#2177062014-06-11 11:14:05 Válasz a #217700. hsz-ra
Szia Carra!
Igen Baska itt is mond valamit, visszagondolva nagyon kellemesen éreztük ott magunkat, de a szép környezet ellenére tényleg elég zsufi volt.
Korfun még Sidariban sem éreztük ezt, de angolok voltak szép számmal, napközben nem zavartak mert kómában voltak általában.
Bármelyik településre esik a választásod biztosan jól fogod magad érezni.
Szép nyarat: rozi
#2177422014-06-11 16:49:57 Válasz a #217543. hsz-ra
Köszönöm Kepkypa a segítséged.
Még annyiban tudnál segíteni, hogy valami hasonló helyet keresnénk mint Parga. ott már voltunk,és az nagyon bejött. Van nyüzsi is, és csendes is. Csak az a baj hogy nemigazán homokos a partja, mint például Sartinak.
Tehát olyan helyet keresnék, ahol van élet is látni való is , és homokos part.
Kocsival megyünk, szállást nem foglalunk, ( idáig mindig szerencsénk volt ).
köszönöm a válaszod
#2177472014-06-11 19:28:47 Válasz a #217742. hsz-ra
Totyika.
Korfu általában a nyüzsgő életéről híres. Vannak kimondottan pörgős helyek, ezek Kavos, Sidari, Ipsos, első 2 homokos parttal, a harmadik csak a vízben homokos, partja apró kavicsos... Kocsival mentek, tehát simán betudjátok járni a szigetet.. Én azt ajánlanám, hogy valahol középen keresetek szállást, és onnan induljatok el a sziget felfedezésére... Pl Benitses, Moraitika Perama, vagy fent Kalami, Ipsos környékén keresgélnék..
#2177632014-06-11 21:09:17 Válasz a #217700. hsz-ra
Laganasban nem is az éjszakai életre gondoltam - arra végképp nem vagyok kíváncsi - inkább az buktatott ki, milyen mocskos - teszem hozzá nem sok szemetest láttam a parton - még a homokban is csikkek voltak, és az egész település szerkezete, meg azok az étkezdék... Nagyon anti-görög érzésem volt. Szóval engem így sokkolt. Semmit sem találtam benne, amit Görögországban szeretek. De persze elfogadom, ha valakinek ezt jelenti a nyaralást, csak ehhez kár ide menni, ilyen hely biztos van közelebb is. Ahogy Te is írtad.
De nem szeretnék offolni, minden szigetnek meg van a saját "levezetője" hogy finoman fogalmazzak. Például Korfun Kavosra nem lennék semmi pénzért kiváncsi. Messogi-Moraitika pedig tényleg megfelelhet az alapvető elvárásaitoknak.
zsokri
Sziasztok, Az volna a kérdésem, hogy tudnátok e egy hivatalos kompmenetrendet linkelni? Találtam egyet, de őszintén szólva kicsit bizonytalan vagyok, hogy jó-e.
Sziasztok!
Mediterrán tomboláztunk és most derült ki hogy Korfura fogunk utazni.
Olyan partokat keresek, ahol érdemes búvárkodni, van élővilág.
Tudnátok ebben segíteni??
Köszi!
Üdv., Zsanna
#2189122014-06-26 08:33:20 Válasz a #218848. hsz-ra
Köszi a választ!
Közben én is utánaolvastam, és arra jutottunk hogy egy napot el fogunk tölteni Paleokastritsan, arra a helyre írják hogy búvárkodásra tökéletes. Máshol meg majd keresünk kagylókat meg élvezzük a tengert és a nyarlást!!
Hülye kérdés, de júli közepén Korfura se kell hosszú ruha, még estére se, igaz??
#2189242014-06-26 09:53:55 Válasz a #218912. hsz-ra
Szia!
Mi most jöttünk haza, és az első napokat leszámítva nem kellett estére kardigán. Előszezonban, nappal 25 fok volt, úgyhogy azt gondolom ez most még érthető.
De amikor Ti mentek, tuti nem kell.