Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a jókívánságokat, igazán jól esik. Már nem is izgulok annyira, a pakolás kivette belőlem De jelentem, indulásra kész, és csak háromnegyedig lett a bőrönd. Nem viszek sok cuccot, az elmúlt évek tapasztalataiból leszűrve, igaz, csak horvátba jártunk, de mindig elvittem egy szekrény ruhát, aztán úgy haza is hoztam, mert egész nap fürdőruciban voltunk, jóformán.
Még két sürgős kérdés, légyszi még ma estig, ha tudtok válaszoljatok!
1. Telefonról működik a net? És ha igen, az nekem mennyiben fog fájni? Telenoros előfizető vagyok, de fogalmam sincs, hogy van-e korlát és az mennyi?
2. Kávét, cigit mennyit lehet vinni? Sajnos mi nagy dohányosok és kávázosak vagyunk, jó lenne, ha legalább ezeket nem kellene ott megvenni.
#1946352012-08-26 16:20:01 Válasz a #194632. hsz-ra
eszmam!
1. Ha a Granddal mentek, van free wifi 1-2 apartmanban.
2. Itt a nagy lehetőség, hogy leszokjatok a cigiről Ha mégsem menne, legalább a teraszon ne dohányozzatok, mert az tucatnyi vendégnek keseríti meg az életét. Kértünk már mi is másik szobát, mert az alattunk lakó láncdohányos volt, és büdös cigifüstre ébredtünk reggel, és este is bekergetett a szobába, pedig jól esett volna egy frappézás a teraszon, ráadásul kevés volt bemenekülni, az ajtót is be kellett zárni 40 fokban, úgy-hogy nagyon szerettük őket (csupa kisbetűvel!) sokadmagunkkal!
De ha a strandon találsz egy félreeső helyet, ott senkit sem zavar a cigarettabűz!
#1946742012-08-27 12:36:51 Válasz a #194478. hsz-ra
maartita!
Amennyiben jól sejtem Ti is szeptember 21-én indultok Kefaloniára. Honnan és melyik utazási irodával? Mi a Grand-al megyünk Debrecenből barátokkal, összesen 8-an.
Igen, mi szeptember 21-én indulunk a Grand Tours-sal és Budapesten fogunk felszállni. Én a húgommal megyek.
Ti melyik apartmant választottátok? Már kezdtem aggódni, hogy senki nincs a fórumon azok közül, akik akkor indulnak, mint mi. Na, akkor nagy valószínűséggel találkozunk! Gondolom már ti is nagyon várjátok! Én már tegnap elkezdtem össze írni a listát, hogy miket vigyek nehogy itthon maradjon valami.
#1946882012-08-27 18:13:42 Válasz a #194574. hsz-ra
igen a busz is kompol , de azt miért én fizessem külön? 33 E HUF a buszjegy retúr amiért azt vállalják, hogy eljuttatnak a szigetre. Ennyi erővel az autópálya fizetőkapuinál és esetleg tankolásnál is pénzt gyűjthetnének a pilóták.
#1946892012-08-27 18:23:35 Válasz a #194688. hsz-ra
Jó, jó mondtam, hogy van igazságod.
De ez nem az az oldal, ahol érdemben tudsz reklamálni
Inkább mesélj! Élményekről, jókról, és ha voltak rosszak, arról is!
#1946922012-08-27 18:32:10 Válasz a #194600. hsz-ra
1. Nem viki hanem Viktor, a Viki Viktória becézése. Hogy a férfi és női neveket tisztázzuk a Te fényes elmédben.
2. Nem a 4 X 3 eurós kiadás határozta meg a nyaralásunk. Ez semmiben nem szegte a kedvünket. . . nem az összegen a hangsúly hanem az, hogy hülyének néznek.
3. Egyike vagyunk azoknak a nyaralóknak akik semmiféle otthonit nem hurcolunk magunkkal, hanem minden nap eljárunk vacsorázni rendes tavernákba, nem a sarki gyros büfébe! A helyi ízek közül kevés amit nem próbálunk ki a közérttől kezdve a pékség stb. . .
#1947082012-08-27 21:48:38 Válasz a #194664. hsz-ra
Kónyu
Vlachata Lourdata felöli legvégén volt az ap.,SUMMER DREAM 33eur/nap benne klíma,kis tv,full edény,evőeszköz,vízmelegítő,kis dupla villanyrezsó,baromi laza tulaj. WIFI nincs utólag nem is annyira bánom,legalább nem a gép előtt ültem.Nagyon egyszerűen igényes,nagyon tiszta tágas ap.De csak autóval utazóknak ajánlom,mert fenn van szinte az út mellett,mégis csendes.Mi a zöld épületben voltunk ,a rózsaszín is ezé a tulajé(egy-két képen látszik).A körforgalomnál lévő szupermarketek pont 10 km.
köszönöm a dicséretet a képekről.a Tamron 2.8-as lencse az általam vártnál sokkal jobban működött a gépemmel,sajnos a tulipán formájú napellenzőt is hanyagolnom kellett mert nem fért tőle a kezem a cp.szűrőhöz,igy pár képen becsillanás látható.Ez a lencse viszont már nem belépőszintű DSLR gépet érdemel.
Vam még pár kép a tarsolyomban,meg egy kis rendet is kellene csapni lassan köztük,de a bóvítések után direkt nem nyomtam egy idősorrendet igy akik folyamatosan nézegették a képeket most elég ha a végét nézik ott találják az frissen felpakoltakat.
Megérkeztünk ma délelőtt a szigetről nagyon nem jó itthon ) Nagyon jó volt Gyönyörű minden Nagyon kevés az 1 hét, hogy körbejárjon mindent az ember, de lesz miért vissza menni jövőre Lassiban a White House tényleg nagyon jó, tiszta, rendezett, 2-3 naponta takarítás, 2x cseréltek törcsit is van széf ami ingyenes viszont a légkondi 6 euró, máshol csak 5 de sebaj 1 napot használtuk szombat reggeltől, mert már nem bírtuk tovább. Viszont 1 hátulütője van az apartmannak, hogy sok a növény a mellette lévő 2 telken és folyamatosan locsolják és kva sok szúnyog van!!!!! az ottani szúnyogírtó semmit sem ért kb. 30-40 csípés de ez legyen a legkevesebb majd rakok fel képeket kicsit pihenünk, mert az nem nagyon volt ))))