#2015822013-04-28 07:42:00 Válasz a #201574. hsz-ra
Sziasztok! Azert nincs a prosiban feltuntetve mert az Eleanaban nincs wifi, elofordul, hogy eleg eros a jele egy kozeli szallodanak...de ez nem a haz sajatja. Lehet hasznalni a Demos es a Dimitra haz ingyenes wifi-jet is. Jaaa es Toloban ma is 30 fok lesz ez melegebb, mint az ilyenkor megszokott, husvet utan visszaeshet meg a homerseklet, de a tenger nagyon jol melegszik, mar most is sokan furdenek!!!!
#2015872013-04-28 09:34:07 Válasz a #201511. hsz-ra
Szia schumy77! Mi a Dimitrában leszünk. A fakultatív programok közül még nem terveztünk be semmit. Többször voltunk már Toloban és azokon amelyek érdekeltek bennünket mindegyiken részt vettünk már min 1x vagy voltunk egyénileg is autóbérléssel. (az idei évben lehet, h változik vagy bővül akár a kínálat is?!) Valószínűleg ott fognak eldőlni a dolgok mikor, hova és mivel megyünk. Persze rengeteg a látnivaló, nagyon sok mindent már láttunk, de nagyon sokat nem. Én addig is bújom a Görögországról szóló könyveket és ébren álmodok .
Ti az Eleana-ban lesztek? Először jöttök Toloba?
#2016062013-04-28 15:58:19 Válasz a #201601. hsz-ra
Mivel a Yannis apartmant kérdezted én arra válaszoltam.
Arról nem beszélve hoogy az apartman nagyon jó
helyen van.Az emeletről látni a tengert. Csak a járda és az út van közte.
Valika köszi a választ Schumy77 utánam feltette ugyan ezt a kérdést egy másik apartmannal kapcsolatba és nem volt világos kinek írtad. De most, hogy tudom nekem így ez tökéletes válasz. Köszi. Nekem az a lényeg közel legyen a tenger. Rá e látok a szobárol vagy sem nem annyira izgat. Ugy is csak aludni leszek ott.
Olyan információt kaptam, miszerint a Culture Travel helyi utazási iroda szervezésében nem lesz lehetőség a Korinthoszi-csatorna áthajózására... Tud esetleg erről valaki valamit?
Szia!
Te tudod, hogy mennyire hiteles az információforrásod...
Ha nem birod ki addig, amig mentek, akkor irj a Culture travel-es csajoknak a honlapjukon (magyar), vagy egyikük, Ági (AgniTolo) be szokott nézni ide a Tolos fórumba is, kérdezd meg tőle, ő biztosat tud mondani.
#2017432013-05-01 17:49:25 Válasz a #201742. hsz-ra
Sziasztok. Lesz lehetoseg a Korinthoszi csatorna athajozasara, a nemeai asatsi terulettel es egy borkostoloval osszekapcsolva. Az idei szezonban Olympiat is bevesszuk a fakulativ kirandulasok koze amennyiben lesz elegendo erdeklodo.
Én ennek csak örülök, ha indítják a programot, mert mindenképpen szeretnénk rajta részt venni
Szóval elnézést a hiteltelen információért...
De egy munkatársam is szeretne Tolóba utazni, csak ő júliusban az Apollon Travellel, mivel az interneten nem talált fakultatív programlehetőségeket, ezért emailben kért információt, amire a következő választ kapta:
Tisztel Nemes Úr!
Köszönettel fogadtuk érdeklődését.
A fakultatív programokat helyi partnerünk, a Culture Travel szervezi és bonyolítja le.
A főutcán található Culture Travel irodáját kell felkeresniük, ahol a magyarul beszélő kollégák nagyon szívesen segítenek majd kiválasztani a legkedvezőbb programot. A programok pontos részleteiről, áráról, belépődíjakról, valamint az indulási napokról csak a helyszínen tudnak részletes tájékoztatást adni.
Noha a programokat nem irodánk szervezi, arról már itt biztosan tájékoztatást tudunk adni Önnek, hogy a Korinthoszi csatornán hajózásra nem lesz lehetőség.
A programok során felmerülő belépőjegyekről is csak tájékoztató jellegű információt tudunk adni. Az athéni Akropoliszra a belépőjegy ára 12 EURO, az epidauroszi színházhoz kb. 8 EURO, a mykenei fellegvárba szintén kb. 8 EURO a belépőjegy.
Készséggel állunk rendelkezésére, ha további információra lenne szüksége.
Üdvözlettel:
Sóvári Kati
Sóvári Kati
APOLLON TRAVEL
Információmat erre alapoztam... :S De örülök Ági, hogy megcáfoltad