Mi háromszor utaztunk a Aeolusszal . Voltunk Sarti, Parga és Bulgária Naposparton. Igazából nem volt probléma a buszozással. Első utunkon csak mi voltunk magyarok a buszon és ültek az előre lefoglalt helyünkön. Hívtuk a gkv-t és pillanatok alatt elrendezte a saját szlovákjait A Sarti szállásuk nagyon jó volt és Pargán is korrekt volt a szállás. A Pargai szállás kicsit messze volt a Valtos strandtól , de nem volt probléma az a kis séta. Viszont a Bolgár üdülésükön a félpanzió borzalmas volt. A többi nem. A magyar utasokkal gyűlt meg a bajunk és nem a szlovákokkal. Az előttünk ülő magyar honfitársaink hátradőltek az ölembe , gyerekük állandóan hányt stb. Szóltunk ugyan nekik, de még éjjel amikor aludtunk akkor is elzárták a felettünk lévő szellőzőt is. Na erről ennyit dióhéjban Egyébként tudom ajánlani a Pargai valtoshoz közeli szállást, mert ugyan magas földszinti, de szép erkély van és elég tágas is. Parga nagyon szép és nap mint nap megmásztuk a várhegyet Nem lehet unatkozni.
Mi háromszor utaztunk a Aeolusszal . Voltunk Sarti, Parga és Bulgária Naposparton. Igazából nem volt probléma a buszozással. Első utunkon csak mi voltunk magyarok a buszon és ültek az előre lefoglalt helyünkön. Hívtuk a gkv-t és pillanatok alatt elrendezte a saját szlovákjait A Sarti szállásuk nagyon jó volt és Pargán is korrekt volt a szállás. A Pargai szállás kicsit messze volt a Valtos strandtól , de nem volt probléma az a kis séta. Viszont a Bolgár üdülésükön a félpanzió borzalmas volt. A többi nem. A magyar utasokkal gyűlt meg a bajunk és nem a szlovákokkal. Az előttünk ülő magyar honfitársaink hátradőltek az ölembe , gyerekük állandóan hányt stb. Szóltunk ugyan nekik, de még éjjel amikor aludtunk akkor is elzárták a felettünk lévő szellőzőt is. Na erről ennyit dióhéjban Egyébként tudom ajánlani a Pargai valtoshoz közeli szállást, mert ugyan magas földszinti, de szép erkély van és elég tágas is. Parga nagyon szép és nap mint nap megmásztuk a várhegyet Nem lehet unatkozni.
Szia
Köszönöm szépen! A Two Brothers-ben leszünk ami a térképen közel van a Valtos strandhoz, ha minden igaz...
#2141272014-03-12 15:44:48 Válasz a #214124. hsz-ra
Szia Dettix
Voltam bent náluk, és idénre már csak augusztus közepén lett volna pár szabad hely. Mi viszont szeptemberben akarunk menni. Így az Aeolus mellett döntöttünk.
Nekem ilyen gyűjtő oldalnak tűnik ,de feltűnően kedvezők az árak, amiket én kíváncsiságból megnéztem. Pl Kefalóniára ahova a Grand 60k-ért visz, oda ezen az oldalon azonos időpontra hasonló feltételekkel 43K... Kicsit gyanús nekem.
#2145772014-03-28 05:59:36 Válasz a #214574. hsz-ra
Ez mint a nevében is van lastminute oldal. Én hasonló oldalon két eve az Aeolus-al utaztam kb. 30-40% kedvezménnyel. De ezek az árak csak az út tényleges időpontja előtt néhány héttel ilyen kedvezőek. Mert hónapokkal előbb miért adna ugyan azt az utat a szervező cég drágábban mint egy közvetítő, aki még a saját hasznát is behajtja (jutalék)?
#2145912014-03-28 12:13:30 Válasz a #214576. hsz-ra
Így már értem. Kár hogy nem találtam rájuk hamarabb, mert akkor ~30ezerel olcsóbban tudtunk volna menni velük ,mint most a Grandal, de majd legközelebb talán.