Karpathos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Dodekániszosz
Hozzászóló Üzenet
# 631
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Katonáné Éva
Aktív fórumos
Aktív fórumos
173 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168657 Üzenet linkje2011-07-05 19:08:48  Fotók

Sziasztok!
Tettem fel pár képet a nyaralásról a fotóalbumba icon_smile.gif
Szép nyarat mindenkinek!
Üdv.: Éva

# 632
Balazsbea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
301 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168660 Üzenet linkje2011-07-05 19:22:16  Válasz a #168657. hsz-ra Előzmény #168657

Szia Éva! icon_smile.gif

Gyönyörűek a képek!!! icon_biggrin.gif Ugye lesz kedved egy kis élménybeszámolóhoz is? Alig várom, addig kérdezni sem merek... icon_wink.gif

# 633
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168662 Üzenet linkje2011-07-05 19:34:03  Válasz a #168657. hsz-ra Előzmény #168657

Ez igen! Gratulálok a fotódhoz!

# 634
Katonáné Éva
Aktív fórumos
Aktív fórumos
173 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168665 Üzenet linkje2011-07-05 19:41:58  Válasz a #168660. hsz-ra Előzmény #168660

Szia! Kérdezz nyugodtan!
Azt azért tudni kell rólunk, hogy nekünk nem volt jogsink, így gyalogosan-busszal vagy hajóval közlekedtünk.
Lefkosban laktunk a Sarrisban. A hely maga szerintem nagyon szép, a sok öböllel, ki-ki válogathatott kedvére. A tenger színe, hullámai elvarázsoltak. Este pedig azok a csodálatos naplementék...
Kirándulások fakultatív :
1. Hajóval Diafaniba, majd onnan fel busszal Olymposba. Nagyon kedves hely, kicsit ábrándossá teszi az embert, főleg amikor meglátod a felhők között.
2. Hajóval Saria szigetére : Egy nagyon szép kis öbölnél állt meg a hajó, ott fürdeni is lehetett. Volt egy kis túra fel a hegytetőn lévő kápolnához, csodás kilátással a tengerre, az öbölre.
3. Hajóval 3 strandra : az első strand a kapitány kiépített kis (tényleg aprócska) öble, ahol BBQ ebéd volt. Majd irány Apella, ott is kb. 2 órás fürdőzés -gyönyörű a tenger színe- majd Kyra Panagia strand előtt horgonyzott le a hajó. Ott a hajóról lehetett a kristály tiszta vízbe ugrálni.
Magunk busszal Pigadiába: sétálgattunk a városban, megnéztük a temetőt a kis kápolnával, majd elsétáltunk a strandjára fürdeni picit.
Busszal elindultunk Kyra Panagiára, de mivel csak ketten szerettünk volna oda menni, értünk a busz sajnos nem ment le, így Apella lett a vége. De nem bántuk, nagyon szép a part, jókat fürödtünk. Egy szem kis tavernájában fincsit ettünk, majd du. 4 óra felé vitt minket vissza a busz Pigadiába.
Nagyon jól éreztük magunkat, rengeteget sétáltunk, fürödtünk. icon_smile.gif
Ha alkalom adódik, még visszamegyünk valamikor.

Nektek is biztos tetszeni fog, egy szuper kis nyaralásotok lesz!! icon_biggrin.gif
Üdv : Éva

# 635
Katonáné Éva
Aktív fórumos
Aktív fórumos
173 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168668 Üzenet linkje2011-07-05 19:43:40  Válasz a #168662. hsz-ra Előzmény #168662

Kedves Jox!
Köszönöm! Aranyos vagy! icon_smile.gif

# 636
Képkovács
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
19 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168670 Üzenet linkje2011-07-05 19:47:58  Válasz a #168657. hsz-ra Előzmény #168657

Szia Éva!

Gratulálok a képekhez, sok jó képszerkesztési ötlet, és sok szép kép van a sorozatban! Találnék közte legalább 5-10 kiállításra is érett felvételt. (Nekem nem a kiemelt naplemente a csúcs).
A strandképek némelyike számomra új látvány, mert mi kevesebb strandon jártunk.
No de sebaj, majd legközelebb azokra is elmegyünk icon_wink.gif

(Sohasem vesézek ki egy helyet utolsó cm2-ig, hogy mindig találjak ott újabb vonzó szegleteket amiért érdemes visszamenni. Van néhány olyan pontja a világnak ahol 5-6-szor is jártam már, de még soha sem láttam kétszer ugyanazt ugyanazon a helyen sem).

Én még a képfeldolgozás közben vagyok, talán hét végére lesz válogatható.

# 637
Kabuci
Aktív fórumos
Aktív fórumos
94 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168674 Üzenet linkje2011-07-05 19:53:39  Válasz a #168665. hsz-ra Előzmény #168665

Szia Éva!!!
Melyik utazási irodával voltatok ? Nekünk is nagyon tetszik a sziget,már egy ideje kacsingatunk felé, csak kicsit drágálljuk......ezért is nézelődünk, hol lenne kicsit olcsóbb ! Szeptemberben van időnk nyaralni, akkortájt még remélhetően jó fürdő-idő lesz !
Nagyon-nagyon szépek a fotók, némelyik szinte művészi !
Üdv.Edit

# 638
Katonáné Éva
Aktív fórumos
Aktív fórumos
173 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168675 Üzenet linkje2011-07-05 19:54:25  Válasz a #168670. hsz-ra Előzmény #168670

Szia!
Köszönöm!
Még én is bogarászgatok a képek közt, elsőre ezek fogtak meg.
Sajna én úgy vagyok vele, hogy amennyire lehet bebarangoljuk az épp adott környéket, mert nem biztos, hogy visszajutunk még oda. Olyan sok szép hely van még Görögországban, csak legyen időnk mindenhova eljutni. icon_smile.gif
Várjuk a fotóidat!!
Szia, jó válogatást!
Üdv: Éva

# 639
Balazsbea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
301 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168676 Üzenet linkje2011-07-05 19:55:57  Válasz a #168665. hsz-ra Előzmény #168665

Szia Éva! icon_biggrin.gif

Köszönjük szépen!!! A képekről látszik, mennyire szereted a tengert, s úgy látom, ezt a tenger is viszonozza, mert valami fantasztikus, ahogy összedolgoztatok, akár nappal, akár naplementekor! icon_biggrin.gif Ennyi gyönyörű kép láttán most már még nehezebb a tűkön ülnöm, mert hónapok óta ezt teszem, de most már nagyon-nagyon mehetnékem van!!! Minden nap többször megnézem a görög sztrájkokról tudósító oldalakat, holnap pl. a taxisok sztrájkolnak majd... Nem élem túl, ha az utazásunk napján a légiirányítók lépnek sztrájkba, azt már nem! icon_redface.gif S közben jár az agyam, hogy fogunk az idén mindenképpen eljutni a szigetre! icon_rolleyes.gif

Melyik strand tetszett a legjobban? Hol volt legzavaróbb a szél? (Egyelőre ennyi... icon_wink.gif )

# 640
Katonáné Éva
Aktív fórumos
Aktív fórumos
173 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168678 Üzenet linkje2011-07-05 19:59:08  Válasz a #168674. hsz-ra Előzmény #168674

Szia!
Az Aeolus-al voltunk, mi már first minut-ként foglaltuk, de last minut-ként talán még kedvezőbbek az árak.
Budapestről indul a gép és Pozsonyba érkezik,onnan transzfer Budapestre. Nekünk illetékekkel : 160,000 ft volt.
Üdv : Éva

# 641
Katonáné Éva
Aktív fórumos
Aktív fórumos
173 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168683 Üzenet linkje2011-07-05 20:10:18  Válasz a #168676. hsz-ra Előzmény #168676

Szia!
Hát a strand kérdés nehéz, mivel mindegyiknek megvolt a szépsége, fürdési lehetősége. Mi nagyon szerettünk Lefkos-ban fürdeni, mert válogathattunk 4 öböl közül. (Igaz az egyik azért picit messzebb volt)
Volt homokos part kisebb hullámokkal, kavisos, sziklapados nagy-nagy hullámokkal, nagyobb köves. Igaz a hullámokat a szél is befolyásolta, mikor megérkeztünk a szél úgymond kellemes volt, a hét második felében voltak szélviharok, de abból nem sokat vettünk észre (talán anyit, hogy porosabb volt bent a szoba icon_smile.gif )
Akkor fújt erős szél, amikor hajóztunk, alig lehetett a fényképezőgépet tartani. Érdemesebb lemenni a fedélközbe.
Mi nem éreztük zavarónak a szelet, sőt enyhítette a meleget. Vigyázzni kell vele a leégés miatt, az ember nem veszi észre, és már lepirult.
Ja ha van búvárotok, vigyétek el, a párom Apellán a sziklák körül rengeteg sok halat látott, szép színesek voltak. Azt mesélte, olyan volt mintha a tv-ben nézné, a kék víz és a sok színes hal.
Éva

# 642
Balazsbea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
301 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168686 Üzenet linkje2011-07-05 20:28:52  Válasz a #168683. hsz-ra Előzmény #168683

Ez jó hír, mert bizony én tartok a nagyon erős széltől, főleg a család miatt, ezért is kérdem mindenkitől, hogy élte meg a 6-7-es széllökéseket. A képeken úgy látom, Apella, Kyra Panagia és Achata egyes részei viszonylag szélárnyékban vannak, és Ammopit mondják még valamennyire szélcsendesnek, és ugye Lefkosban is van egy szélvédettebb öböl. Úgy tervezzük, erős szélben inkább kirándulunk, gyengébb légmozgáskor inkább strandolunk, de a kettőt nem lehet annyira elválasztani ezen a szigeten, ahol a fő látványosságok azért mégiscsak a strandok a vadregényes táj mellett, s ha már eljut az ember az északi elhagyatottabb részekre, nem fogja kihagyni a strandolást csak a szél miatt. Annak is örülök, hogy a tenger a szél ellenére is kristálytisztának tűnik, mert csak szebbek az olyan képek, ahol nincs felkavarva a víz, bár nyilván ennek is vannak fokozatai. Nagyon szép színeket örökítettél meg! icon_biggrin.gif
Még egyszer gratulálok a képekhez, szerintem sokaknak kedvet csináltál egy karpathosi úthoz! icon_wink.gif

# 643
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Angel001
Aktív fórumos
Aktív fórumos
331 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168688 Üzenet linkje2011-07-05 20:32:28 

szia Kabuci!!!!

Aeolusnál nagyon jó akciók vannak,utolsó helyek kb 1 hét múlva indulással 2 főre sarris bay hotelben félpanzióval kb.118 ezerre jön ki /fő!!!
szerintem ilyenkor érdemes foglalni!!!!!icon_smile.gif mi sajnos erről lemaradtunk idén,máshova foglaltunk!ha tudtam volna előre hogy ilyen olcsó árak lesznek.......

# 644
Katonáné Éva
Aktív fórumos
Aktív fórumos
173 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168689 Üzenet linkje2011-07-05 20:37:13  Válasz a #168686. hsz-ra Előzmény #168686

Szerintem nem fog zavarni a szél! Ne ilyedjetek meg, a repcsitéren mikor kiszálltunk eléggé nagy szél fogadott, de bent a településeken nem érezni szerintem olyan erősnek. Lefkosban a középső kikötői öböl homokos, szélcsendesebb, védettebb helyen van. Sok gyerek fürdött ott, jó kis homokvárakat építettek.
Sztem nem lesz gond icon_smile.gif

# 645
Balazsbea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
301 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168690 Üzenet linkje2011-07-05 20:42:48  Válasz a #168689. hsz-ra Előzmény #168689

Köszi, csak odaérjünk, utána fújhat bármilyen szél, a lényeg, hogy ott legyünk! icon_smile.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Dodekániszosz
<   1 2 3 ... 42 43 44 ... 161 162 163   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu