Sziasztok!
Mi most itt vagyunk Nei Poriban. Csodálatos ez a hely!
meleg van, a tenger is meleg. Gyönyörű helyek vannak mindenfelé. Egyedül a kagylóházat nem sikerült még megtalálnunk.
Sajna szombaton már megyünk is haza, de remélem még visszajövünk ide!
Ha van nálatok térkép vagy gps,induljatok el Palaiopyrgos irányába, vagy nézd meg a google earth-on hogy merre van,egyböl rengeteg foto is van ott rola
Sziasztok!
A párommal most szeptemberben megyünk először Görögországba (Nei Poriba). A Villa Mara apartmanban fogunk megszállni. Sajnos még nem írt senki erről a helyről. (Legalábbis én nem láttam). Kíváncsi volnék milyenek a szobák (tiszta,igényes,konyhai felszerelések)?Mire van ott szükség?Mit érdemes magunkkal vinni?Egyébként szeptember 20-án indulunk, és szeretném tudni milyen akkor még az idő?
Aki tud valamit írni, előre is köszi! Viki
#1502642010-08-26 14:35:52 Válasz a #150262. hsz-ra
Szia!
Pontos infót az apartmanról nem tudok neked mondani,mert még abban nem voltam,de felszereltség szempontjában általában 2 főre szokott lenni tányér , evőeszköz, egy két lábas,max 1 serpenyő....egy két műanyag edény!Nyaraláshoz teljesen elég...gondolom pihenni mentek,és nem nagy főzésekere készülsz..
Érdemes vinni magaddal konyhai törlőkendőt,mert az nincs,mosogatószer, wc papír...bár ezeket a dolgokat kint is megtudod venni! Általában kávéfőző ,mikro az nincs. De ha szerencsétek van akkor lesz vízforraló.Mosogtó szivacsot is érdemes bedobni...
Ha bármi kérdésed van és tudok segíteni akk írj nyugodtan ,szívesen válaszolok.
#1502992010-08-26 22:39:10 Válasz a #149836. hsz-ra
miért ne megcsinálnám,és igaza van orchideának,főleg ha az egészségről van szó.ha tönkre megy majd leírják az adójukbol.n em szívbajosak azok,
számla semmi minden pult alatt stb.. még a Lidl-ben is átvernek..éttermekről nem is beszélve..
#1503002010-08-26 22:50:32 Válasz a #149937. hsz-ra
majd visszavárnak,nem kell tülozni,most sem volt minden szoba kiadva a kalliope ban ,mert nincs benne felszerelés meg kifeküdt matracokkal ,vártak bennünket (16 )személy,ja meg a hütök újratisztítását rendelte el orvos barátunk..biztos megvolt rá az oka.meg az mosolytalan vselkedés,undor,jövőre píz nix nei porira;,
Egy kis segítség kellene!!!
Valaki régebben linkelt ide vasúti menetrendet, engem a Szaloniki-Nei Pori érdekelne. Vagy ha bárki utazik a jövő héten csütörtökön repülővel Szalonikibe, kérem jelentkezzen.
Sajnos egyet kell értenem Rangerarpival, nálunk az Arany házban is koszos volt a hűtő, a fagyasztó része annyira jeges volt, hogy be se lehetett csukni az ajtaját, a konyhapult is koszos volt, hát vannak higéniai hiányosságok.
#1503592010-08-27 17:21:16 Válasz a #150195. hsz-ra
Szia Pinga!
Köszi a segítséget. Sajna ez a nyaralás alkalmával már nem tudunk elmenni a kagylóházhoz.
Én beleszerettem Nei Poriba. Nem is megyünk holnap még haza.
Ez egy csodálatos hely.
Jövőre 2 hétre jövünk!
#1503792010-08-27 21:16:52 Válasz a #150348. hsz-ra
És ez feljogosít mindenre? Az az eljárás, hogy "kitakarítod", teljesen el van vetve? Mert így a koszban töltesz el egy hetet... de biztos bennem van a hiba.