#1107372009-07-23 20:03:00 Válasz a #110735. hsz-ra
van ilyen munkahely
de félre a tréfával, biztos van valaki aki -ha megkéred- neten keresztül elintézi Neked, és a díjat lehet átutalással is
lehet fura, de én így intézném
#1107462009-07-23 20:10:27 Válasz a #110737. hsz-ra
igen, van, ha magának dolgozik az ember iiigen, csak én vagyok az, aki mindig mindent intéz. én vagyok a csapatban a "nagymenő". mindenki rám bízza magát. én meg nem szívesen bíznám másra
Csutek, cserrobi, milyen biztosítás ez tulképpen? Ilyeneket írtok hogy "garancia lejárta után is jár" "addig kapom amíg fizetek" "meg vagyok elégedve"
Hol lehet ezt megkötni? Vagy ezt kaptátok a kocsival? Minden új kocsihoz jár? Írhatjátok privátra is (ha esetleg kellemetlen ide beírni a Hammer-t, az SLK 500-at, az A8-at meg a Lexust... )
A SEAT Mobilitás Szolgáltatás a megbízható országúti segítségnyújtás teljes körét biztosítja Önnek teljesen díjmentesen, bárhol az Európai Unió
területén, illetve a szomszédos országokban.
Minket mindig felhívhat segítségért, a nap 24 órájában, bármely napon. Hívjon minket, az esemény napján, de legkésôbb másnap, ha a gépkocsija meghibásodik, ha balesetet szenved vagy rablás áldozata lesz, ha nem indul be a gépkocsija vagy kockázatos továbbmenni vele, és emiatt nem tudja folytatni útját, vagy, ha egyszerűen nincsen a gépkocsiban pótkerék vagy csak váratlanul kifogyott az üzemanyag. Gyors és hatékony szolgáltatásunk azt jelenti, hogy a segítség haladéktalanul úton lesz Önhöz.
#1108312009-07-24 09:10:44 Válasz a #110829. hsz-ra
De gonoszak vagyunk! Még a végén tényleg vihetem utána a betonkeverőt.
De nem rossz ez a szolgáltatás. Ettől függetlenül kell mellé biztosítást kötni, mert a károdat a biztosító fizeti. Már amennyit fizet.
#1108342009-07-24 09:36:16 Válasz a #110819. hsz-ra
Szia Tibibaba,
Szerinte a saját autómárkádnak is van ilyen szolgáltatása.
Nekem pl Renaultom van és felhívtam az itteni renaultot és nekik is van évi 10 000ft ebben már bemme van hogy átnézik megkötés elött. Pontosan mit nyújt nem tudom mert csak telefonon beszéltem velük, de szervizbe szállítás meg csereautó max 3 napra ilyen van benne.
De az EUB Auto Extra Top extra biztosítása is jónak tőnik abban is van helyszini javítás vagy szerviz 100 000ft-ig. Gondolom ez a lényeg ha utközben kell a segítség, akkor nem maradsz ott a rossz kocsival.
Elolvastam, ezek márkaspecifikus assistance szolgáltatások (én egy ilyen kőmíves vagyok, rakom a falat és közben netezek...) Meg megnéztem az Autóklub szolgáltatásait is. Szóval, az eddigi esélyesek:
ALLIANZ Útitárs Arany 12.600. HUF
AXA Világjáró *****+* 11.800. HUF
(és bízok a kedvezően alacsony átlagéletkorban is )
Vigyázat! Az EU-s egészségbiztosítási kártya csak arra az ellátásra jogosít, ami a saját állampolgárnak jár. És ez Görögországban elég szűk ellátást jelent, nem úgy mint nálunk. Vagyis a biztosításért sokkal kevesebb ellátás van ingyen, több dologért kell fizetni. Pl. egy műtétnél csak egy részt fizet az egészségbiztosító, van egy tetemes önrész is. Ezért kell a biztosításon elgondolkodni.
Szia! Kiegészíteném a fentit! Ellátásra nem vonatkozik az eu kártya Görögroszágban! Csak a gyógyszerek árát térítik 25%-ig.
oep.hu -> Egészségbiztosítási Ellátások az EU-ban --> Önrészek az Európai Gazdasági Térség tagállamaiban.