A molkút a határ előtt Szerbia belépő részénél van,tehát görögbe menet,kis "trükkel" nem teljesen szabályos módon tudsz tankolni,
Kis trükk? Áthúzod a slagot a görögbe menő oldalra? Mert ha megfordulsz, azon nyomban lelőnek a yardok, aztán amit megspóroltál a NK jogsin (ami 1800+fotó), annak többszörösét adakozod a maci államnak (akinek viszont elképzelhető hogy szüksége van pénzre )
Köszi az infó, kedves matuska63 (úr? hölgy? köztes?)
#1372232010-06-03 17:52:44 Válasz a #137207. hsz-ra
Mi a görög -mac határ elött kb 30 km-rel tankoltunk egy MAC kútnál sima OTP-s maestro kártyát fogadtak el. De a határ elött is van, de arra pontosan nem emlékszem.A benyó minőségével nem volt semmi bajunk, sőt még MO-ról vittünk egy kis E85-öt és azt is beleöntöttem Görögbe és azzal sem veszet össze.
Nos úgy látom (a mai nap történéseit figyelembe véve) tök felesleges arról vitatkozni, hogy min mennyit tudunk spórolni! Kósa elintézett mindent! Egy idiótaság miatt alig fél nap alatt annyit romlott a forint, hogy tök értelmetlen minden spóroláson vitatkozni, Jelenleg 282Ft az Euro. Tényleg igazzá vált amit nem akartam elhinni az egyik "Fidesz közeli belső" informátornak, mely szerint az ő gazdaságpolitikájuk jóval gyengébb forint árfolyammal kalkulál! Hát bejött. Kósa egy mondata helyből 20 ezer finttal növelte a mi tervezett görögországi költségeinket. És akkor még ki tudja hol az egész vége? Tehát lassan igaz lesz azon hozzászólóknak akik szerint tök felesleges a dinár átváltásán, az üzemanyag tankoláson agyalni, hiszen egy-két ilyen meggondolatlan "benyögés" elviszi a tervezett fakultatív programjaink árát!!!! Lehet hogy összel másra szavazok?!
#1372592010-06-03 19:29:02 Válasz a #137213. hsz-ra
Majd szerintem itthon váltok szerb dinárt mert oda vissza is kéne tankolni úgy számoltam hogy 30 ezer kifelé 40 vissza de a vissza az 430 számoltam.
Elvileg a szerbeknél 320 körül mozog a benzin.Majd Görögből tankolok Szerbiáig és ott újra tölthetem hogy haza érjünk.
Lenne egy kérdés tavaly mi amikor mentünk Görög felé a határ előtt volt egy benzin kút ha jól emlékszem mol,de nem volt nyitva nem üzemelt.Nem tudom hogy akkor csinálták e még vagy bezárt mert nem ment.Azzal most mi a helyzet? Szeretünk volna még tankolni mielőtt kilépünk az országból de nem tudtunk.Ha jól emlékszem nincs valami sok benzinkút a pálya közvetlen mellet . Melyik az utolsó kút? És a határhoz közeli max 4 km i Kúttal mi a helyzet? Valaki tudja?
#1372702010-06-03 19:48:53 Válasz a #137237. hsz-ra
Több üzenetet kaptam,hogy az utolsó Mok kút Szerbiából Macedóniába menet lehet-e euróval fizetni.(szerb dínárral lehet kp.-ban) Nos,ha szerbiából haladsz macedónia felé,itt hivatalosan nem tudsz tankolni(mi és több magyar utitársunk ,visszafordulunk a visszavezető sávba)(még nem büntettek meg minket,de van más kút is,aki nem akar itt tankolni),de ezt érthetően leírtam és akiknek elküldtem a választ mindenki megtudta érteni,remélem így már neked is világos!
Az,meg hogy ki mit vissz legyen szerintem magánügy,mert más emberek más vélemények. Az NK-jogsit teljesen fölöslegesnek tartom, ugyanis ,nem kell a szabályok szerint. A szabályok szerint,de valaki szerint kell az NK-jogsi,de ennyi erővel lehet vinni személyenként 1 poroltót is!
Legutóbb zolee84 szerkesztette (2010-06-03 19:54:53), összesen 1 alkalommal