Jaszasz oli!
Kilöktem Jowissát a gépemtõl, hogy írjak nektek egy csicsit!
Ész nélkül tanulok az áv-ra. S közben arról ábrándozok, hogy Paralián addig süttetem a napon a fencim, amíg olyan nem lesz, mint a 20 éves pálinkába az aszalt körte
Holnap este jövök! Jah Christee cool a garden!
Kalinihtia!
Kösszecs Dearlie !Ma én is kiültem a panel lakás erkélyére napozni egy csöppet !Örülök ha tetszik a Cool Garden!
Csak kár hogy nem Görögbe szervezték a fellépést !Milyen jó lett volna !Vagy akár egy Paraliai klipforgatás
Akkor Ti lettetek volna a statiszták!
Mondjuk ezt a nevet kapja majd a hely amit nyitok Paralián!
Mármint Cool Garden,és nagyobb kertje lesz,mint a Cocusnak!
Pazar, pompás!Már látom a cool gardent. Buja növényzet és megvilágított hangulatos kis fülkék függönnyel elválasztva. Meg egy közösségi összeröffentõ. Kényelmes fotelkák. Kircs! Szólhatna akár egy kis Caravan Palace. Nagy kedvencem.
Hadd legyek törzsvendég4 No nem fej nélkül!
Mivel említettem már,hogy jövõre mindenkinek kötelezõ a 3hónap kiköltözés,így csak törzsvendég lehet minden totyik lakó!
Na elteszem magam mára (mert ma kell kelni,nem holnap)
Értem. Õ járt már tengernél ? A part mindenhol koszos csak nem mindegy mennyire. Hínár paralián is van mindig. Kb 20 cm-es sávban a parton. És ennyi, meg néha a víz legszélén úszik sporttáskányi mennyiség. Az egyéb állatokról nem is beszélve: kagylók, halak, rákok, medúza, planktonok....Ha vaki ezt nem tudja feldolgozniszerintem válassza a medencét.
Ez csak Paralia védelmében. Ugyanis szegény Jay olyan leszólóan beszélt Paraliáról, az egyik legjobb tengerparti helyrõl.
Nekem is meglepõ volt, mert csak csupa jót halottam. De majd aug.-ban meglátom, de egyet már biztosan tudom,hogy már most rabja vagyok Paraliának. Szerintem Jaynek az egész nyaralás nem jött be, egyedül volt, talán még túl korán is, nem volt még olyan élet, bár ezt csak a fénykéepek alapján gondolom így, tudni nem tudom.
mondtam h nem az érdekelt h milyen volt a part, meg idõben mentem nem korán, kinek van kedve 40-45fokban megrohadni a napon? jobb volt egyedül, nekem a szomszédok cseszték el meg az h mki csak a problémáriol tudott beszélni, a parton meg voltak elegen
Abban igazad van, az nagyon lehangoló ha vaélaki nyaraláskor is a gondokkal foglalkozik. Az tényleg nem jó. Ha van kedved írhatnál még egy kicsit, mit tapasztaltál még kint. Meg ilyesmi. Képeket tudnál nekem is külden??