#1781712012-01-10 06:12:45 Válasz a #178166. hsz-ra
Szép képek! Köszönjük!A másik irányból nincsenek? A kanyaron túlról. Nem az Agóra felé, hanem a Diaz felé?
Más kívánságom nincs!
Gondoltam, ha már így belejöttél!
Terveink szerint idén szeptember elején Platamonásra szeretnénk menni. A fórumot már átolvastam, nagyon sok minden megtudtam belőle,de még egy pár dolgot szeretnék kérdezni Tőletek.Milyen az idő szeptember elején,esetleg esőre lehet e számítani már akkor? (Tudom ez nagyon sok mindentől függ.) 2008-ban Krétán voltunk szeptember végétől október elejéig és csodálatos idő volt,igaz Kréta azért teljesen délen van.
A másik van e még esti élet ilyenkor Platamonason?
Köszi előre is!
#1782222012-01-12 10:14:39 Válasz a #178221. hsz-ra
Kedves tzotya!
Igen! Élet az van. Egyetlen üzletről sem tudok, ami ne lenne nyitva!
A tenger maga a csoda és legalább már kevesebben vannak. Az idő annyira jó végig, hogy nem sok estére emlékszem, amikor akár csak kardigán is előkerült volna. Bár mintha lenne gy bőrdzsekis képem is. Akkor lehet, hogy valamelyik este hűvösebb volt! Inkább éjjel, de ez nem jellemző! A 3o napból mind a 30 fürödhető volt.
Csak bátran!
Platamonas egy elvarázsolt kis hely. Kicsit nyüzsis, de legalább van élet. Minden megfizethető. A szállodák is, az éttermek is, bár a vacsora árak jobbak Nei-Porin. Azért érdemes átmenni.
Az emberek? Nos, igen, az emberek jók. Igazi görög hangulatban lesz részetek!
#1782252012-01-12 10:44:22 Válasz a #178221. hsz-ra
Kedves tzotya!
Mi 2010-ben voltunk Platamonban az Anett tours-al igaz szeptember végén, de az előttünk lévő turnusnak és az az előttinek is nagyon jó idő volt! Mi sajna kifogtunk egy kis esőt, de még mi is fürödtünk azért! Én bátran ajánlom! Menjetek! Ha egyszer még vissza jutunk mi is szeptember elején fogunk menni! Egyrészt azért, mert már nincsenek annyian, az árak pedig olcsóbbak! A fakultatív programok is vannak, maximum akkor nincs ha senki sem jelentkezik rá, de azt kizártnak tartom! Platamon nagyon nyugodt kis falu, de éjszaka van élet és minden nyitva van! Az tényleg igaz, hogy a szomszédos településen Nei Poriban olcsóbbak a kaják és ott egy-két helyen magyarul is van étlap! Érdemes átsétálni, legalább az is egy jó kis program!
#1782842012-01-13 14:10:53 Válasz a #178227. hsz-ra
Sziasztok!
Segítséget kérnék! Többször voltunk már Görögországban. Busszal is, kocsival is. Kocsival szeretnénk menni idén is, de a helyet nem tudjuk kiválasztani. Tavaly voltunk Sartiban, de az nekünk túl "nyugis" volt. Szeretünk kirándulni, motorozni, nézelődni, nem csak a tengerparton pihenni. Szeretjük, ha este is van élet. Szeretnénk búvárkodni is. Tehát jó lenne, ha a közelben lenne valami sziklás rész is, a településen ahol megszállunk pedig lehet homokos a part. Imádjuk a hajókirándulásokat. Szerintetek Nei Pori jó választás? Paralián már voltunk, az is tetszett, de túl "nagyüzemű" volt.
Helyben szeretnénk szállást keresni. Köszi minden információt!
Na itt aztán jól bedugult a fórum. Kata 70 egy másik fórumon megkapta a választ, itt meg mindenki eltünt. Hahó! Ha hall valaki, itt vagyok!
Hát én is itt vagyok és várom, hogy valaki írjon már valamit! Mert én csak azt tudom, hogy álmodozom Platamonas-ról és a gondolataim mindig ott járnak, de hogy mikor jutok újra ki az még nagyon-nagyon kérdés!!!
#1784682012-01-17 10:09:20 Válasz a #178467. hsz-ra
Szia! Neked is Platamonas is a kedvenced!? Veled még nem is beszéltem!
Milyen helyeket szeretsz? Mikor voltál Platamónán?
Nekem az az életem. Sem nagy város, sem tengerparti kis falu nem versenyezhet vele. Platamonas, az Platamonas.
Mesélj!
Szia! Neked is Platamonas is a kedvenced!? Veled még nem is beszéltem!
Milyen helyeket szeretsz? Mikor voltál Platamónán?
Nekem az az életem. Sem nagy város, sem tengerparti kis falu nem versenyezhet vele. Platamonas, az Platamonas.
Mesélj!
Szia! Szerintem meg már beszéltünk, nézd csak meg!! Tavaly júliusban voltunk és a Sun Beach hotelban laktunk. Nagyon megszerettem ezt a helyet! Imádom és vágyom vissza!!! Csak egy hetet töltöttünk ott, de ez annyira kevés hogy még a faluban sem jártunk mindenhol. Nem lehet egyszerre sütkérezni a parton és kirándulni is! Többször voltunk kint a parton, mert nagyon meleg volt akkor 40 fok körül, szinte mindennap.