Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 412 413 414 ... 466 467 468   >
Üzenet
  Krisztácska | #210998 Üzenet | 2013-11-14 18:13:13 |
Sziasztok! A facebook-on most írta az Apollon Travel, hogy új úti cél lesz 2014-ben icon_smile.gif Hamarosan a honlapjukon és a face-n is fent lesz új cél.

Azt írják, ők még nem utaztattak oda és más iroda se nagyon.... icon_smile.gif

Kíváncsian várjuk az új célpontot! icon_smile.gif

Krisztácska
  Suvimarta | #210999 Üzenet | 2013-11-14 19:31:05 |
Krisztácska!
Ha jól súgtak nekem, akkor az új célpont a Chalkidiki félsziget Kassandra részén lesz (elfelejtettem a hely nevét icon_redface.gif )
  Krisztácska | #211000 Üzenet | 2013-11-14 20:01:08 | Válasz a #210999. hsz-ra Előzmény #210999
Az jó lenne Suvimarta icon_smile.gif

Régebben egy-két iroda vitt a Kassandrára, de aztán elmaradtak azok a helyek, pedig nagyon szép és hangulatos települések vannak arra. Ha tényleg ott lesz az új úticél, remélem sikerül el is jutnunk icon_smile.gif

Egyébként nekem is ez a terület jutott először az eszembe (talán azért mert elég könnyen elérhető busszal és akár össze is lehet kombinálni a buszokat). Anyagilag is a magyarok számára - gondolom - megfizethető terület. Szóval örülnék nagyon ha így lenne, de egyenlőre ne találgassunk... hamarosan kiderül mi az újdonság icon_smile.gif

Ideje lenne hogy valamelyik iroda felfedezze hogy milyen gyöngyszemek vannak kihasználatlanul (magyar irodák szempontjából).

Krisztácska
  Anyuci68 | #211002 Üzenet | 2013-11-15 10:08:25 | Válasz a #211000. hsz-ra Előzmény #211000
Igen, sajnos a Kassandra erősen mellőzött terület a magyar irodáknál. Pedig nagyon klassz nyaralóhelyek vannak ott is. Kíváncsi vagyok én is az új ajánlatra, meg arra is, hogy megint csak a szállodásokra koncentrálnak, vagy legalább a Sithoniához hasonló árakon kínálják.
  MaciG | #211003 Üzenet | 2013-11-15 14:30:24 | Válasz a #210999. hsz-ra Előzmény #210999
Egy hajókirándulás keretében jártam a félszigeten (Pefkochori) ,de engem nem fogott meg ott semmi. Hasonló volt mint a Parallia - Nei Pori - OB vonal, oda meg azért elég sokan utaztatnak.
  Suvimarta | #211006 Üzenet | 2013-11-15 18:14:38 |
MaciG!

Egy települést látni és véleményt alkotni egy félszigetről, szerintem nem reális!

Sarti engem sem vert mellbe, de alig 10 km-re tőle Sykia már igen.Porto Koufo szintén, Toroni utáni öblök, ahol a madár se jár detto....és az a Sython félsziget.
Nekünk sikerült bejárni az egész félszigetet és azt kell mondjam szegény Sython félszigetnek nincs miért szégyenkeznie!!!
Kassandrán nem voltam, de személy szerint nem zárkózom el attól, hogy azt is bejárjuk icon_smile.gif
( pl.Afitosról az hallottam gyönyörű....Kassandrán) icon_wink.gif
  MaciG | #211007 Üzenet | 2013-11-15 18:53:46 |
suvimarta írta:
Egy települést látni és véleményt alkotni egy félszigetről, szerintem nem reális!

Ebbe igazad van, viszont ott van a google maps amiből rengeteg mindent megtudhatsz egy adott helyről. icon_smile.gif ÉS egyébként csak azt írtam, hogy nekem nem igazán jött be, szóval ettől még lehet szép csak szerintem rengeteg sokkal szebb hely van az országban ahová iroda is viszi.
  Anyuci68 | #211008 Üzenet | 2013-11-15 18:53:55 | Válasz a #211003. hsz-ra Előzmény #211003
Bocsi, de pl. Pefkohori nevében "tiltakozom" a Paralia vonallal történő összehasonlítás ellen icon_smile.gif. Pont Pefkohori az egyik legápoltabb település, amivel Görögországban találkoztam, pedig az eltelt 20 év során voltam néhány helyen. És a tenger pedig az általad említett részekkel ellentétben csodaszép, ami pl. nekem szempont, ha már tengerpartra megyek. Tény, hogy a kikötő közelében zsúfolt, mert ott keskeny is a part, de hátrébb már jobban eloszlik a tömeg, ahol kiszélesedik a part. Eddig nekünk még mindig sikerült nyugisabb tengerparti részeket találni, mert ugyebár, aki keres...
Szóval én tudnám értékelni, ha felfedeznék Kassandrát is az irodák. Bár, ahogy Krisztácska is írta, előre ne találgassunk, majd csak kiderül, hogy mit szemelt ki nekünk az Apollon.
  Szeroz | #211010 Üzenet | 2013-11-15 23:24:19 |
Csatlakoznék anyucihoz, nagyon egyetértek vele.Bár a Google nekem is jó barátom, azért az a települések hangulatát nem adja vissza.Én elég sok helyen jártam már Korfutól Thassosig,Eviától Sartiig, de Pefkohori és a Kasszandra félsziget az egyik legszebb élményem volt. Köze nincs Paraliához hála Istennek.Nagyon hangulatos falucska és kék zászlós is a tengerpartja.Szerintem igazán érdemes ott nyaralni, és ha van rá lehetőség, akkor körbe kell járni a félszigetet, és az ófalut sem szabad kihagyni icon_smile.gif
  MaciG | #211011 Üzenet | 2013-11-16 10:25:44 | Válasz a #211008. hsz-ra Előzmény #211008
Értem, de én itt most konkrétan a tengerpartra és a település fekvésére gondoltam mikor összehasonlítottam, amiket említettem azok hosszú homokos parttal rendelkeznek és a síkságon fekszenek, mint Pefkochori.

Egyébként meg én nem szoktam figyelni az Apollon facebook oldalát, de most ránéztem és az alapján én Kefalóniára tippelnék, mert elég fura nekem, hogy az iroda oda pont nem utaztat, de az ért a borítóképen (ami mindenkinek szemet szúr elsőnek) a Myrtos beach látható. icon_smile.gif
  Nagyfotos | #211013 Üzenet | 2013-11-16 16:52:37 |
Nem akarok beleszolni de kefalonia volt az apollon-nal iden is ...meg regebben is ,holott azt irtak ilyan meg nem volt naluk es mashol sem....bar tlozhatnak is a kavancsisag fokozasa miatt....na mindegy nemsokara kiderul...
  MaciG | #211014 Üzenet | 2013-11-17 08:35:40 |
nagyfotos írta:
Nem akarok beleszolni de kefalonia volt az apollon-nal iden is ...

És mivel utaztattak oda? Csak mert a honlapon se a repülős, se az autóbuszos utak menüpont alatt nem volt, a facebook oldalon se szerepel sehol a 2013-as árlistákon és még a Kefalónia topikban se nagyon esett róla szó. Vagy ez ilyen rejtett VIP célpont? icon_biggrin.gif
  Nagyfotos | #211015 Üzenet | 2013-11-17 10:51:39 |
Most like-oltam a facebook oldalukat ott a képeket nézegetve egy 2012 májusi dátumú ami most a borító képük...persze tévedhettem elnézést érte de engem megtévesztett ha több mint 1 éves a kép akkor gondoltam nem új célterület......de mostmár nagyon kíváncsian várom mi lesz az...)
  Krisztácska | #211021 Üzenet | 2013-11-17 16:54:50 | Válasz a #211014. hsz-ra Előzmény #211014
Szia MaciG!

Gondolom én is válaszolhatok: Talán 2 éve volt nekik Kefalónia és Korfu is repülővel. (szóval az tuti hogy a "nálunk még nem volt ...." kategóriából kiesett szereintem a sziget).
Az azért hozzátartozik, hogy ezek nem saját útjaik voltak, mert az - talán jól emlékszem az iroda nevére - Imperátor Travel útját értékesítették. Az Apollón prospektusában mind a két hely benne volt - képek, árlista - csak megjelölve hogy nem saját út. Mivel az említett iroda megszűnt közben (talán családi gondok miatt, ha jól hallottam) így tavaly már nem is szerepelt ez a két úti cél az Apollón kínálatában és idén sem.

Lassan talán kiderül mi lesz az új célpont... Talán az új hét választ ad kíváncsiságunkra icon_smile.gif

Krisztácska
  Emőke | #211068 Üzenet | 2013-11-24 10:55:03 |
Sziasztok,
Ha valakit érdekel, a Kalandozástravel most féláron adja a szállásait Nei Porin. Én két hetet foglaltam júliusban , utazással együtt 127 eft. két főnek. Nem szántam hirdetésnek, csak gondoltam megosztom, ha valakit érdekel:)
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 412 413 414 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu