#2109772013-11-11 15:21:10 Válasz a #210976. hsz-ra
Rep!
Én semmi rosszat nem mondhatok az Apollon-ra, velük utaztunk sokat, ma már "csak" szállást foglalunk náluk, de végtelenül segítőkészek, kedvesek és korrektek velünk, akár csak bármelyik kinti idegenvezetője!!
Próbáltál telefonon foglalni???
A lényeg idegesen felhívtam az ismerős Szegedi közvetítőnket, azt mondta,hogy az Apollonnál egy listára vesznek fel,már azokra a helyekre is ahová nincs árlista még a honlapjukon,és januárban fizetsz.Ennél az az aggályos,hogy feliratkozik olyan is aki meggondolja magát és elveszi a helyet a komoly menni akarótól,úgyse fizetett semmit be.Esetlegesen túltöltik a szállásoknál a helyeket,nagyon nagy ostobaság,nem értem ezt az üzletpolitikát.
#2109802013-11-11 19:00:41 Válasz a #210979. hsz-ra
Szia Gypanni!
Azt mondták, hogy valószínűleg marad ami volt 2013-ban is.
Mi kértük a Pontiost, nekünk jó választásnak bizonyult 2011-ben.
Egyébként te is tudod, hogy az a biztos, ami már elmúlt ergo akár a szállások is változhatnak
Tavaly januárban már nekünk sem marad Thassosból semmi
#2109822013-11-11 20:00:22 Válasz a #210978. hsz-ra
Elég érdekes ez az un. foglalási rendszer, főleg úgy, hogy még a szállások is csak "valószínűlegesek". Kicsit gyanúsnak tűnik ez az igyekezet. A rendelkezésre álló szállások számát tekintve pláne. Másik lehetőség, hogy esetleg úgy kötik le a szállásokat, ahogy az előzetes foglalások igénylik?! Lehet, hogy így gazdaságos, de fura.
#2109832013-11-12 10:46:10 Válasz a #210982. hsz-ra
Az igazság az, hogy az irodáknak nincs olyan nagyon sok haszna a buszos utakon, főleg akkor ha nem saját buszokkal utaztatnak (pl.: Apollon a romcar-al ha jól tudom) így kénytelenek kicsit trükközni. Valaki írta régen, hogy pl. ha egy relatíva felkapott helyre (pl.: Parga) már csak pár hely van akkor esetleg azt mondják az utasnak, hogy oda már nincs hely, és ajánlanak neki helyette valami mást ahol még sok szabad hely van és megpróbálják meggyőzni, hogy az ugyanolyan jó (Pl.: Parga helyett ajánlják neki Paralliát), és persze aki nem néz utána a dolgoknak, csak úgy utazik, mert ő tengerpartot szeretne, azoknál ez be is jöhet.
Hát,ez nagyon izgalmasan hangzik,de abszolút el tudom képzelni!Bár azt azért lehet tudni,hogy Parga elvinne több utast is,és talán lehetne lekötni több házat!
Ma bent voltam az Apollon irodájába lefoglalni Paraliát. Még az alkalmazott se tudta fent van már Parália de miután utána nézett foglalhattam. Mást is szerettem volna de csak azt lehetett aminek fent van az új ára az oldalukon. Tehát azok a feltételezések "partner irodába már lehet ár nélkül olyant foglalni ami nincs az oldalon" alaptalanok.
Ujdonság lesz 2500 ft-ért helyet lehet jövőre foglalni a buszba. De úgy magyarázták nem konkrét ülő helyet hanem a busz jobb oldalán,bal oldalán, közép tájt végén elején, alul felül. Tehát nem megmondva az ülés számát. Ma így magyarázták. De ez még a jövő zenéje.....
#2109872013-11-13 14:42:30 Válasz a #210986. hsz-ra
Eddig legalább ők nem kértek helyjegyre pénzt, ezek szerint eddig tartott. De ha már kérnek, akkor legalább fix hely legyen. Ez így elég érdekes.
Nem is logikus, hogy úgy lehessen foglalni, hogy még a szállás sem biztos, hogy lesz. Akkor ezek szerint már csak azt kell figyelni, mikor jelennek meg az árlisták.
#2109882013-11-13 14:50:30 Válasz a #210987. hsz-ra
Jól teszik, hogy pénzt kérnek érte!
(Fizettél megkapod, nem fizettél ülsz ahová lapot osztottak és nincs miért reklamálni illetve joggal reklamálhatsz, ha tévednek)