefkadára az itt látott képek felcsigáztak és rabja lettem..de azóta "sajna "több albumot is megnéztem és elkezdtem kikacsingatni..
Köszönöm Mindenkinek a segítséget úgy néz ki sikerült és hamarosan láthatóak lesznek a képek!Remélem kis segítség lesz ha valaki tájékozódni akar a szigetről...Én pl így keveredtem tavaly Lefkadára az itt látott képek felcsigáztak és rabja lettem..de azóta "sajna "több albumot is megnéztem és elkezdtem kikacsingatni..
Sziasztok. Tegnap hazaérkeztünk. 16-óra alvás után most ébrrdtünk fel. Sajna a hataron hazafelé is szívtunk..Időjárás:Indulás előtt mi is nézegettük a lefkadai időjárást. El is voltunk keseredve amikor indultunk myaralni hiszen mindenhol esőket jeleztek. Na hát egy nagy hülyeség. Kintlétünk alatt egyszer nem esett. 2-délután takarták el a napot kb 1-2-órára a felhők. Aminek nagyon örültünk mert ezt kihasználva gyorsan cuccoltunk s cipekedtünk fel egremi több mint 300lépcsőjén. A másodiknál meg örültünk;hogy elbujt a napocska mert már annyira meleg volt;hogy fájt.
#2234402014-08-17 16:20:41 Válasz a #223371. hsz-ra
A válaszom merre kacsingatok...Karpathos! még Thassos.is .de előbbi most a favorit ..nagyon tetszik hogy más mint a megszokott turista paradicsom de Lefkada után nagyot kell szólnia ha tetszeni akar..
A válaszom merre kacsingatok...Karpathos! még Thassos.is .de előbbi most a favorit ..nagyon tetszik hogy más mint a megszokott turista paradicsom de Lefkada után nagyot kell szólnia ha tetszeni akar..
Ránézek én is! Nem akarok mindig ugyanoda menni,szeretnénk látni még sok szép helyet, bár Lefkadára még 100 %, h visszamegyünk!
Ismét megjártam Lefkadát: ez a sziget még mindig eszméletlenül ütős, huh - már most visszasírom. : )
Lefkada után Pargán és környékén is eltöltöttem néhány napot - nos fórumos hype ide vagy oda, maradjunk annyiban, oda nem egy ilyen top Jón-sziget után célszerű menni. Útleírás, képek, minden egyéb mindkettőről várható - ha belefér, akkor talán még idén.
Szeptember 15-én megyünk Lefkadára. Eddig az összes időjárás előrejelzés addigra rossz időt mutat. Van tapasztalatotok, mennyire lehet hinni ezeknek?
(Tavaly október első hetében voltunk Zakynthoson, 35 fok volt .... ezért az idei foglalásnál nem aggódtunk.)
Kicsit el vagyok keseredve, ha tényleg ilyen idő lesz ...
Szeptember 15-én megyünk Lefkadára. Eddig az összes időjárás előrejelzés addigra rossz időt mutat. Van tapasztalatotok, mennyire lehet hinni ezeknek?
(Tavaly október első hetében voltunk Zakynthoson, 35 fok volt .... ezért az idei foglalásnál nem aggódtunk.)
Kicsit el vagyok keseredve, ha tényleg ilyen idő lesz ...
Szóval, mondjátok, hogy nem lesz rossz idő
Köszi
Kedves Alexa!
Garantálni senki nem tudja a jó időt,de semmiképpen ne keseredj el!Mi mindig ebben az időszakban utazunk, és egy-két felhősebb,esővel tarkított napot kivéve,mindig nagyon kellemes időjárásban volt részünk.Mi is szeptember 15-én indulunk!Ti egyéniben jöttök vagy irodával?Az eddigi tapasztalatok alapján,mi szándékosan nem nézzük itthon az előrejelzéseket!
Sziasztok!! Sikeresen megérkeztünk! Az úton minden ok volt. Az időjárás jelentésnek nem nagyon kell hinni, mi is néztük előtte és minden nap más volt. Reggel amikor ide értünk "csak" 25 fok volt mégis égetett a nap és szétsültünk, úgyhogy szerintem e miatt nem kell aggódni.
#2240002014-08-29 11:21:23 Válasz a #223440. hsz-ra
nagyfotos!
Akkor összekacsintunk Az elhatározás már megvan, már csak a foglalás marad (na meg a fizetés ). És kivételesen utószezon, de ezt off okán majd a Karpathos-topikban folytatom
viizo!
Én csupán átutazóban fordultam meg az említett helyen, de már abból ugyanezt a következtetést vontam le, de nem szeretném a Parga-sokat megbántani, csak engem nem vonzott a hely.
ON
A most Lefkadán nyaralókat viszont rohadtul irigylem, a helyemben is menjetek el a Kastos-Kalamos hajóútra és Meganissire is kompozzatok át - érdemes!!