#1613662011-05-07 22:22:04 Válasz a #161059. hsz-ra
Gingike!
Útközben érdemes benézni Sikhyába. Ez egy kedves kis falu, közvetlen Sarti mellett. Útközben van Porto Carrasban egy borkészítő üzem és múzeum. Oda érdemes belesni, lehet kóstolni is Több üdülő is van, ahova esetleg be lehet nézni, de sok kis kápolna és olyan hely is van, ahol csak a kilátás és a látvány miatt érdemes megállni egy pillanatra.
Úrközben van Toroni is, ahol jókat lehet fürcsizni, kellemes kis partja van, sok pálmafával és homokos tengerparttal. Neos Marmarasban sok látnivaló van. érdemes csak úgy sétálgatni is, de van egy nagy templom, ami szép és le lehet menni a kikötőbe, ami szintén nagyon hangulatos.
Útközben is klasszak a sziklákkal tarkított tájak, a kecskék és barik, ahogy az úton és út mellett baktatnak
Ahogy írtuk többen is, öltözzetek fel, mert nagyon le lehet ám égni a motoron
Képeket találhattok Neos Marmarasról a Sarti albumomban is
#1615792011-05-10 17:20:13 Válasz a #161366. hsz-ra
Gingike!
Csatlakozom az előttem szólókhoz, valóban megéri megnézni Neos Marmarast! Mi Sartiról folyton átjártunk, mert nekünk jobban bejött (Sarti fanok kéretik nem nyársra húzni:) Hangulatos kis utcácskák, csodálatosan tiszta tengerpart, sok-sok kedves görög ember. Oda mindenképp vissza kell térnem legalább egy hétre, annyira jó volt. (bár tudomásom szerint egyelőre csak a GT utaztat talán oda). Magán a városban nincs olyan sok látványosság, ma a város az. Sétálgatni az utcácskákon, beülni egy tengerparti kis étterembe...(ja, és az eddigi legjobb görög gyrost is itt ettem, egy igazi családi gyrososnál)
Mikor ott voltunk szeptemberben, Marmaras elejétől elsétáltunk egészen Porto Carrasig (az egy igen exkluzív luxusszálloda jachtkikötővel). Elvileg nem lehetett volna bemenni, de mi besétáltunk, még az őr is köszönt, talán túl beolvadtunk a környezetbe:) de mindenesetre jól leégtünk, mert nem krémeztük magunkat.
Sziasztok! Nekem már csak 24-et kell aludnom, hogy induljunk Marmarasra. Még soha nem jártam Görögországban, szóval nagyon várom. Tervezzük hog ybérelni fogunk autót vagy robogót és bejárjuk a környéket. Sartin meg Porto Carrason kívül tudtok valamit ajánlani, amit érdemes megnézni? Nagyon hálás lennék, ha válaszolnátok Jah és ha a Mouses apartmanról van jó/rossz véleményetek azokat is szívesen várom. Úgy hallottam nincs mikró..
Képeket nem tud nekem Neos Marmarasról mutatni valaki?
Sziasztok! Nekem már csak 24-et kell aludnom, hogy induljunk Marmarasra. Még soha nem jártam Görögországban, szóval nagyon várom. Tervezzük hog ybérelni fogunk autót vagy robogót és bejárjuk a környéket. Sartin meg Porto Carrason kívül tudtok valamit ajánlani, amit érdemes megnézni? Nagyon hálás lennék, ha válaszolnátok Jah és ha a Mouses apartmanról van jó/rossz véleményetek azokat is szívesen várom. Úgy hallottam nincs mikró..
Képeket nem tud nekem Neos Marmarasról mutatni valaki?
Szia Serbatsky! Ha egy pár oldalt visszaolvasol, akkor meg tudod nézni, hogy miket ajánlottunk a környéken! Pont mostanában volt róla szó. Ha ide mentek, biztos nem fogtok csalódni. Mi Toroniból jártunk át, mert ott nekünk szeptemberben már nem volt élet, Marmaras pedig még mindig pezsgett. És egész Görögországban itt ettük a legjobb gyorst is! Toronira érdemes átmenni megnézni a romokat, és a tengerpart is megérdemel egy napot. Sartit is nagyon szeretem, nagyon hangulatos este. Marmarason a templom nagyon szép, érdemes megnézni. Sykia egy hamisítatlan görög falu a hegyekben, oda mindenképp menjetek fel (csak ne a GPS által küldött földúton, mert az egy kecskeút, nekünk éjszaka sikerült benéznünk, hát nem sok hiányzott a zuhanáshoz:) Porto Koufo is mindenképp megér egy misét, de egy látogatást mindenképp! (csodás kis öböl, a világháborúban a hajókat itt bújtatták el, mert annyira zárt)
Igazából mi mindkét félszigetet körbeautóztuk, megnéztük amit csak lehetett, bár biztos hogy volna még mit felfedezni. Mennyi időre fogtok autót bérelni? és távolabbi célpontok is szóba jöhetnek? (mi voltunk Thesszalonikiben is - van egy tök jó harcászati múzeum, voltunk a cseppkőbarlangban és Edesszában is a vízeséseknél)
Kedves Gudli!
Írtál privát mailben a Luna parkról,tudnál bővebb felvilágosítást is adni róla? Merre keressük majd és egyáltalán milyen?
Köszönettel:
Napfény
Sziasztok!
Jövőhónapban utazok Naos Marmarasra és olyan kérdésem lenne hogy merre érdemes elnézni és hogy ha tudnátok segíteni hogy hol érdemes motort bérelni (ha netán valaki már bérelt).És még annyi kérdésem lenne hogy láttam a neos marmaras sarkán van egy kis öböl és oda hogy lehet lejutni?
Előre is köszönöm szépen!Varganya