#2006632013-04-02 19:26:02 Válasz a #200203. hsz-ra
Kedves Ági!
Köszönöm a sok szép képet! Sajnos nekem az elő- és utószezon a munkám miatt kiesik, így csak a te képeiden láthatom ilyen frissnek és üdének a tájat.
Egyébként Neked is nagy szereped van benne, hogy Tolot választottuk.
Július végén egy-két kiránduláson biztos számíthatsz ránk.
De rég jártam itt. Közbe modosult a helyzetem a Toloi kirándulással. Nem egy hétre megyek hanem kettő. És nem a Hotel Elektrába hanem mind két hetet a Yannisba leszek.És egyedül.
#2011732013-04-18 20:27:18 Válasz a #201165. hsz-ra
Szia Unic!
Az egyedül nem hangzik túl jól , de a két hét az pozitív változás . Viszont Te, Dettix és mi is egy buszon utazunk majd lefelé, és ezek szerint veled együtt is jövünk haza. És már csak 95 nap, csak lementünk 100 alá!
Szia. Lassan a fél busz forumos lesz Az Elektra két hétre sok lett volna anyagilag. Ma több verzió is elő állt. Az első héten a Thetis a második héten az Elektra. Majd az egyeztetés során rákérdeztem a két hét Thetisre. De nem volt hely julius végén a Thetisbe. Így maradt Yannis két hétre. Tulajdonképpen a szállás nekem teljesen mindegy mert az első hetet végig kirándulom. A második héten meg tengerezek.Csak aludni fogok. Majd haza jövök augusztus 7-én és szeptember 2-án megyünk Paraliára szintén két hétre a Personal tourstol busszal. Így jár akire rájön a kirándulási dili
Nem először nyaralok egyedül és tökéletesen feltalálom magam.
#2011812013-04-19 08:57:13 Válasz a #201178. hsz-ra
Mi hárman leszünk csajok (anya, lánya, unokája), és a Thetis-ben lesz a szobánk. Először vacilláltunk, mert túl közel van a hotel medencéje, de aztán úgy voltunk vele, hogy úgyis megy majd a klíma, nem foglalkozunk a ricsajjal. Mondjuk sajnos hármunknak sok választás nem is volt, a Yannis-ba már csak 2 személyeseket lehet foglalni - legalábbis az árlista szerint -, hotel meg árban nem a mi pénztárcánknak való. A Granddal meg a buszt nem mertük bevállalni, pedig a szállásaik jók lehetnek.
Kirándulni mi is készülünk, Athén és a Mükéné-Epidavros-Korinthosz biztosnak tűnik, egyénileg átbuszozunk Nafplio-ba, lehet, hogy többször is, meg valószínű benevezünk az esti hajókázásra onnan visszafelé. Lánykámmal nagyon szeretnénk megmászni a Palamidi várat, de azt még nem tudom, hogy fog-e sikerülni. Nem bánnék egy olyan szervezettet, vagy valamilyen járműves lehetőséget, ami kidob a bejáratnál, aztán levisz, de sajna ilyenről még nem olvastam. Majd helyben meglátjuk.
A tenger meg evidens, főleg, ha tényleg olyan szép, mint amilyennek írják. Mi a Chalkidikin a széphez szoktunk hozzá, azért remélem, itt sem csalódunk.
Beneveznénk egy motorcsónakos történetre is a szembe-szigetekre, de egyedül 3-an nem valószínű, hogy bevállaljuk .
Bár Paralia nem a szívem csücske, de azért a kétszeri nyaralásodért kicsit "irigykedem". Nagyon szeretjük Görögországot, már csak az ottani feeling miatt is, és akkor még a tájról, a tengerről, a sütikről és a gyrosról nem is szóltam .
A Yannissal nincs semmi probléma, mi tavalyelőtt is ott voltunk. Viszont a 2 hetet nagyon irigylem.
Anyuci68 ti tavaly nem Zakynthoson voltatok? Mintha együtt lettünk volna a Villa Mariaba. Vagy csak összetévesztelek valakivel?
#2011992013-04-19 15:50:32 Válasz a #201195. hsz-ra
Szia Dettix!
Sajna tavaly "csak" Stavros-ban voltunk, nem én voltam Zantén. Nem mondom, hogy nem nézném meg
Nekünk csak az volt a problémánk a Yannis-sal, hogy 3-an oda nem tudtunk menni, mert az árlistán csak 2 ágyas foglalási lehetőség szerepelt - ha jól tudom, tavaly még oda is lehetett 3 ágyast foglalni, akkor még nem volt a Thetis. És mivel ha jól tudom, a Thetis apartman annak idején IBUSZ-os szállás volt, így gondoltuk, hogy olyan rossz nem lehet. Sajna belső képet senki nem tett fel sehová, csak a Thetis úgymond luxus hotel apartmanjáról, így eléggé a sötétben tapogatóztunk. Egyébként mindegy is, csak legyen hol aludni, és ha lehet, ne bogarak társaságában, mint annak idején az Aeolus szobájában Polychrono-n. Luxust nem várunk, de azért nagyon lepukkant se legyen. Az elmúlt 20 év alatt kevés kivétellel nem volt gond a szobákkal. Buszoztatásban meg szerintem az Apollon verhetetlen, azért ragaszkodtunk hozzájuk, pedig sajna szállás szempontjából már ugyanezt nem mondhatom el.
A lényeg, hogy 94 nap, és indulás!!!!!!!!
#2012012013-04-19 16:27:29 Válasz a #201199. hsz-ra
Szia Anyuci!
Ne aggódj a Thetis miatt, mi tavalyelőtt voltunk - még az Ibusszal - és nekünk nagyon tetszett! Semmi különös, mondhatni a szokásos görög apartmanok berendezését és hangulatát hozza, van légkondi, amit érdemes kérni, nekünk végig ment. Jó nagy erkélye volt (mi a 2. emeleten voltunk), tágas a szoba, kis konyharésszél, fürdővel, szóval mi nagyon meg voltunk elégedve vele.
Ti most a hotelban, vagy az apartmanban lesztek egyébként? (egymással szemközt van a kettő)
És a szálloda medencéje, illetve az abból fakadó zajok nem fognak zavarni, nyugodj meg, mikor mi voltunk szinte senki nem fürdött ott, annyira közel van a tenger, hogy nem érdemes. Ráadásul nagyon központi helyen van, minden, közel van a pékség, a tavernák, a fagyizó és miegymás...
Ha van kérdésed az apartmanról szivesen válaszolok!