azért arra kiváncsi lennék hogy gyerekekkel mennyire jó választás nei pori.van játszótér vagy valami más?pl vrasnába akkor még volt egy kis vidámpark mikor voltunk 2005,pefkochoriba 2004.
Lehet "First minut" akar lenni/márc.15./,egy telcsit megér,vagy vársz kicsit.
Utóbbi két évben velük voltunk.
az idén volt velük egy ismerös csapat,nagy csapat, állandoan lastminutokat irnak, ha jol emlékszem a legdélebbi apartman a N7 de nem biztos, azt szemeltük ki magunknak,annál épp nincs most lastminute irva, de honnan tudják most hogy mi lesz a lastminute és mikor?
#1538562010-11-22 12:34:36 Válasz a #153849. hsz-ra
Figyu,Te "last minut"-t írsz,én "fist minut">első/v.korai/befizetés,ami kb. március v.április 15. 10% mínuszt jelent,ha lefoglalod.Az N.7-s házat ismerem,kedvenc helyünk.A felső szinten 3 apartman/2 szobás,külön konyhás,2 klimával/,és 1 stúdió van.
Biztos ismered ezt a képet,berajzoltam a házat.
#1538592010-11-22 13:49:16 Válasz a #153856. hsz-ra
Igen én is igy azonositottam be ezen a térképen, van ahol 15% ot irnak, az mi lehet?
Kénytelen leszek bemenni hozzájuk mert tagja vagyok egy klubnak amelyik ad 10% kedvezmény a Jimakosznál,meg kell kérdeznem hogy összevonhatok e a kedvezmények. Kimegyünk egy honapra is ha igen [/img]
Igen én is igy azonositottam be ezen a térképen, van ahol 15% ot irnak, az mi lehet?
Kénytelen leszek bemenni hozzájuk mert tagja vagyok egy klubnak amelyik ad 10% kedvezmény a Jimakosznál,meg kell kérdeznem hogy összevonhatok e a kedvezmények. Kimegyünk egy honapra is ha igen [/img]
Szia Pinga!
Milyen klub ez, amelyik kedvezményt ad a Jimakosnál?
Szia Pinga!
Milyen klub ez, amelyik kedvezményt ad a Jimakosnál?
A renault megane klub van olyan viszonyban a jimakoszal hogy a tagok kapnak kedvezményt, de ehhez feltétlenül klub tagnak kell lenni, a klubkártyát ami névre szol, fel kell mutatni. Lehet hogy vannak más klubbok is akik kapnak kedveztményt.
#1539192010-11-24 08:22:02 Válasz a #153899. hsz-ra
Köszi Pinga!
Ez a tagság kilőve, de Nei Porit továbbra is imádom, a Jimakos pedig továbbra is élvezi a bizalmamat, mert nekünk csak kellemes tapasztalataink vannak velük kapcsolatban.