Kérdeztétek tőlem többen privi üzenetben,hogy: Görögországban tényleg nem lehet vezetni B-s jogsival robogót ?
Elősször is. Nálunk aki B-kategóriára engedélyt kap,annak autómatikusan "bepecsételik" a segédmotor kerékpárra is az engedélyt. Tehát,a rendőr azt látja van SM-re engedélyünk! Tehát béreljetek nyugodtan!
Legutóbb zolee84 szerkesztette (2010-06-01 19:47:47), összesen 1 alkalommal
Egy dolgot megtanultam, soha nem szabad a szemükbe nézni....nem tudom elfelejteni a tekintetük, bár láttam, hogy nem maguknak gyűjtenek a szerencsétlenek..
Ha adsz is egy-kettőnek aprót rögtön megszaporodnak és nehezen tudsz tőlük továbbmenni, ezért éjszaka sokkal jobb ezen a részen utazni.
#1368232010-06-01 19:56:54 Válasz a #136818. hsz-ra
Allapellátásra,abban viszont kéztörés..... fontosabb dolgok benne vannak,de ha teljes ellátásra akarsz fizetni,akkor az utasbiztosításból is elég drága kell!
nos az idén úgy tervezem, hogy kb 150 liter üzemanyagot tankolok Szerbiában.Ha nem 3 FT ért váltok, hanem 2.70 ért kártyázok akkor a különbözet 4500 Ft. Plusz az egyéb vásárlások ( kávé, üdítő, stb). a pályát EUR val fizetem az idén is.
De lehet hogy én számolok rosszul.
Milyen autód van? 7 literes fogyasztással 100literből naggyából megjárom az egész utat ,hogy Magyarországon még 350km-t megteszek!
Az,hogy 150 liter csak Szerbiában az olyan 15 literes fogyasztás?