Szia
De,de!A gonosz és a fekete hercegnõ-bõl.Ki lehet találni melyik vagyok én
És hogy ne legyek off.Én 2004-ben jártam Paralián és nagyon tetszett.De ahogy elnéztem a képeket rengeteget változott azóta.
Jaszasz!
Mire én eljutok ide a virtuális Paralia tárnába, már senki sincs itt. Elnézést érte, de államvizsgára készülgetek. Biztos van itt még aki (Pöpi) átérzi ezt. Ami ilyenkor mindig vigasz, hogy 60 nap múlva már Paralián fogok csücsülni és Panos koktélját szívogatom! S minden egyes nappal közelebb kerülök az év eseményéhez. Begurul a buszunk felpakolom magam és irány a görög paradise!
Egyszer le kellene menni motorral is. Volt már valaki motorral?
Mára elköszönök. Jó éjt!
Hát én megint itt teremtem !Nem jön álom a szememre !Nem tagadom rossz bõrben vagyok,de nem kerülget semmi betegség !Messze van még Paralia !Pedig már csak Görögország gyógyíthat a lekemen !Hú de személyes csöpögõs lettem !Most pont egy jó hosszú motorral megtett út segítene rajtam és egy Görögország tábla !Na lefekszem,hátha most sikerül !Holnap vidámabb énemet hozom !
én élveztem a nyaralást a hangzavar se zavart volna ha egy discobol jött volna csak értitek nem vastagok a falak és hajnalban azé valamikor pihennie is kell az embernek a gáz mondom az volt h hallotam meg értettem is mirõl dumáltak meg az ajtó csapkodásokra riadtam fel mindig igen rossz a lelki ismeretem nem vagyok egy angyal de már találtam egy gyógy írt a problémára legközelebb, akivel össze haverkodtam srác vett egy airsoft pisztolyt (légpisztoly kis plasztik golyokal) na az egy über állat volt aki dumált hajnalban szétlõtte a szerbeket a szomszédokat mkit tiszta sebesek voltak az emberek de nyugodtan tudott aludni