Ja tényleg nem tudja valaki, hogy Zakhyntosra hogy lehet átjutni? Hol van a kompkikötõ illetve bérelt robogóval átlehet-e menni? Vagy jobb befizetni inkább egy hajózásra ?
Mi Zakynthos szigetérõl Ag. Nikolaoszból hajóztunk át Kefalóniára majd vissza. Kefalónián Pessada kikötõjében szálltunk partra. Gondolom ez fordítva is így van.
Bérelt autót vagy robogót nem vihetsz át egyik szigetrõl a másikra.
Katának ma szétfõtt az agya olyan meleg volt. Most adjuk vissza a verdát, 3 napra 125 euro volt. Holnap megyünk Ithakára szervezetten, ha át lehetne vinni az autót szivesebben mennék egyénileg. A maradék 2 napra lehet hogy még bérlünk robogót, ebben az esetben írom az árakat. Ja a távirányitó hozatal nekem is eszembe jutott, de sztem a tulajnak feltûnne, hogy megy a kültéri! Ha jól tudom 5euro/nap a klíma, ezt az idegenvezetõ monda, majd utolsó nap kiderül.
Atosz! Ma voltunk a Petali-öbölben. Jelentem túléltük, nem is olyan vészes! A Panda csak úgy repesztett fel 2esben! Ja, a hely amúgy gyönyörû, sztem vetekszik Myrtos-szal! Sõt a szikláknál jobb! Lixuritól és Xitõl nem voltunk elájulva, csak mártóztunk egyet és tûz tovább.
HEllo!
Valoban giccsparades a kinalat a legtobb helyen.. de mi Argostoli setalo utcajaban (a marvany soron) vasaroltunk be.. és még olcsobb is valamivel mint a kikotovarosokban.. a föváros több uzleteit is erdemes megnezni.. voltak finomsagok is amik dobozolva vannak es siman kibirta hazaig.. (utolso napokban erdemes ilyesmit vasarolgatni) .. jah és nem nagyon foglalkoztak hazafelé a börönd sulyaval.. nekunk mindkettonknek meghaladta a 20kilot.. söt.. szepeva (apartman szomszed) elott valaki feltett 5-6 taskat kb. 60kilo koruli sulyban ami 2 före jutott és nem szoltak azert sem.. 'röviden ennyi lett volna a kis hozzaszolasom '
üdv szombaton jöttünk vissza kefalloniárol a sotiris apartmanban voltunk szép volt minden nagyon meleg volt +1000 szúnyog a leg közelebbi strandon voltunk nagyon be jött nem volt tömve nyugodtan lehetett fürdeni és a parton is volt hely. A fakultativ programok nagyon jók voltunk mind a 3-on.
Én nem értem ezt a szúnyog dolgot, én hoztam riasztót minden formában, de még egyszer sem találkoztam eggyel sem, nemhogy megcsíptek volna! Ma viszont lemondtál az ithakai programunkat, mert kevesen jelentkeztek, úgyhogy béreltünk autót még 3 napra, ez azért jó, mer szinte az egész szigetet bejártuk eröltetett menetbe. :s
Mi is a mult heten bereltunk a CBR-töl egy autot.. és 4nap alatt bejartuk a szigetet.. erdemesebb autot berelni, mint motort, lattunk olyat is akik ketten mentek felfele a szerpentinen, s lekellett szallnia az utasnak
-a szunyogokrol meg csak annyit (pink sunrise-ban) hogy a mult héten minden este lefekves elott öldöstem öket, s igy is ugy osszecsiptek hogy egett a testem, de ha klimazol akkor nappal sem jonnek be a csukott ajton.
Downhill ride-olok , ez ilyen hegyi bringazas, csak lefele zuzás a sziklas hegyoldalon.. es idore megy egy kijelolt palyan.. lehet hogy mar hallottal ilyenrol.. hazankban is eleg sok ilyen verseny van.. a leghiresebb az a Gellért DH. amit a gellert hegyrol inditanak .. es szinte csak a lepcsos durva szakaszok vannak. itt egy kep a bicajomrol.. ami egyedileg van epitve.. minden egyes apro alkatresz kulon lett véve rá. ide katt!
Ezen kivul van még egy ágazat amit ûzök az a dirt jump.. homok buckak vannak egymas utan asva.. es egyikrol at kell ugrani a masikra ugy hogy kozben valami figurat mutatsz be.. valami ilyesmi csak ez kicsiben.. kép!
Hát látom nem kiflivel gurítasz Ismerem ezeket a sportokat. Én régebben BMX-eztem. És nyúztam az egyik haverom Kona Shredjét egyszer kétszer. A te bicód elég komoly a kép alapján. Kemény a DH. bevállalós lehetsz.
Én most wakeboardozom ezerrel. Télen meg snowboard. Imádok deszkán állni és trükközni. Hódmezõvásárhelyen van a Sun-city wakeboard pálya ott szoktam leginkább csapatni. Aki nem tudná ez olyan sport, hogy állok a deszkán és egy sífelvonóhoz hasonló kábelpálya húz körbe-körbe és közben a pályán elhelyezett elemeken lehet különbözõ trükköket bemutatni.
Na de nem akarok elkanyarodni a fórumtémától, csak hááááát ezek az extrémsportok mindig megõõõõõrííítenek
Szóval már csak 2 nap és indulás a szép Görög szigetre.