Ez már a finis, itt már mindent intézni kell, kb. a felével megvagyok.
De azért még nem ülhetek a babérjaimon.... de hamarosan annak az ideje is eljön.
Látom, csúsztattál, így mégsem, majdnem egy időben megyünk...
Természetesen Neked is jó készülődést!!
Naná, hogy érdekel!!
Jobban, mint amennyi az időm rá. De, azért átfutom, sosem lehet tudni, milyen csemegét tartogatsz
Mediterraneo | #194569 | 2012-08-25 09:59:40 | Válasz a #194559. hsz-ra
Igan, csúsztattam, nem egyidőben megyünk, de biztos megyünk és ez a lényeg. 2 napot tervezek Kefaloniára, de még nem tudom, melyik kettő lesz az, hiszen szállást még nem foglaltunk, majd ott helyben alakul minden.
2 hét múlva indulunk, elvileg ennyi idő bőven elég kéne legyen az előkészületekre, de egyebekkel vagyok elhavazva nagyon csúnyán, úgyhogy csak reménykedek, hogy az utolsó pillanatban nem kell majd kapkodni.
Mindenesetre azelőtt idnulunk, hogy ti visszaérkeznétek, így aztán a Te tapasztalataidról nem fogok olvasni, de nem baj, utólag is érdekes lesz.
A kompról csak annyit hogy aki a Grandal megy azt leveszik mint a vért a sofőr 10 eurót szed össze / fő majd a kezedbe nyomja a 7 eurós /fő beszállónyugtát lehet számolgatni, hogy oda vissza a 3 eurókból mennyi jön össze nekik
Valószínűleg igazad van. De, mivel a busz is kompol, azt is számold bele, és házhoz viszi a hátsódat.
Az Aeolusnál nem kompolt a busz, hanem ki kellett pakolnunk, aztán bepakolni egy másik buszba... De ebben az esetben annyit fizettünk, amennyi a jegy ára volt. Sokaknak ez nem tetszett...
Azt gondolom, semmi sincs ingyen, a kényelmet is meg kell fizetni.
viki!
Reméljük, nem csak ezért a nélkülözhetetlen infóért regeltél be a fórumra, szívesen olvassuk el az ott töltött napjaid élményeiről szóló hosszas értekezést. Vagy ez az 1 momentum ragadt meg csak az elmédben?
Egyébként én őszintén sajnálom azokat, akiket 3 euro (egyébként teljesen jogos) kiadása annyira megvisel, hogy emiatt nem tudja élvezni a nyaralást!
Az nagy eséllyel az apartman falai közt fogja múlatni napjait főzőcskézéssel az otthonról hozott étellel és a szegedi Tescoban vásárolt ásványvízzel
Bocsi az őszinte kifakadásomért, de ez a véleményem.
Sziasztok!
Kevesebb mint 22 óra, és indulunk a szigetre. Annyira izgulok már most, hogy a szívem a torkomban dobog. Jön még valaki holnap hajnalban? Jó lenne egy-két ismerős.
Gondoljatok rám, akik itthon maradtok, hogy minden rendben legyen, mert már szétizgultam magam, mi lesz még holnapig.
Sziasztok, szerencsésen megérkeztünk kefalóniáról, a sziget csodálatos, az idő 40 fok volt, a víz legalább 28 fokos volt, rendkívül tiszta minden felé.
A növényzet ápolt, rendezett utcák vannak. Sok a görög nyaraló, kevés a külföldi turista, de szerintünk így a jó.
LAssiban laktunk a White House apartmanban, ami sokkal jobb mint a képekből ami látszik, nem értem miért nem reklámozzák jobban... Szúnyog 2-3 db akadt, de ezeket el lehet riasztani sz.riasztóval D,
Jótanácsom indulóknak: autóbérlést csak a helyszínen a cbrnél, ne id vezető által ! legalábbis minket lehúzott a hölgyike, na mind1. (personal tours)
A nevezetességekhez induljatok reggel , h 10 ig odaérjetek, különben nem lesz parkolóhely.
Mindenkinek köszönöm aki infókkal segítette a nyaralásunkat.További szép napot, jó nyaralást az indulóknak.
Nagy - Péntek Mária Rita néven faceen van fent kisfilm a képekből, aki akarja megnézheti
Ne izgulj, minden a legnagyobb rendben lesz. A sziget gyönyörű, jól fogjátok érezni magatokat!
Jó utat Nektek, és mindenkinek aki még holnap indul, és olvassa a fórumot, de nincs regisztrálva!
Mediterraneo | #194608 | 2012-08-26 10:14:44 | Válasz a #194603. hsz-ra
Jó utat, eszman, itt szurkol érted/értetek egy csomó mindenki, úgyhogy tuti rendben lesz az út és a nyaralás is!
És jó utat mindenkinekm aki a közeljövőben indul!
Már én is be vagyok súzva, pedig nekünk még majdnem két hetünk van...