Köszi Pinga!
Ez a tagság kilőve, de Nei Porit továbbra is imádom, a Jimakos pedig továbbra is élvezi a bizalmamat, mert nekünk csak kellemes tapasztalataink vannak velük kapcsolatban.
Lehetsz tiszteletbeli klub tag is és élvezed minden lehetöségét,pl olcsobban veszel autoalkatrészt akár más tipusra is egyes kereskedésekben.
N.Pori már vár minket,de augusztusig ki kell birnia
"Lehetsz tiszteletbeli klub tag"
Ezt a témát még majd körbejárom, de nem akarok offolni.
N.Pori már vár minket,de augusztusig ki kell birnia[/quote]
Remélem nagyon vár, mert én minden zsigeremmel rá várok. Egyébként mi is augusztusban szoktunk menni nyaralni, hátha egyszer összehoz a sors minket ott?!
"Lehetsz tiszteletbeli klub tag"
Ezt a témát még majd körbejárom, de nem akarok offolni.
N.Pori már vár minket,de augusztusig ki kell birnia
Remélem nagyon vár, mert én minden zsigeremmel rá várok. Egyébként mi is augusztusban szoktunk menni nyaralni, hátha egyszer összehoz a sors minket ott?! [/quote]
Mi eddig juliusban mentünk,de a nagy melegek miatt kitaláltuk hogy jövöre augusztus végén mennénk vagy 19-i hétre vagy a következöre 26-ra, de mindenképpen 2 hétre.
Norbi N.pori tele van üzletekkel minden részén, az árak hasonloak mint nálunk,tehát nincs olyan üdülövárosi nagy felárazás.Eddig mi elégedettek voltunk mindennel,igaz az idén kocsival voltunk és igy többször is eljutottunk a LIDL-be ahol némileg olcsobb minden.
De a tenger és a partja szuper ott, ez már maga megéri.
sziasztok! boltokkal mennyire ellátott ez a hely?me ugy egyébként az árrak mennyire vannak meglódulva?pl alapvető élelmiszerek,üditők meg ilyenek
Ezt még elfelejtettem hogy ahogyan nálunk is a LIDL-ben lehet kapni freeway kolát és narancsot,én ott vettem elöször és kimondottan jo,ráadásul olcso,érdemes egyszerre ott jol betárazni belöle. A sangria a másfél literes 1,50 volt erre még emlékszem.