Kefalonia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 616
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Coolman
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
49 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69083 Üzenet linkje2008-07-01 07:56:50 

Ja tényleg nem tudja valaki, hogy Zakhyntosra hogy lehet átjutni? Hol van a kompkikötõ illetve bérelt robogóval átlehet-e menni? Vagy jobb befizetni inkább egy hajózásra ?

üdv: cool

# 617
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69093 Üzenet linkje2008-07-01 09:08:21  Válasz a #69083. hsz-ra Előzmény #69083

Szia!

Mi Zakynthos szigetérõl Ag. Nikolaoszból hajóztunk át Kefalóniára majd vissza. Kefalónián Pessada kikötõjében szálltunk partra. Gondolom ez fordítva is így van.
Bérelt autót vagy robogót nem vihetsz át egyik szigetrõl a másikra.

# 618
Coolman
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
49 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69106 Üzenet linkje2008-07-01 10:31:07 

Igen én is így hallottam, de úgy is, hogy át lehet menni csak ott nem él a biztosítás. Na mindegy majd megoldjuk valahogy.

Kata már biztos szét lubickolta magát. icon_smile.gif

Még 4 nap icon_smile.gif

pussssz: majd még visszanézek!

cool icon_cool.gif

# 619
Kata_
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
45 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69159 Üzenet linkje2008-07-01 14:50:57  Válasz a #69106. hsz-ra Előzmény #69106

Katának ma szétfõtt az agya olyan meleg volt. Most adjuk vissza a verdát, 3 napra 125 euro volt. Holnap megyünk Ithakára szervezetten, ha át lehetne vinni az autót szivesebben mennék egyénileg. A maradék 2 napra lehet hogy még bérlünk robogót, ebben az esetben írom az árakat. Ja a távirányitó hozatal nekem is eszembe jutott, de sztem a tulajnak feltûnne, hogy megy a kültéri! icon_biggrin.gif Ha jól tudom 5euro/nap a klíma, ezt az idegenvezetõ monda, majd utolsó nap kiderül.

Atosz! Ma voltunk a Petali-öbölben. Jelentem túléltük, nem is olyan vészes! A Panda csak úgy repesztett fel 2esben! icon_biggrin.gif Ja, a hely amúgy gyönyörû, sztem vetekszik Myrtos-szal! Sõt a szikláknál jobb! Lixuritól és Xitõl nem voltunk elájulva, csak mártóztunk egyet és tûz tovább.

# 620
Kata_
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
45 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69161 Üzenet linkje2008-07-01 14:55:11 

Amúgy nem tudja valaki hol lehet olyan igazi görögös szuveníreket venni, a shopokban igazi giccsparádé van. :s
# 621
Ahirulez
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
32 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69181 Üzenet linkje2008-07-01 17:29:24  Válasz a #69161. hsz-ra Előzmény #69161

HEllo!
Valoban giccsparades a kinalat a legtobb helyen.. de mi Argostoli setalo utcajaban (a marvany soron) vasaroltunk be.. és még olcsobb is valamivel mint a kikotovarosokban.. a föváros több uzleteit is erdemes megnezni.. voltak finomsagok is amik dobozolva vannak es siman kibirta hazaig.. (utolso napokban erdemes ilyesmit vasarolgatni) .. jah és nem nagyon foglalkoztak hazafelé a börönd sulyaval.. nekunk mindkettonknek meghaladta a 20kilot.. söt.. szepeva (apartman szomszed) icon_smile.gif elott valaki feltett 5-6 taskat kb. 60kilo koruli sulyban ami 2 före jutott icon_smile.gif és nem szoltak azert sem.. 'röviden ennyi lett volna a kis hozzaszolasom ' icon_redface.gif

kiss.gif Ahi

# 622
Vi79
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69184 Üzenet linkje2008-07-01 18:10:02 

üdv szombaton jöttünk vissza kefalloniárol a sotiris apartmanban voltunk szép volt minden nagyon meleg volt +1000 szúnyog a leg közelebbi strandon voltunk nagyon be jött nem volt tömve nyugodtan lehetett fürdeni és a parton is volt hely. A fakultativ programok nagyon jók voltunk mind a 3-on. icon_smile.gif
# 623
Kata_
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
45 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69204 Üzenet linkje2008-07-01 20:35:14  Válasz a #69184. hsz-ra Előzmény #69184

Én nem értem ezt a szúnyog dolgot, én hoztam riasztót minden formában, de még egyszer sem találkoztam eggyel sem, nemhogy megcsíptek volna! Ma viszont lemondtál az ithakai programunkat, mert kevesen jelentkeztek, úgyhogy béreltünk autót még 3 napra, ez azért jó, mer szinte az egész szigetet bejártuk eröltetett menetbe. :s
# 624
Ahirulez
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
32 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69212 Üzenet linkje2008-07-01 21:24:57 

Mi is a mult heten bereltunk a CBR-töl egy autot.. és 4nap alatt bejartuk a szigetet.. erdemesebb autot berelni, mint motort, lattunk olyat is akik ketten mentek felfele a szerpentinen, s lekellett szallnia az utasnak icon_biggrin.gif
-a szunyogokrol meg csak annyit (pink sunrise-ban) hogy a mult héten minden este lefekves elott öldöstem öket, s igy is ugy osszecsiptek hogy egett a testem, de ha klimazol akkor nappal sem jonnek be a csukott ajton. icon_smile.gif

# 625
Coolman
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
49 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69217 Üzenet linkje2008-07-01 21:36:46 

További szép nyaralást mindenkinek. icon_smile.gif

# 626
Coolman
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
49 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69218 Üzenet linkje2008-07-01 21:38:32 

Hello Ahi!!!

Milyen extrém sportokat ûzöl? illetve érdekelnek?? Én is nagy fan vagyok.

# 627
Ahirulez
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
32 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69244 Üzenet linkje2008-07-01 23:50:09  Válasz a #69218. hsz-ra Előzmény #69218

icon_cool.gif HELLO!

Downhill ride-olok , ez ilyen hegyi bringazas, csak lefele zuzás a sziklas hegyoldalon.. es idore megy egy kijelolt palyan.. lehet hogy mar hallottal ilyenrol.. hazankban is eleg sok ilyen verseny van.. a leghiresebb az a Gellért DH. amit a gellert hegyrol inditanak .. es szinte csak a lepcsos durva szakaszok vannak. itt egy kep a bicajomrol.. ami egyedileg van epitve.. minden egyes apro alkatresz kulon lett véve rá. ide katt!
Ezen kivul van még egy ágazat amit ûzök az a dirt jump.. homok buckak vannak egymas utan asva.. es egyikrol at kell ugrani a masikra ugy hogy kozben valami figurat mutatsz be.. valami ilyesmi csak ez kicsiben.. kép!

# 628
Coolman
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
49 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69251 Üzenet linkje2008-07-02 06:14:37 

Hát látom nem kiflivel gurítasz icon_smile.gif Ismerem ezeket a sportokat. Én régebben BMX-eztem. És nyúztam az egyik haverom Kona Shredjét egyszer kétszer. A te bicód elég komoly a kép alapján. Kemény a DH. bevállalós lehetsz.
Én most wakeboardozom ezerrel. Télen meg snowboard. Imádok deszkán állni és trükközni. Hódmezõvásárhelyen van a Sun-city wakeboard pálya ott szoktam leginkább csapatni. Aki nem tudná ez olyan sport, hogy állok a deszkán és egy sífelvonóhoz hasonló kábelpálya húz körbe-körbe és közben a pályán elhelyezett elemeken lehet különbözõ trükköket bemutatni.

Na de nem akarok elkanyarodni a fórumtémától, csak hááááát ezek az extrémsportok mindig megõõõõõrííítenek icon_smile.gif icon_biggrin.gif

Szóval már csak 2 nap és indulás a szép Görög szigetre.

# 629
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69377 Üzenet linkje2008-07-02 17:33:29  Válasz a #69159. hsz-ra Előzmény #69159

Hello Kata!

Szép is a Petani öböl az biztos,örülök,hogy "remaj" nélkül bekocsikátátok
az utat. icon_smile.gif Voltatok Zólába? Hát az szebb mint Xi-szerintem.

Ha még nem voltatok Poros-ban,az is nagyon ajánlom.

# 630
Coolman
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
49 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69380 Üzenet linkje2008-07-02 17:37:44 

Szia Kata!

Milyen volt a mai nap??? Azt akartam még kérdezni, hogy az internetezést, hogy oldjátok meg? Hol lehet netezni, vagy vittetek lap-topot?

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 41 42 43 ... 730 731 732   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu