Én még csak elõnosztalgiázom! Csodálatosak a napfelkeltés fotók! Láttam már tengerparton felkeltét is, lementét is, de nem tudok betelni vele! Annyira más, mint itthon! Én elõzõ életemben tuti, hogy a tengerparton éltem, mert mindig oda vágyódom! Jut eszembe, Aladina régen jelentkezett! Remélem jól vannak! Most is tanulsz? Az én kisfiam is szereti a tejbedarát, multkor azt írtad, hogy anyucid azzal kényeztetett!
Csodálatos hely. Mikor szívod az elsõ lélgzeted, a buszról való leesésed után és ettõl úgy beremegsz mint egy élvezõ tini, az egy felemelõ érzés. ( kicsit érdekes jellemzés, de õszinte )
Most már feladtam a tanulást, lesz ami lesz...Az se érdekelne, ha már holnap lenne. Pár szór mindenrõl tudok mondani, a szakdolim meg ismerem. Tejbegríz, hmmm, az egy finom dolog, de ma nem azt kaptam. Újkrumplileves...Az is jó
Paraliára mikor odaér az ember, az valóban egy csudajó érzés. Ahogy kiszállsz a kocsiból/buszból/repcsibõl megcsap a forró mediterrán levegõ, érzed a tenger illatát, a lenge szellõt...
Jóvan na! Tudod, hogy mi mindig meghallgatunk, tõlünk telhetõen, mint topictestvérek vígasztalunk is, de pénzelni nem vagyunk hajlandóak! Nem akatralak megbántani, mivel nem vagyok a barátnõd, csak vicceltem! Bocsi, ha bántó volt!
A tejbegrízt én is imádom !Egyes emberek desszertnek eszik,de én annyit eszek belõle mindig,hogy majd kipukkadok!
Most nem is kell Paralia ahhoz,hogy megcsapjon a mediterrán levegõ! Csak kilépek az erkélyre és megcsap a meleg!