Masenka!
Csak a régebbi 3-4 évvel ezelőtti hozzászólásokban fogsz tudni keresgélni, mert a Grandhoz idén került vissza ez a szállás. De ha jól emlékszem nagyon dicsérték.
Sziasztok!
Megy valaki a HalidayLinessel a Villa Palmerasba?
Mi június 28.án indulunk és a 3-4 es apartmanba leszünk.
Érdekel, hogy milyen, törölközőt adnak-e?
Aki előbb indul annak jó nyaralást!
#2034822013-06-02 16:05:56 Válasz a #203440. hsz-ra
szia
mi is június 21.-én indulunk Zakira Tsilivire repülővel. 2 éve már voltunk itt.
2 db aquapark van ,az egyik sarakinadoban a másik tsilivin , mi az utóbbiban voltunk ,akkor 3 főre volt 54 euro az egésznapos belőpő és kaptunk érte még 1 szendvicset is . ja és csak átsétáltunk mert kb 5 percre volt a szállodától a létesítmény. a szokásos csúszdák vannak, kamikaze, valami tölcsér szerű (bocsi nem tudom a pontos nevét ) van a lassú folyó ,tudod kapsz egy nagy gumit és csorogsz körbe körbe .
görög esten nem voltam (csak évekkel ezelőtt stavroson ) gondolom ez hasonló mindenhol , korlátlan étel -ital fogyasztás egy étteremben ,közben zene ,sirtaki ,tánc ,tányértörés stb. úgy emlékszem mostanában 50 euro az ára.
remélem tudtam segíteni
üdv
és jó utat mindenkinek
gémike
Törölköző volt,igen.
Takarítás is volt minde nap.A kertje varázslatos,a medence még jobb,a cicák pedig nagyon édesek voltak.Tavaly volt 5 kis cica is,a talaj mondta,hogy lehet etetni már őket.
Itt a medence mellett lehet lemenni a tngerhez,egy baron keresztül.Itt nem szép a tangerpart ,így menjetek majd visszafelé.egy idő után a vízben lehet sétálni majd,de ott ismét lehet a parton menni.
Itt van a Palmerastol nem messze a Cameo sziget,a diszkó sziget,a romantikus híddal.Nappal strandként működik a másik felén.
Viszont innen gyosan elértek a kikötőbe,ami itt,a szigetnél van és láthatjátok a tekit reggelente.
Reggel kell odamenni,8-körül.
Josza2 beszámolójából másoltam ki ezt a pár mondatot a Jenny apartmanról. A címe A kék öblök szigete
"Délután 1 óra volt, amire elfoglaltuk gyönyörű, minden igényt kielégítő apartmanunkat. A kis lakás ragyogott a tisztaságtól. A háznak nagyon kedves angol-görög házaspár a tulajdonosa. Van egy tündéri aranyos két év körüli kisfiuk. Az angol hölgyet Naominak hívják. Ketten egy négyszemélyes apartmant kaptunk, ami két légterű, tágas, tiszta, nagy teraszos és nagyon szép kilátással bírt, részben a tengerre, részben a településre, részben a csodálatos hegyekre."
Sziasztok!
Mindig jönnek elő új dolgok, ahogy olvasgatok és vele együtt új kérdések
A napokban többször is olvastam, hogy mennyire veszélyes robogózni a szigeten. Mi pont azt terveztük, de ha tényleg olyan, akkor lehet jobb átgondolni a dolgot vagy csak 1 vagy 2 ember pánikkeltése vele kapcsolatban. Régebben sokat robogóztam, de nem kétszemályessel. Ha tényleg az nem ajánlott, akkor mondjuk egy Quad bérlése mennyibe kerül?
Köszi
Aigos Sostisban ment már valaki esetleg helyi iroda szervezésével fakultatív kirándulásra?Vagy árakat ha tudnátok.
Aigos Sostisból,és Laganaból helyi buszokkal a fővároson kívül hova lehet eljutni?
#2036132013-06-03 19:42:09 Válasz a #203611. hsz-ra
Laganasból:Kalamaki,Zante város,Agrilia és a jegy 1,60E
Mi mentünk ezekre a helyekre,busszal és mentünk helyi irodával is.Jó sokan vannak a bár utcában és kínálják a programjaikat.
Kalamiakiban van egy aqva park és itt kelnek a tekik a parton,de itt van a reptér is.
Ide jó lefeküdni a homokba és nézni,ahogy elszáll felette a gép
Ja igen.Angol idegenvezetés volt,az idegenvezető nagyon jó volt.Hasonló árakon kínálják a progikat amúgy,de úgysem tudtok úgy végigmenni az utcákon,hogy ne nyomjanak a kezetekbe valamit!
Hasonló árak,de a magyarnál olcsóbban azért.
A parti hajókázós progikra mondta a kikötőben egy halász nekünk,hogy azok nem érik meg az árukat ill.csak 1 hajó és mondta a nevét is,de már nem emlékszem rá.
#2036452013-06-04 16:27:36 Válasz a #203610. hsz-ra
Szia!
Motorozás és veszélyes-e....Na,ide letudnám írni a személyes tapasztalatomat ,de olvassa az idegenvezető is ezt a topikot,így nem teszem!De privátban szivesen kifejtem ,ha érdekel!
Mondta nekünk is és idézem egy ,a társaság kedvenc mondatát:"mi minden olyan dolgot kipróbáltunk,ami nem volt ajánlott" és túlélték!
Kivannak kopva az utak,igen,de máshol is.Máshol is vannak kanyarok,nem csak itt....stb.
Betartod a szabályokat és nem lesz baj!
Nem akarok hülyeséget írni,de mi béreltünk qwadot és talán 20E volt/nap?!