Nem tûntem el, csak majdnem...Probléma az nincs (bár nem tudom, hogy a hétfõi államvizsga annak minõsül-e). Elviselhetetlen hisztis zombi vagyok, de az tök jól esik, hogy gondoltok rám. És persze az is jól esik, hogy kedden hajnalban irány Paralia....csak el ne aludjak vezetés közben. No mindegy. Mindenkinek kitartást!
Köszönöm én is aképeket Jay-nek és persze Ildinek, aki átküldte õket, tényleg tök jó fotók.
Jövõ héten már én küldöm õket remélem
Szia Pöpi !
Besorakozok megint a segítséget kérõk közé .
Megtennéd, hogy megnézed nekem ha a sikeres államvizsga után belefogsz a kalózéletbe , hogy hol lehet a Capetans apartman. Annyit mondott az iroda, hogy a központban és közvetlenül a parton. Nem emlékszem rá, hogy hol van ott egyáltalán parkolási lehetõség... Elõre is köszönöm !!!!!!
Bobe én találtam róla képet, és az lapján úgy lõttem be, hogy közvetlenül a parton, a te4mplomtól a Cocus irányába (nem a kikötõ, hanem másik vége felé) van, a Menta bár közelében. Az mellett is van egy kisebb tér. De megnézem mégegyszer, hogy tuti legyen
Parekolási lehetõség pedig az egész utcában van, ott végig állnak a kocsik szezonban, úgyhogy sztem elõtte tudtok parkolni. Ha mégis gázos lenne, akkor a tulaj majd megmondja hol szabad.
Jay most nézem, és szuper! Rajta van a másfél fülû rasszista kuvasz kinézetû paraliai fogadott kutyám, imádom... Mi csak Kiskincsnek becéztük
Katerini is tök jó rajta, meg minden:) Te egy igazi mûvész lélek vagy!
Ildi! Most azokról a képekrõl van szó amiket nekem már elküldtél ?JayStorm képei már megvannak!
Meg persze már tõled is kaptam,csak azt hittem valami új képekrõl van szó!
A vidit épp most töltöm !Már kíváncsi vagyok !A barátnõm tavaly videózott,de azt azóta sem láttam !