#1481972010-08-09 07:42:25 Válasz a #148132. hsz-ra
Hihetetlen hogy mennyire látszik ,ugyan azon a helyen jártunk,sok kép teljesen megegyezik azzal amit mi is csináltunk
Arra nem emlékeszem hogy utazásotok elött irtam e vagy már utána, hogy Dionban kávét kell inni az öreglánynál és Litochoroban kell gyrost enni, mert az ott finom.
A sütemény boltot gyorsan lerendeztük, vettünk egy csomo fajtát,jol bezabáltunk és már a környékére se kellett menni két hétig. Ezt csináljuk minden évben. Azt viszont sajnálom hogy a hal hazájában ennyire drága a tengeri hal, igaz frissen elkészitve nagyon finom,sokkal jobb mint az itthoni fagyasztott. Idával nem tudtunk megbarátkozni, de a föpincérrel,vagy talán ö még tulajtonos is lehet benne,nem tudjuk a mai napig se,már 4 éve nagy a barátság.
Talán a nagyobb hotelek aljában tudsz kártyával fizetni, de még az sem biztos, az idén kivételesen müködödött a templom melletti automata, 278 as árfolyamon kaptam eurot,jött az sms egyböl és visszaszámoltunk.Az árfolyam korrekcios smst-t is figyelembe vettük
Szia Erinet!
Én is láttam a képeidet,az élményeink hasonlóak,szépek a képek nagyon!
Jó nektek hogy 2hetet voltatok,egyébként nem ismertelek volna meg ha összefutottunk volna sem,más vagy mint a fórumos képeden,ha szabad ilyet mondani sokkal csinosabb szebb vagy!Meg én nem is gondoltam volna hogy főszezonban ennyire zsúfolt Nei Pori,nagyon sokan voltak,meg valahogy sokkal kiépítettebb,hosszabb is mint amire emlékszem.
Szia Pinga!Ahogy végig szaladtam'a fórumon csípte a szemem az a helyesírási akadékoskodó:)Scoti.
Ne figyelj rá!Ő is megnézte a térképet,csak úgy tudta leírni a helyiség neveket.
A lényeg az hogy itt a fórumon te vagy a legsegítőbb és ez nagyra értékelendő!
A helyesírást nem itt kell gyakorolni,akinek szúrja a szemét,ne jöjjön ide!
Köszönjük Neked a sok információt és segítséget!
#1482542010-08-09 13:25:37 Válasz a #148219. hsz-ra
Jaj nekem még elbizom magam, csak a 4 éves tapasztalataimat irom le és persze most voltunk elöször kocsival. Mi magunk is féltünk egy kicsit,leginkább attol hogy a kocsi dobja fel a bakancsot,de kisebb hibákkal kibirta és segitett a jo öreg görög vastag drot is. Vannak itt többen akik már sokkal többet jártak görögben mint én,rájuk is nyilván lehet számitani.Én is tölük kaptam meg a fontos informáciokat és jol is jöttek ut közben.
Talán egy kicsit jobban ráérek ide benézegetni és irogatni, igy gyakrabban vagyok láthato,de semmi több.
#1482552010-08-09 13:28:35 Válasz a #148219. hsz-ra
Mindig elfelejtek valami
A helyesirást már átvettem az sms gyakorlatbol,még jo hogy nem röviditek, de a chateken sehol sem foglalkoznak helyesirással. Ez most a divat. Igérem akinek szerelmes levelet fogok irni,annak tökéletes hibamentes lesz,és gyöngy betükkel.
Sziasztok!
Majdnem minden nap olvasom a fórum hozzászólásaitokat, amik persze nagyon nagy segítségemre vannak. Nem szoktam írni, mert körülbelül én magam is ugyanezeket a kérdéseket tenném fel, s nem akarok idiótának tűnni . Erinet, fantasztikusak a képeitek!!! Pinga, te pedig valóban nagyon segítőkész vagy! Nagyon tetszenek a hozzászólásaitok és nagy köszönet érte! Már nem férek a bőrömbe! 16-án hétfőn indulunk az Apollon travel szervezésében, nagyon izgulok! Fórumozzatok még jó sokáig, mert szükség van rátok! Köszi!
#1483352010-08-10 05:57:34 Válasz a #148328. hsz-ra
Szia Andi
Ha az Apollonnal mentek akkor biztosan talákoztok Máriával az ügyintézövel, csak annyit kérek töled hogy kérdezd meg töle ,elfogyott e már a tej.
Megkért hogy vegyek neki a Lidl-ben tartos tejet, volt mindössze 2 féle tej és abbol vittünk neki, kiderült hogy nem tartos,de volt 10 dobozzal. Sajnos nem irták rá angolul sehova hogy milyen tej az. A másiknak a csomagolás csak annyiban különbözött töle hogy az 2,8 % os volt,nekik meg a 1,5 es kellett.Melyik házba mentek?
Sziasztok! Utazott már valaki a JIMAKOS TOURS-as? Mi a véleményetek, megbízhatóak?
Szia
Megoszlanak a vélemények a Jimakoszrol, van akinek jo volt van akinek nem. Én csak épp a pozitivrol tudok, az idén egy 30 autobol állo csapat utazott N.Poriba esküvöre kb 110 fö. Mindenki jol érezte magát és szuperul megszervezték az esküvöt is. Szállása is volt mindenkinek, jol sikerültek a kiránulások is. A cégvezetök is ott tartozkodtak,ök szerveztek mindent.
Sziasztok! Utazott már valaki a JIMAKOS TOURS-as? Mi a véleményetek, megbízhatóak?
Hát 10 nap múlva kiderül, akkor indulunk velük Nei Poriba.
Amikor bent jártam náluk nagyon kedvesek és szolgálatkészek voltak. Bármivel zaklattam őket nagyoon gyorsan reagáltak és válaszoltak minden kérdésemre egyenesen. Nagyon bízom bennük a vegyes vélemények ellenére, remélem nem hiába!! Úgy gondolom az éremnek mindig két oldala van?!