#1780942012-01-08 10:36:27 Válasz a #178092. hsz-ra
mi már laktunk platamonban, nagy a nyüzsi az élet, de minden nap átjártunk mocival nei poriba fürödni a homokos partra és bevallom még sosem fürödtünk platamonnál , mindkét településnek van sok pozitivuma , ki mit szeret jobban ez valoszinüleg attol függ hogy mennyire szeret bulizni, igy talán kortol is függ, a fiataloknak platamon a pihenni vágyoknak nei pori, mi inkább a második körbe tartozunk,de természetesen bármikor bevállalunk egy platamoni apartmant
Szerintem meg csak annyi a különbség a két település között, hogy Platamonban kavicsos a part! Mi is szívesebben fürödtünk Nei Poriban a homok és a lassan mélyülés miatt!!
#1781062012-01-08 15:52:43 Válasz a #178103. hsz-ra
platamonban az iliosz háznál bizony akkora a forgalom éjszakánként hogy azt csak az viseli el aki épp valahol discoban táncol, mindig ott volt valami szuperturbos versenyzö aki nem szerette volna ha mi aludnánk
platamonban az iliosz háznál bizony akkora a forgalom éjszakánként hogy azt csak az viseli el aki épp valahol discoban táncol, mindig ott volt valami szuperturbos versenyzö aki nem szerette volna ha mi aludnánk
Szerencsére mi a zajos éjszakából semmit nem hallottunk, mert a falu szélén volt a szállásunk ott nyugalom volt este 11 után, addig meg mi is bementünk csavarogni!
Most olyan elvonási tüneteim vannak, hogy akármilyen zaj lenne körülöttem nem bánnám csak ott lehetnék!! Ezek a képek kicsit beindítottak és sajnos az idén nem hiszem, hogy eljutunk az imádott Platamonba!!!!!!!!!!!!!!!
#1781232012-01-08 20:23:02 Válasz a #178121. hsz-ra
akkor mennyire imádnád poriban a dimitra apartmant, fekve az ágybol láttam a tengert és a felkelö napot ami augusztus végén reggel 7 kor elkezdett a szemembe sütni,tükrözödve a vizen és semmi nem takarta el a kilátást
#1781312012-01-08 22:33:44 Válasz a #178123. hsz-ra
Az Ilionis előtt egy házban voltam egy hónapig, ott nekem is a lábam közt kelt fel a nap. De két szobás volt, és ráment a gatyám. Az Ilionis nekem tökéles volt. Kb? 30 méterre a boltomtól. Kell ennél jobb? A tenger is egy köpés. És minden. A többi jót még képzeld mellé.