Jövő hét pénteken, vagyis jún.3-án indulok én is Toronira. Kicsit tartok attól, hogy túl nyugis hely, mivel az egész napos napfürdőzést nem kedvelem túlságosan. Pedig a pihi rámfér mostanság. Azért rossz biztos nem lesz.
#1630212011-05-24 09:13:34 Válasz a #163018. hsz-ra
Sartin már voltam háromszor, azért is mentünk idén arrébb egy picit, hogy új helyeket ismerjünk meg. Nekem Sarti túl "magyar", bár kétség kívül klassz hely. A beach részén vertünk tanyát mindig, ott nyugisabb, mint a központban.
(Tavaly Lefkadan és Thassoson voltunk. Lefkada nagyon tetszett, Thassos nagyon nem.)
#1630222011-05-24 09:15:23 Válasz a #163020. hsz-ra
Az igazság az, hogy bár (állítólag) jól vezetek, egyszerűen nem szeretek vezetni itthon sem. Külföldön meg pláne. Így marad a gyalogszerrel felfedezhető látnivalók.
Kresza. Lefkadán 2-éve voltunk,tavaly egy hét Toroni egy hét Sarti. Hát gyalog túl messzire ne indulj el. Több kis öböl van egymás után,de azokat egy nap alatt bejárod.
#1633182011-05-26 17:41:18 Válasz a #163037. hsz-ra
Kresza! Vigyél könyvet, megéri, én nagyon megbántam, hogy csak 3-at vittem:) Tényleg nagyon nyugis rész, pihenésre tökéletes, és ilyen szép tengerpartot még sosem láttam. Viszont lehet, hogy érdemes rávenni magad, vagy egy autóbérlésre, vagy legalább egy motorbérlésre, mert csodákat fedezhetsz fel a közelben! És nem vezetnek olyan vészesen, inkább elvezetnénk Thesszalonikiben egy hetet, mint Pesten egy órát. Persze, dinamikusan vezetnek, de vigyáznak is egymásra (mi legalábbis ezt tapasztaltuk)
És Toroni tényleg csak egy utcácskából áll, ráadásul mi szeptemberben voltunk, és akkor már sok minden be is volt zárva. Viszont van 1-2 jó étterem, amit érdemes meglátogatni:) nyami, most meg is kívántam azt a finom gyros tálat:)