Sziasztok!
3év Paralia után idén Sarti a cél!
Jövő héten indulás (Debrecenből, busszal), a problémám csak az, hogy a párom és a barátaim idén nem tudnak jönni, így szüleimhez csatlakoztam. A kérdésem az lenne, hogy van-e olyan aki jövő héten indul, és akihez/akikhez odacsapódhatnék, egy egy esti bulin?
Sziasztok !
Tudnátok segíteni abban, hogy mi a helyzet akkor, hogyha valakik úgy tervezték hogy kocsival indulnak de mégsincs meg az autó, de közben már befizették a szállást..Buszokra van még hely ? Illetve ezt majd az utazási iroda mondja el, de ilyet egyáltalán lehet hogy külön jelentkezel ?
Taccota, igen, lehet ilyet. Szerintem még hely is van. Általában 1000ft felárat számítanak fel csak buszjegyre. Hívj fel pár irodát, vagy azt, ahol a szállást foglaltátok. Biztosan lesz még hely buszra.
Szerintem azért 2 héttel előtte érdemes, de ha mázlid van, akár utolsó héten is találhatsz még helyet a buszra. Mert ugye sokan kocsival mennek, és így az irodáknak nem feltétlen lesz tele a busza. De ki tudja. Inkább előbb próbáld meg!
... mi a helyzet akkor, hogyha valakik úgy tervezték hogy kocsival indulnak de mégsincs meg az autó, de közben már befizették a szállást..Buszokra van még hely ? ...
Biztos lesz hely, legfeljebb nem a Dunántúlról induló, hanem a Kelet-Magyarországról induló járatra, legrosszabb esetben le kell utazni Szegedre és ott szállsz fel a buszra.
Igen-igen, közben már meg is érdeklődtem az irodánál is! Azt mondták hogy még vannak helyek..de most kicsit neccesebb a helyzet a kocsi ügyben. De köszi a megnyugtató válaszokat !
Sziasztok!
Hát sajnos visszatértünk:(((( Csodálatos volt:))))) Az árakról annyit, hogy a fakultatívok a Sithon travelnél Toroneos tura
(fürdös) 28 Eu, Sithon tura 2o Eu , az Amoulani szgietek 24 Eu és ha elmentek a Kalóztanyára és lefoglaltuk egy túrát az 28 Eu. volt. Attól függ, hogy a túrán van e valamilyen ellátás. A Kalóztórát magyarok vezetik: Attila + a felesége + a fiuk Arnold. Hát valami nagyon jó volt . Elvittek a Szív öbölbe, utána a Narancspartra , aztán egy eldugott kis gyönyörű öbölben lehetett ugrálni és uszkálni kedvünkre. Kis gyerekek is voltak velünk és nagyon élvezték. Mindenkinek volt mentő mellénye, aki igényelte fel is vehette. A biztonság teljes volt. Soha nem visz több embert , mint 22 főt, hogy ne történjen semmi probléma. A további árak : gyros pitában 2,5 Eu , szuvlaki 7 Eu, Kalamári többféle változatban : a sima grill 6 Eu, a sajttal töltött 8-9 Eu. Azért irok kétfélét , mert máshol ettük és nem mindegy , hogy hol. Part közelbe, azt hittük, hogy drágább , de nem . De egyértelműen isteni minden:))) Menjetek és próbáljátok ki, amit csak lehet:)))
Nagyon fájó szívvel indultunk tegnap délután haza, és ma reggelre itthon voltunk.
#1459642010-07-26 17:12:43 Válasz a #145032. hsz-ra
Szia !
A parton sehol nincsen zuhany!!! Viszont a házaknál vannak ilyen slagok és lábmosó csapok. Mi utolsó nap lemosakodtunk tiszta vizzel, mert samponnal nem lehet. De ez is megtette hazáig. Száradni meg pillanatok alatt lehet:)))